Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
یعنی واقعا چرا؟
گرفتن یه ساعت با مین اتک انقدر سخته؟ اونم وقتی مهم نباشه کدوم ست باشه؟ :|
زرت و زورت گل میده:|

اون گلی که دیروز گفتم هم مکس کردم، یکبارم کریت ریتش نرفت بالا:|

پیشنهادتون کدومه ؟

اتک 1816
کریت ریت 41.6%
کریت دمیج 167.4%

یا

1856
45.5%
157.3%

و همچنان ساعت ول معطلم:))
احتمالا بی خیال میشم، از فردا میرم باس بزنم حداقل ببرمش phase 6 :-" تقریبا 5% کریت ریت میره بالا:-"

مثل اینکه هیوج بوست واقعی بوده ،، ملت فقط کچینگ نمیگیرن ،، دارن کانس هاش رو هم میگیرن
منم ۲۰ تا ویشی که قرار بود رو کشیدم

2021217225959.png

202121723030.png

کچینگ که نداد :( البته انتظاری هم نداشتم با پیتی صفر :| ولی تونستم نین رو c6 کنم:D اون کاراکتر رایگان هم دیگه ژین یان میگیرم چون ندارمش :-"

منم ۲۰ تا ویشی که قرار بود رو کشیدم

View attachment 195395

View attachment 195394

کچینگ که نداد :( البته انتظاری هم نداشتم با پیتی صفر :| ولی تونستم نین رو c6 کنم:D اون کاراکتر رایگان هم دیگه ژین یان میگیرم چون ندارمش :-"

خوش به حالت بازم خوبه :<

من 24 تا ویش زدم باربارا C6 شد، یه sacrificial sword هم داد میدمش xingqiu بعدا :D

ولی ningguang و bennett همچنان C0 :(

یعنی واقعا چرا؟
گرفتن یه ساعت با مین اتک انقدر سخته؟ اونم وقتی مهم نباشه کدوم ست باشه؟ :|
زرت و زورت گل میده:|

اون گلی که دیروز گفتم هم مکس کردم، یکبارم کریت ریتش نرفت بالا:|

پیشنهادتون کدومه ؟

اتک 1816
کریت ریت 41.6%
کریت دمیج 167.4%

یا

1856
45.5%
157.3%

و همچنان ساعت ول معطلم:))
احتمالا بی خیال میشم، از فردا میرم باس بزنم حداقل ببرمش phase 6 :-" تقریبا 5% کریت ریت میره بالا:-"
کلا کریت خیلی کم آپدیت میشه ولی باز کریت دمیج بهتره:D

تفاوتشون خیلی کمه، به نظرم اون اتک بیشتری داره باز بهتره.

ساعت هم من یه دونه بلاد میخوام با اتک مین و کریت دمیج ساب ولی دو روزه هر چی دامین میرم برعکس همیشه نوبلس بهم میده :|

بحث دامین نوبلس شد، امروز یکی ژیائو آورده بود، استراتژی کرنر که هیچی، شروع نشده رفت وسط و اولتیمت زد و اونا هم ناکارش کردن، ما رو هم به کشتن داد :| ملت واقعا چه فکری میکنن؟ حداقل ژیائو میارین درست باهاش بازی کنین:|

• Like
Reactions: cloud _ strife
کلا کریت خیلی کم آپدیت میشه ولی باز کریت دمیج بهتره:D

تفاوتشون خیلی کمه، به نظرم اون اتک بیشتری داره باز بهتره.

ساعت هم من یه دونه بلاد میخوام با اتک مین و کریت دمیج ساب ولی دو روزه هر چی دامین میرم برعکس همیشه نوبلس بهم میده :|

بحث دامین نوبلس شد، امروز یکی ژیائو آورده بود، استراتژی کرنر که هیچی، شروع نشده رفت وسط و اولتیمت زد و اونا هم ناکارش کردن، ما رو هم به کشتن داد :| ملت واقعا چه فکری میکنن؟ حداقل ژیائو میارین درست باهاش بازی کنین:|
پس...همون دومی...که میشه همونی که از اول بود:))

اگر مطمئن بودم هوتائو میگیرم، میرفتم دامینی که برای آرتیفکت آتیشه فارم میکردم حداقل:| گرفتارم به خدا:|

اون ساعت هم فکر کنم راحت ببرتم بالای 2000 اگر یه چی ببندم، ولی خوب... ارزش آپ کردن نداره چیزی فعلا:(

کلا بعضیا خرن...یهو میرن تو دل دشمن به F میرن:(
البته خودم امروز با Xiao یه بار باختم، ولی رسما وان شات شدم:| (یعنی یه دور ult زدم و تا در اومدم باختم:-" ) شرم کردم:-" آخه اینجوری نمیشدم:))

ولی این کریت ریت کاش میرفت بالا :( 45% کمه:(

خوش به حالت بازم خوبه :<

من 24 تا ویش زدم باربارا C6 شد، یه sacrificial sword هم داد میدمش xingqiu بعدا :D

ولی ningguang و bennett همچنان C0 :(
من دیگه روشش دستم اومد، باید بی هیچ امیدی بری داخل و ویش هم که میزنی انیمیشنش اسکیپ کنی. الان هم به امید تکمیل کالکشن سلاح های چهار ستاره ام رفتم ولی خدا رو شکر نین رو داد، تازه هم مین dps کرده بودمش و حال داد:D

