Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
😂😂یادمه ولی فکر میکردم تو هم چایلد داشته باشی الان دیدم تعجب کردم . راستی رفتم تست یادم رفت ویدئو بگیرم بفرستم ولی هم با rust امتحان کردم دمیج چایلد رو هم با polar star دمیج پولار به صورت کلی بیشتر بود ولی باید روتیشن چایلد رو درست انجام بدی که ۴ استکش پر بشه یکم تمرین میخواد که قبل از برست دوم چایلد ۴ استک پر باشه
من مطمئنم نیستم ولی توی نت خوندم چون بخشی از دمیجش از شارژ اتک هست پس راست جزو سلاح های نه خیلی قویش به حساب میاد.

من مطمئنم نیستم ولی توی نت خوندم چون بخشی از دمیجش از شارژ اتک هست پس راست جزو سلاح های نه خیلی قویش به حساب میاد.
آره منم توی نت دیدم این چون در دسترس بود امتحان کردم وگرنه بعد از پولار سلاح یویمیا و یلان و هارپ براش از همه بهتره تست هاشونم که نگا کردم تاندرینگ پالس یک مقدار کم تر زد شاید مثلا ۳ هزار تا ۴ تا اختلاف داشتن آنچنان اختلاف فضایی نداشتن ولی پولار میاد مجبورت میکنه از تمام کیت چایلد استفاده کنی برای استک هاش یک دونه نرمال میده یکی چارج یکی اسکیل یکی هم برست شدیدا هم توصیه میکنن قبل از زدن برست توی حالت خنجریه چایلد ۴ استک رو پر کنید که دمیج زیاد بشه

ببین یه عکس 360 درجه بهت نشون میده، یه نقشه هم زیرش هست، باید روی نقشه جای عکس رو حدس بزنی :-"

الان تازه اول بازی هستی، یکمی که جلوتر بیای خودت یه چیزهایی رو متوجه میشی و یه چیزهایی رو هم میپرسی و بچه ها جواب میدن.
تا به رنک 55 برسی شاید یکی دو ماه طول میکشه. از 55 تا 60 شاید یکسال طول بکشه ولی مهم هم نیست عملا چون 55 دیگه تهش حساب میشه.
اکثر راهنمایی هایی که برای بازی هست چیزهای مقدماتی رو گفتن. الان کجا برات سوال شده، بپرس تا بهت بگم ;)
Screenshot_۲۰۲۲۱۱۲۲-۲۲۴۱۱۳.jpg

گفتم که خوب میشناسم، این یه ذره امتیاز هم به خاطر چند متر اختلاف بود... انصافا دو تاش خیلی سخت بود یکیش همین که عکس گرفتم ، فقط یه نشونه تونستم پیدا کنم که بتونم که موقعیت احتمالیش رو حدس بزنم ...

.............
کارا میهویو مسخره رو نگاه، کوییک استارت داده بعد من دیدم ۴ روز بیشتر از اونت نمونده، گفتم بی خیال تموم کردن ارکان کوسه بشم بزنم بره ، حالا جالب اینه که اکانت دومم که تو اکت دو مونده رو اجازه داد برم، اکانت اصلیم که ارکان کوئست رو تموم کرده بودم، فقط اون کوئسته مهمونی مونده بود، اجازه نداد، منو مجبور کرد کل کوئست رو برم تا اونت باز شه... 😒😒😒😐😐😅😅😅 مسخره ها

درسته که ۴ ستاره های سومرو از پنج ستاره های باقی ریجن ها مجلل تر بودن، ولی انصافا این ۴ ستاره بودن کاوه برای من خیلی غیر قابل باوره، رسما میهویو میتونست باهاش پول چاپ کنه 😐😐😐😷

اون تیکه که با الهیثم رخ تو رخ میشن، دچار احساسات فوجوشی شدم😅😅😅😂😂

آخرین ویرایش:
نه اونو متاسفانه ندارم :<
الان festering desire رو دادم بهش که بیسش 510عه و تقریبا 150 تا ازون پایین تره :<
آره اون کم تره بیسش منم alley رو توی بنر سلاح گرفتم یک گوشه بود. به بنت فاوونیس داده بودم که انرژیش بالا باشه دیگه چندتا آرتیفکت خوب با ریشارژ اومد alley رو دادم به بنت

