Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
توی پچ ۲ من فقط داستان رایدن و اینکه چه اتفاقایی افتاد و باس هفتگی قضیش چی بود و اون گیر افتادن توی the chasm رو فقط خوندم و جلو نزدم

انکونومیا هم هنوز داستانش رو نمی‌دونم چون همشو زدم جلو 💀☠️

ولی واجب شد برم پچ۲ رو از اول بخونم

______
شماها وقتی فهمیدین من داستان ها رو رد میکنم:

View attachment 280450
من تازه این پست رو دیدم:-"

فتوا بدم :
شخصی که اینکومنیا رو زیر و بن داستانش رو در نیورده اصلا گنشین نزده! :-"

یکی ‌از درخشان ترین بخشای گنشینه:دی

---

کلا پچ های 2 پر از ماموریت های به اصطلاح فرعیه خفن بودن! :x شدیدا ماندگار:دی

فتوا بدم :

یکی ‌از درخشان ترین بخشای گنشینه:D

---

کلا پچ های 2 پر از ماموریت های به اصطلاح فرعیه خفن بودن! :x شدیدا ماندگار:D
شما ها vs من
خیلی جدی تر دوباره:
View attachment lv_0_20230102094318.mp4

آخرین ویرایش:
شما ها vs من
خیلی جدی تر دوباره:
View attachment 280507
به نظرم حتما به بخش داستانی توجه کن مخصوصا کتاب ها چون بی نظیرن در مورد انکونومیا چیزی نمیگم چون کلمه پیدا نمیکنم که توصیف کنه فوق العاده بودنش رو . کتاب مورد علاقم توی بازی Rex incognito هست مخصوصا قسمت سومش که موراکس میره پیش یک پیرمرد و ازش درخواست میکنه براش چیزی بسازه . یادمه سر همین کتاب قبل از اکت سوم لیوئه حدس میزدم ژانگلی ارکانه چون توی کتاب نوشته بود لرده جئو ارباب موراکس در طول هزاران سال ظواهر مختلفی به خودش گرفته ولی تنها چیزی که هیچ وقت تغییر نمیکنه چشم های کهربایی اونه

فتوا بدم :

یکی ‌از درخشان ترین بخشای گنشینه:دی

---

کلا پچ های 2 پر از ماموریت های به اصطلاح فرعیه خفن بودن! :x شدیدا ماندگار:دی
راستی لیست جدید هاربینجر هارو دیدی 🤔 من فکر میکنم به خاطر اتفاقات تاتاراتسونا لیست عوض شده و هاربینجر شماره ۱۰ نداریم الان 🤔

والا من رفتم دقیق انکونومیا ولی شاید چون هنوز تو داستان جدید به واندرر نرسیدم برام هنوز اینکه کیه و چیه معلوم نیست
نه اینکومنیا کلا داستانش چیز دیگه ایه و بیشتر در مورد Lore دنیای گنشین هست
ولی چون به شدت داستان خفنی داره در موردش گفتم:-"

---
قضیه ی اسکارا ، دقیقا بعد از مبارزه با سیگنورا و بعدش رایدن

تو معبد یائه ، همونجا که گفتن مقصد بعدیتون سومرو باشه و ...
در مورد اسکارا هم توضیح داد، گفت این بشر ساخته اولیه اِی بوده، ولی راضی نبوده و انداختتش کنار

اینجا دیالوگ های یائه هست، تو صفحه سرچ کنید

About the Shogun puppet

Wishes (Quest)

--

در کل این چیرا اطلاعات عمومیه الان:دی
این همه فن آرت از اینا ندیدید؟ :-"

View attachment 280524

نمیدونم اینجا هم نوشته بودم یا نه، ولی یه مدت پیش تو گروه های تلگرامی نوشته بودم که هویو زیر لحافی یولا رو نرف کرده، مدتیه به هیچ وجه نمیتونستم دمیج هایی که ۶,۷ ماه پیش با یولا میزدم رو تکرار کنم...
بزرگترین نرف برای یولا اینه که دشمن هایی دادن که عملا یولا بدردشون نمیخوره، یکیش مثلا همین گرگ ها که با شیلد هم حتی نمیشه جلوشون ایستاد و یولا هم کاراکتری هست که نباید وقتش رو صرف جاخالی دادن بکنه. البته خود گرگ ها تا دلت بخواد جاخالی میدن :-"

6yvn5ci2rn9a1.jpg

9jmvw0k2rn9a1.jpg

گفته بودن یه اسکین هم برای کایا میاد، ولی شک دارم این باشه :D

آه راستی این کلاد ریتینر هست، یه وقت با مادام پینگ اشتباه نگیرین :D
الان هم لیک اومد که انمو هست و یحتمل همون کاراکتر ساپورت ۵ ستاره هست که توی فونتین ریلیز میشه و به خاطرش فروزان رو تا ناموس نرف کردن

• Like
Reactions: ce7en44
یه سوال
پیتی بنر ویپن هر پچ ریست میشه ؟ 🤔
یعنی مثلا اگه 30 تا ویش بزنم ، پچ بعد اون 30 تا صفر میشه ؟🤔

یادمه قبلا گفته بودین که ریست میشه یا من دارم اشتباه میزنم 🤔
نه پیتی صفر نمیشه، اون سلاحی که انتخاب کردی و اون تعداد باخت هایی که داشتی حذف میشن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or