Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
lxvyto05p26a1.jpg

rtjbgxp4wv5a1.jpg

فارم آرتیفکت الهیثم اصلا خوب پیش نمیره. به زور رسید به ۵۰-۱۲۰
شاید مجبور بشم برای سلاحش هم بزنم :-"

پ.ن:یه مدت راحت بودما، هر آت آشغالی دستم می‌رسید میدادم به کاراکترام و دمیج خدا میدادن ;))
واقعا برام سواله تو وقتی بخشی بزرگی از قوی شدنه کارکتر هات رو انجام نمیدی، چرا میری براشون ویپن میگیری.. 🙁😕

واقعا برام سواله تو وقتی بخشی بزرگی از قوی شدنه کارکتر هات رو انجام نمیدی، چرا میری براشون ویپن میگیری.. 🙁😕
چون سلاح ها قشنگن، نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم ;))

البته منظورت از بخش بزرگ رو متوجه نشدم:-"

فارم آرتیفکت الهیثم اصلا خوب پیش نمیره. به زور رسید به ۵۰-۱۲۰
شاید مجبور بشم برای سلاحش هم بزنم :-"

پ.ن:یه مدت راحت بودما، هر آت آشغالی دستم می‌رسید میدادم به کاراکترام و دمیج خدا میدادن ;))
چرا از harbinger of dawn استفاده نمیکنی خودم الان برای هیثم همین سلاح رو کنار گذاشتم . این سلاح طبق محاسبه هایی که انجام دادن چهارمین سلاح برتر هیثمه . الان بیلد من ۶۱ ریت ۲۳۰ دمیج با ۱۶۵۰ اتک و ۲۵۰ تا مستری بدون بافه با ۷۵ دندرو دمیج بونس . همینو بزار براش خودتم اذیت نکن تا بعد برای سلاحشم ویش بزنی منم ویش میزنم برای سلاحش . فوقش اگه نگرفتی سلاحش رو حداقل این هست دمیجی از دست نمیدی

چرا از harbinger of dawn استفاده نمیکنی خودم الان برای هیثم همین سلاح رو کنار گذاشتم . این سلاح طبق محاسبه هایی که انجام دادن چهارمین سلاح برتر هیثمه . الان بیلد من ۶۱ ریت ۲۳۰ دمیج با ۱۶۵۰ اتک و ۲۵۰ تا مستری بدون بافه با ۷۵ دندرو دمیج بونس . همینو بزار براش خودتم اذیت نکن تا بعد برای سلاحشم ویش بزنی منم ویش میزنم برای سلاحش . فوقش اگه نگرفتی سلاحش رو حداقل این هست دمیجی از دست نمیدی
برای اینکه هاربینجر باید hp همیشه بالای ۹۰ باشه تا باف پسیوش رو بگیری و برای کسی که ۹۰ درصد مواقع داخل زمین هست نگه داشتن hp بالای۹۰ خیلی سخته، مخصوصا اینکه فعلا تیم هایی که برای الهیثم پیشنهاد میکنن هیلر درست و حسابی هم ندارن. بعد دیگه اینکه دمیج الهیثم به اتک هم وابسته هست، برعکس مثلا یکی مثل یلان که میتونی کامل بیخیال اتک بشی، اینجا مجبوری هم روی em و هم اتک سرمایه گذاری کنی :-"
از ظاهر هاریبینجر هم خوشم نمیاد:p

این داستان ایونت جدید خیلی مسخره است:))

چون سلاح ها قشنگن، نمیتونم جلوی خودم رو بگیرم ;))

البته منظورت از بخش بزرگ رو متوجه نشدم:-"
فاز 6 کارکتر ها
.......

IMG_20221215_232304_352.jpg
اگه لیزا این باشه خیلی سک. سیه... فقط میمونه رنگ بندیش...
فکر کنم لیزا یه بار دیگه باید مینم بشه... فکر کنم تنها کسی که اینجا لیسا میشن بود خودم بودم فقط....
........