امروز واسه اینکه فکره ویش زدن از سرم بپره( :D#-o ) اومدم بنت رو لول ۹۰ کردم و ویپنش رو هم ۹۰ کردم
همین یه ۱۰ تا لول همه پول و منابعم رو خالی کرد >__>
الان بیس اتکش ۷۰۱ شده یه ویپن ۵* با بیس اتک زیاد لازم دارم فقط :-s

بشین یکم جان ویک ببین یه ذره ازش اراده یاد بگیر

من همین الان برا اسکارا 380 رول دارم تا بیادش کم کم 400 رول دارم اصلا هم دلم نمیخواد برا بقیه رول بزنم
به حرکت مسخره رول زدن برا بالا بردن پیتی هم اعتقادی ندارم هرکی این کارو میکنه اینکه میگه برا بالا بردن پیتی رول زده الکی میگه و بهونشه چون الکی دلش میخواسته فقط رول بزنه وگرنه هیچکس نمیاد مهمترین واحد پولی بازی رو همینجوری الکی خرج کنه تا یه شمارنده بره بالا به جای اینکه تو بنری بزنه که شخصیت محبوبش توشه :D

View attachment 277217

گفتم که خوب میشناسم، این یه ذره امتیاز هم به خاطر چند متر اختلاف بود... انصافا دو تاش خیلی سخت بود یکیش همین که عکس گرفتم ، فقط یه نشونه تونستم پیدا کنم که بتونم که موقعیت احتمالیش رو حدس بزنم ...

.............
کارا میهویو مسخره رو نگاه، کوییک استارت داده بعد من دیدم ۴ روز بیشتر از اونا نمونده، گفتم بی خیال تموم کردن ارکان کوسه بشم بزنم بره ، حالا جالب اینه که اکانت دومم که تو اکت دو مونده رو اجازه داد برم، اکانت اصلیم که ارکان کوسه رو تموم کرده بودم، فقط اون کوسه مهمونی مونده بود، اجازه نداد، منو مجبور کرد کل کوئست رو برم تا اونت باز شه... 😒😒😒😐😐😅😅😅 مسخره ها

درسته که ۴ ستاره های سومرو از پنج ستاره های باقی ریجن ها مجلل تر بودن، ولی انصافا این ۴ ستاره بودن کاوه برای من خیلی غیر قابل باوره، رسما میهویو میتونست باهاش پول چاپ کنه 😐😐😐😷

اون تیکه که با الهیثم رخ تو رخ میشن، دچار احساسات فوجوشی شدم😅😅😅😂😂
هنوزم مشخص نیست شاید با دیدن این همه طرفدار نظرشون عوض بشه و پنجش کنن که امیداورم از صمیم قلب که ۵ باشه چون خیلی حیفه ببین با فروزان چه کردن اونم فقط چون توی فونتین میخوان یک ۵ ستاره انمو ساپورت بدن

بشین یکم جان ویک ببین یه ذره ازش اراده یاد بگیر

من همین الان برا اسکارا 380 رول دارم تا بیادش کم کم 400 رول دارم اصلا هم دلم نمیخواد برا بقیه رول بزنم
به حرکت مسخره رول زدن برا بالا بردن پیتی هم اعتقادی ندارم هرکی این کارو میکنه اینکه میگه برا بالا بردن پیتی رول زده الکی میگه و بهونشه چون الکی دلش میخواسته فقط رول بزنه وگرنه هیچکس نمیاد مهمترین واحد پولی بازی رو همینجوری الکی خرج کنه تا یه شمارنده بره بالا به جای اینکه تو بنری بزنه که شخصیت محبوبش توشه :D
ماشالله اراده به قول یکی توی ردیت میگفت بالا بردن پیتی یا به قول خودشون ساختن پیتی هیچی جز الکی حروم کردن منابع نیست آخرشم همون ۵ ستاره که نمیخوای رو تو پاچت میکنه البته اینم که گاچا وسوسه کنندس تاثیر داره

