Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
آقا فروزان C0 اصلا ارزش بیلد کردن داره یا هر وقت کانس های بیشتر گرفتم برم سراغش؟ (واسه اکسپلور فقط، نه ابیس)
واسه اکسپلور احتمالا اوکی باشه ولی برای ابیس C0 وحشتناک زیاد ER میخواد یا یکی دو تا باتری.

داشتم کوکومی بازی میکردم
اسمم توی بازی همونجوری که میدونین Experthealer هست بعد جالب اینجاس وقتی تو باس هفتگیا جوین میشم وقتی میمیرن به من فحش میدن : ) ) ) ) )
بعدشم با یعالمه علامت تعجب مینویسن HEAL US !!!!!!!! : ) ) ) ) )

فاکینگ نمیفهمن که اگه از محدوده اسکیل برن بیرون دیگه هیل نمیشن!!
فکر کردن مثه بازیای mmo هرجایی دلشون بخواد میتونن برن و بدون الت هیل هم بشن8-|

رفتم خونه ویدیوش رو میذارم ببینین
تنها کاری که کردم اینبود که زنده بمونم اسکارا خودش خود به خود مرد : ) ) )
اون 3 تا نوبه تاکسیک همون اولش همشون با هم مردن -__-

--
کلا آرزو بدل موندم تو باس هفتگی ها بجز هیلر یه دی پی اس مثلا بازی کنم
من اگه هیلر بر ندارم هیشگس حاضر نیست بازی کنه حالا اگه هزار بارم وایپ بشه و بمیریم هممون -__-
نه دیگه، اشتباه از خودت بوده، وقتی هیلر میبری نباید حواست به خودت باشه... باید بیفتی دنبال یارانت که هلثشون اومده پایین اونجا اسکیل بزنی... باید زمان بندی اسکیل و برسات رو تنظیم کنی هر وقت یارات جونشون به خطر افتاد بزنی هیل کنی...
.........

دیروز و امروز صبح گذشت هیچ یادم نبود که کمیسیون های یه اکانتم رو انجام ندادم، خلاصه پرید 🤣

حالا یه درد افتاده تو بازیم که اکانت دومم که ریجن اروپاست وصل نمیشه به psn😂😂😂 نمیتونم برم تو بازی، اکانت امریکام مشکل نداره.. ولی اروپا قر و قبیله میاد

دوستان من یک مشکلی دارم الان یک ماه گفته اینجا بگم شاید راه حلی بلد باشید. الان ۱ ماه هست نمیتونم به اکانت خودم توی دسکتاپ لاگین کنم پیام we can't login to your account میاد هربار هم که خاموش روشن میکنم باز همینه یک دسکتاپ موقت درست می‌کنه وارد بازی هم که میشه به همین خاطر منو new device تشخیص میده همش باید کدی که به ایمیل می‌فرسته رو وارد کنم هر که خاموش میکنم باز روشن میکنم همین داستانه ولی امروز سعی کردم وارد بازی بشم ولی کد رو که به جیمیل می‌فرسته کد ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بعدش میاد درصورتی که حتی تا دیروز اینجوری نبود . خواستم ببینم راه حلی برای هر دو مشکل بلدین ؟

سلام عزیزان.
من متاسفانه نمیدونستم این بازی به سروری متصلت میکنه که اکانتت متعلق به اونجاست و چون من اکانت اصلیم آمریکا بود منو به سرورهای اونجا وصل میکرد و پینگ وحشتناکی داشتم.(حدود 250 تا 500).
مجبور شدم بیام با اکانت اروپا بازی کنم که نهایت پینگم 130 هست.حالا که این توفیق اجباری نصیبم شده میتونم برگردم و یه سری اشتباهاتی که داشتم رو اصلاح کنم.(مثل علامت گذاری نقشه و خرج نکردن منابع روی کاراکترهای غلط و ...)
حالا از عزیزان چند تا سوال داشتم.
بهترین کاراکترهای رایگان اول بازی کیا هستن؟(xiangling رو میدونم)
به نظرتون میصرفه traveler (همون کاراکتر اولی که داستان حول محور اون میچرخه) رو ارتقا بدم؟
لطفا چند نفر رو معرفی کنید که بتونم حداقل تا ادونچر رنک 30 منو هندل کنن و مدام نیاز نباشه به بیلد کردن این و اون...