بعضی ها هم برای خودشون مراسم دارن، مثلا یکی بود که اول شخصیت محبوبش رو از بالای مجسمه ونتی مینداخت پایین و قربانی میکرد و بعد یه مشت کار دیگه میکرد تا میتونست پنج ستاره بگیره ولی من دلم نمیاد هیچکدوم رو بکشم :D

• Like
Reactions: vaan 2 and NHM
مت
پس...همون دومی...که میشه همونی که از اول بود:))

اگر مطمئن بودم هوتائو میگیرم، میرفتم دامینی که برای آرتیفکت آتیشه فارم میکردم حداقل:| گرفتارم به خدا:|

اون ساعت هم فکر کنم راحت ببرتم بالای 2000 اگر یه چی ببندم، ولی خوب... ارزش آپ کردن نداره چیزی فعلا:(

کلا بعضیا خرن...یهو میرن تو دل دشمن به F میرن:(
البته خودم امروز با Xiao یه بار باختم، ولی رسما وان شات شدم:| (یعنی یه دور ult زدم و تا در اومدم باختم:-" ) شرم کردم:-" آخه اینجوری نمیشدم:))

ولی این کریت ریت کاش میرفت بالا :( 45% کمه:(
متاسفانه هو تائو مثل بقیه ست آرتیفکت مخصوص که نداره هیچ، حتی همون ست های دوتایی هم کسی نمیدونه چی باید ببنده، یکی‌ میگه گلادیاتور، یکی‌ میگه ویچ، یکی دیگه واندرر، به نظرم صبر کن بیاد ببینیم خود بازی چی روی تست رانش میزاره.

منم امروز خواستم با مونا دامین هم نوبلس برم، همون اول کاری دو تا میج ها دو طرفم ظاهر شدن و مونا مرد :)) هیچی دیگه رفتم بیرون با خواری =))

• Like
Reactions: cloud _ strife
مثل اینکه هیوج بوست واقعی بوده ،، ملت فقط کچینگ نمیگیرن ،، دارن کانس هاش رو هم میگیرن
من 50 تا زدم دو تا بنت یک دونه نین دوتا سلاح اشغال سیصد تا دیگه هم جم گرفتم یکم ده تایی دیگه میزنم از ما که همش اشغال بود نمیدونم بخاطر اینه که بنر قبلی 5 ستاره گرفتم یا که نه؟

ژیائو مگه تو دامین نوبلس چشه؟ چطوری شما هم به کشتن داد؟:-?

ژیائو مگه تو دامین نوبلس چشه؟ چطوری شما هم به کشتن داد؟:-?
ژیائو که المنت ریکشن بدردبخوری نداره که باهاش شیلد ابیس میج ها رو بشکنه، برستش هم که جون خودش رو خالی میکنه، اونجا هم چون زدن سه تا میج با همدیگه خیلی سخته، معمولا اول کنار می ایستیم تا دو تاشون بیشتر نیان جلو و وقتی اون دو تا رو کشتیم میریم سراغ سومی ولی این بار این یارو رفت وسط و شروع کرد به برست زدن، خودش که سی ثانیه هم دوام نیاورد، در عوض سه تا میج ها رو هم یه جا جمع کرد و بعد از کشتن اون، سه تایی اومدن سراغ ما:D
جالب هم اینجاست که دو نفر میخواستن ژیائو بیارن و هیشکی از رو نمیرفت، یکیشون که لول ۵۰ بود اصلا :))

PS_App_20210218_120514.jpeg PS_App_20210218_120530.jpeg PS_App_20210218_120523.jpeg

خوب اینم ۳۰ تا ویش من اگه جای دو تا باربارا هم نینگ میداد الان c6 بود

نینگ c3 فردا c4 میشه

باربارا هم c5

ده تا دیگه ویش میزنم ،،لجند داد داد ، نداد ،، پیتیم میشه ۵۰ ارزشش رو نداره دیگه ، شانسم رو روی همون ۵۰-۵۰ ایاکا تست میکنم

چرا زیر سافت پیتی به من لجند نمیده ؟؟؟ اخرش باسد همون ۱۵۰ تا فیت رو برای ایاکا جمع کنم،۵۰ تاش رفت ۱۰۰ تا دیگه

باز شکر که بنت و شمشیر نداد

c3 که سه تلنت به برست اضافه میکنه، ۲ الی ۳k دمیج هر جید رو بالا برد، پشمام

View attachment 195451

View attachment 195452

فقط مال من خار داره؟؟؟ =))

باید ببینم شاید به خاطر اینه که دراپ ریت کنسول و موبایل متفاوته، بعید نیست
اون دوستت مهدی رو من پیشنهاد میکنم همین الان کلکش رو بکنی بره!
برای جامعه ی F2Pهای گاچا بلز خطرناکه:-" :دی

شما اون طرفی که تو بنر گانیو یه 10 تایی زد 5 تا 5 ستاره و یه 4 ستاره گرفت رو ببینید چی میگید؟ :D

درست یادم باشه یه qiqi گرفت 3 تا گانیو و یه مونا با یه بنت

خودمم از افتخاراتم اینه که 3 تا 5 ستاره دارم (یکیش سلاحه) همشم برا بنرن و off banner کسی یا چیزی نگرفتم :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or