IMG_20221215_232304_265.jpg

کاش مدل موی ایاکا رو عوض میکردن، من از تنها چیز ایاکا که زیاد دوست ندارم مدل موهاشه

فاز 6 کارکتر ها
.......

View attachment 279217
اگه لیزا این باشه خیلی سک. سیه... فقط میمونه رنگ بندیش...
فکر کنم لیزا یه بار دیگه باید مینم بشه... فکر کنم تنها کسی که اینجا لیسا میشن بود خودم بودم فقط....
........

View attachment 279219

کاش مدل موی ایاکا رو عوض میکردن، من از تنها چیز ایاکا که زیاد دوست ندارم مدل موهاشه
اون فقط از نظر میزان متریال مصرفی بزرگترینه :-"

اون فقط از نظر میزان متریال مصرفی بزرگترینه :-"
یه کاری کن، کارکترا روتو سایت چک کن ببین اسکلینگ های تلنت 9 و 10 و اون چیزی که تا لول 90 بهت میده ارزشش رو داره یا نه... دیگه من رسما میدتیه نمیدونم رزین هام رو چی کار کنم و فقط ارتیفکت فارم میکنم

my life is done :-h

Genshin Impact_20221215234441.jpg

با یه اشتباهه احمقانه واندرر رو بهم داد... ( لگ شد تصادفی رو بنر واندرر ویش زدم بجای بنر استاندارد -______________-) و وقتی طلایی شد از برج ایفل پرت شدم پایین!!!

ولی خب کاریه که شده ...
از ظهره دارم متریال هاش رو فارم میکنم هیچی ازش نداشتم

یبارم میخواستیم ویش نزنیم واسه کاراکترایی که واقعا دوسشون دارم ویش بزنم اینجوری فاکت آپ شد ~X(x-(

my life is done :-h

View attachment 279221

با یه اشتباهه احمقانه واندرر رو بهم داد... ( لگ شد تصادفی رو بنر واندرر ویش زدم بجای بنر استاندارد -______________-) و وقتی طلایی شد از برج ایفل پرت شدم پایین!!!

ولی خب کاریه که شده ...
از ظهره دارم متریال هاش رو فارم میکنم هیچی ازش نداشتم

یبارم میخواستیم ویش نزنیم واسه کاراکترایی که واقعا دوسشون دارم ویش بزنم اینجوری فاکت آپ شد ~X(x-(
تبریک میگم بهت 😂😂😂 من زمانی که میخوام سیو کنم مثل الان که برای هیثم سیوم کلا شورتکات ویش رو از توی اون دایره برمیدارم اینجوری دیگه نه اشتباهی توی صفحه ویش میرم نه وسوسه میشم

یه کاری کن، کارکترا روتو سایت چک کن ببین اسکلینگ های تلنت 9 و 10 و اون چیزی که تا لول 90 بهت میده ارزشش رو داره یا نه... دیگه من رسما میدتیه نمیدونم رزین هام رو چی کار کنم و فقط ارتیفکت فارم میکنم
نمیگم تاثیر نداره، ولی با رزین روزانه قشنگ دو هفته طول میکشه تا به فاز 6 ببری و تلنت ها رو آپ کنی و در نهایت 5-10 درصد افزایش دمیج پیدا میکنی و همزمان برای کاراکترهای جدید دوباره با کمبود متریال مواجه میشی. برای بعضی کاراکترها که این افزایش محسوس هست این کار رو انجام میدم ولی فعلا تمرکزم اصلا روی این نیست که یه نفر رو برسونم به حد عالی و بقیه زیر خط فقر باشن.

من برای کاراکترهای دیگه بیلد میسازم که هی نخوام آرتیفکت عوض کنم. بعد فارم کردن برای کاراکترهای آینده هم هست که همونم باعث میشه رزین اضافه نیاد.
باز نمیره تو بازی... Dns جدید سراغ دارید؟
1.1.1.1
1.0.0.1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or