نه دیگه، اشتباه از خودت بوده، وقتی هیلر میبری نباید حواست به خودت باشه... باید بیفتی دنبال یارانت که هلثشون اومده پایین اونجا اسکیل بزنی... باید زمان بندی اسکیل و برسات رو تنظیم کنی هر وقت یارات جونشون به خطر افتاد بزنی هیل کنی...
.........
اینا بیشتر بهشون میخورد دشمنم باشن بجای یار :D
ولی محدوده اسکیل رو جایی میزدم که جونشون در خطر بود ولی هیچی از کوکومی‌ نمی‌دونستن همون ثانیه اول فقط هیل میشدن بعد میپریدن یه جایه دیگه 😑 باید می‌بودی و میدیدی

سلام عزیزان.
من متاسفانه نمیدونستم این بازی به سروری متصلت میکنه که اکانتت متعلق به اونجاست و چون من اکانت اصلیم آمریکا بود منو به سرورهای اونجا وصل میکرد و پینگ وحشتناکی داشتم.(حدود 250 تا 500).
مجبور شدم بیام با اکانت اروپا بازی کنم که نهایت پینگم 130 هست.حالا که این توفیق اجباری نصیبم شده میتونم برگردم و یه سری اشتباهاتی که داشتم رو اصلاح کنم.(مثل علامت گذاری نقشه و خرج نکردن منابع روی کاراکترهای غلط و ...)
حالا از عزیزان چند تا سوال داشتم.
بهترین کاراکترهای رایگان اول بازی کیا هستن؟(xiangling رو میدونم)
به نظرتون میصرفه traveler (همون کاراکتر اولی که داستان حول محور اون میچرخه) رو ارتقا بدم؟
لطفا چند نفر رو معرفی کنید که بتونم حداقل تا ادونچر رنک 30 منو هندل کنن و مدام نیاز نباشه به بیلد کردن این و اون...
به نظرم اول یه کاری کن بگو ابیس برات مهم هست یا نه اگه نه معمولا با هر تیم رندومی میتونی گلیم خودتو از اب بکشی بیرون
بعد یه چیزی در طی زمان چهارستاره های متفاوتی میگیری که میتونن جایگزینه کارکترای رایگان بشن (بسته به شانست) مثلا من خودم همون اولا بیدو و شینگشو رو گرفتم که همونا رو بیلد کردم پس بستگی به شانس اولیت تو بازی هم داره
من میگم فعلا اینا رو بیلد کن در درجه اول ژیانگلینگ در درجه دوم نوئل باربارا در درجه سوم تراولر اینایی که گفتم با هم خیلی به درد نمیخورن ولی پر پتانسیلترین کارکترای رایگان بازین ولی همونطور که گفتم احتمالا خیلی زود عوضشون کنی چون خیلی از چهارستاره ها بهترن از اینا (به استثنای ژیانگلینگ که خیلی قویه) به نظرم فعلا اینا رو بیلد کن بعد که زمان گذشت بگو چهار ستاره چی گرفتی اون پنج ستاره هایی که مورد علاقتنم بگو که راحت تر راهنمایی کنیم

به نظرم اول یه کاری کن بگو ابیس برات مهم هست یا نه اگه نه معمولا با هر تیم رندومی میتونی گلیم خودتو از اب بکشی بیرون
بعد یه چیزی در طی زمان چهارستاره های متفاوتی میگیری که میتونن جایگزینه کارکترای رایگان بشن (بسته به شانست) مثلا من خودم همون اولا بیدو و شینگشو رو گرفتم که همونا رو بیلد کردم پس بستگی به شانس اولیت تو بازی هم داره
من میگم فعلا اینا رو بیلد کن در درجه اول ژیانگلینگ در درجه دوم نوئل باربارا در درجه سوم تراولر اینایی که گفتم با هم خیلی به درد نمیخورن ولی پر پتانسیلترین کارکترای رایگان بازین ولی همونطور که گفتم احتمالا خیلی زود عوضشون کنی چون خیلی از چهارستاره ها بهترن از اینا (به استثنای ژیانگلینگ که خیلی قویه) به نظرم فعلا اینا رو بیلد کن بعد که زمان گذشت بگو چهار ستاره چی گرفتی اون پنج ستاره هایی که مورد علاقتنم بگو که راحت تر راهنمایی کنیم
البته یه مورد هست، ابیس در نهایت اند گیم بازیه
و اینکه در هر صورت اونقدر سریع نمیشه تا تهش رفت
حداقل دوتا تیم خوب میخواد، که خودش میشه چندتا 5*ه(فکر نمیکنم هممون با تیم صرفا 4* ردش کرده باشیم:-" )
و همون 4*ها هم C بالاتر
و ست های خوب آرتیفکت،که خودتون میدونید چه پروسه ی زیبایی هست فقط گرفتن 1ستش:-"

نتیجه؟ اینکه حقیقتا اصلا مهم نیست اول کار آدم روی کی سرمایه گذاری کنه:-"
Lvl up کردن کاراکترها اونقدر هزینه بر نیست، مخصوصا وقتی ادونچر رنک پایینه، جایزه های ایونت ها هم خوب و زیاد محسوب میشن:-"
تازه ادونچر رنک 40~45ه که بحث بیلد کاراکترها، آرتیفکت، تیم برای ابیس و ... میاد وسط!

تا اون موقع منم به عنوان کاراکتر 1* lvl up کنند متریال خاصی از بین نرفته:)) و جوابگو هستم:-" :D

رو فور هستی یا فایو؟
من مشکل دانلود داشتم روی فایو.و هنوز تموم نشده این پچ که بهت بگم-روی پی سی البته اوکیه
اما دی ان اس زدم مشکل دانلود حل شده شاید برا ورود به بازی هم کمک کنه
208-67-222-222
208-67-220-220
-------------------------
78-157-42-101
78-157-42-100
------------------------
64-6-64-6
64-6-65-6
---------------------
129-250-35-250
129-250-35-251

آخرین ویرایش:
رو فور هستی یا فایو؟
من مشکل دانلود داشتم روی فایو.و هنوز تموم نشده این پچ که بهت بگم-روی پی سی البته اوکیه
اما دی ان اس زدم مشکل دانلود حل شده شاید برا ورود به بازی هم کمک کنه
208-67-222-222
208-67-220-220
-------------------------
78-157-42-101
78-157-42-100
------------------------
64-6-64-6
64-6-65-6
---------------------
129-250-35-250
129-250-35-251
روی 4
اینا رو دقیقا کجا باید بزنم...
....
رفتم استور یه بازی گذاشتم دانلود، یعنی تو استور میتونم برم، ولی دانلود رو ارور نتورک میده، نصفه و نیمه به psn وصل میشه
اروری هم که میده اینه
۲۰۲۲۱۲۱۱_۰۲۳۱۳۳.jpg

رفتم تو راهنمای ps میگه خودش خوب میشه 😂 تا خودش خوب شه من یه رایدن شوگان از دست دادم 😂😂😂
کلا همه راه ها از ری استارت کردن کنسول تا خاموش کردن مودم برای یک ساعت و همه چیزو استفاده کردم، درست نمیشه که نمیشه....

همین دیروز ظهر داشتم بازی میکردم، اومدم بیرون از بازی که برم رو اکانت دومم دیگه نرفت داخل

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or