یک نکته جالب اگه کاوه ۵ باشه فقط ۳.۷ برای ریلیزش هست چون چندتا لیکر و یکی از اعضای داخلی هویورس گفته که جز پچ ۳.۱ تا آخر سومرو هیچ پچی ۲ تا ۵ نداره . ۳.۴ که هیثم هست ۳.۵ دحیه ۳.۶ بایژو و ۳.۸ هم اولین کاراکتر فونتین سوتین هایدرو کلیمور . پس فقط ۳.۷ میمونه
راجب سوتین هم یک نکته جالب این که توی ردیت یکی که فرانسوی هم بود گفت که اسم سوتین یک اسم مردونه هست باید ببینیم اینم مثل ارلکینو زنش میکنن یا نه 😂
یک نکته اطلاعات عمومی هم این که اسم فونتین فرانسوی هست و به معنی چشمه یا رودخونه هست 😂😎👌

یک نکته جالب اگه کاوه ۵ باشه فقط ۳.۷ برای ریلیزش هست چون چندتا لیکر و یکی از اعضای داخلی هویورس گفته که جز پچ ۳.۱ تا آخر سومرو هیچ پچی ۲ تا ۵ نداره . ۳.۴ که هیثم هست ۳.۵ دحیه ۳.۶ بایژو و ۳.۸ هم اولین کاراکتر فونتین سوتین هایدرو کلیمور . پس فقط ۳.۷ میمونه
راجب سوتین هم یک نکته جالب این که توی ردیت یکی که فرانسوی هم بود گفت که اسم سوتین یک اسم مردونه هست باید ببینیم اینم مثل ارلکینو زنش میکنن یا نه 😂
یک نکته اطلاعات عمومی هم این که اسم فونتین فرانسوی هست و به معنی چشمه یا رودخونه هست 😂😎👌
فرانسه چرا راهه دور میری سوتین یک اسم ایرانی هم می‌تونه باشه ها 💀

• Like
Reactions: ce7en44
آره منم توی نت دیدم این چون در دسترس بود امتحان کردم وگرنه بعد از پولار سلاح یویمیا و یلان و هارپ براش از همه بهتره تست هاشونم که نگا کردم تاندرینگ پالس یک مقدار کم تر زد شاید مثلا ۳ هزار تا ۴ تا اختلاف داشتن آنچنان اختلاف فضایی نداشتن ولی پولار میاد مجبورت میکنه از تمام کیت چایلد استفاده کنی برای استک هاش یک دونه نرمال میده یکی چارج یکی اسکیل یکی هم برست شدیدا هم توصیه میکنن قبل از زدن برست توی حالت خنجریه چایلد ۴ استک رو پر کنید که دمیج زیاد بشه
بدی تاندرینگ پالس اینه که برخلاف سلاح یلان و پولار استار، هیچ سودی برای برستش نداره با وجود اینکه درصد زیادی از دمیج شخصی چایلد از ویپ کردن برستش میاد. :-"
پولار و سلاح یلان همچنین خیلی پر استفاده هستن برای بقیه کارکترای تیرکمونی. :>

میدونم خیلی از زمان عقبم، ولی این battle theme های سومرو واقعا چقدر خوبن. :D :D
قطعا bias دارم، ولی به نظرم اینا با اختلاف بهترین battle theme های بازین. بعد اینام مال انکانومیا. :-"
اصلا اون پچ اول من سر همین قضیه یه عالمه رزین مصرف کردم که فقط آهنگا رو بشنوم:))

1. ایونت موکمونی شروع کردم چقدر فانه:x
یکی از بچه ها ظهری گفت تو نظرسنجی یه عالمه فحش ایونت پوکمونی دادم، یه عالمه از ایونت ورزسی تعریف کردم...

من الان اینم : :| :| :| :| :|
ایونت ورزشی با اختلاف بیخودترین ایونت بازی تا اینجا بوده! هیچ چالشی نداشت، هیچ چیز خاصی نداشت اصلا! حتی مولتی پلیرشم مثل خیلی از ایونت ها مثلا نمیزد فلانی بیشترین سکه رو گرفته و ...:|
به شدت meh بود!
اگر مثلا بیسبال بیدو گذاشتن، اون تنیسه جزیره تابستونه اول خیلیییی جذاب تر بود و یکم چالش و زمان بندی و ... داشت!

از اینطرف ایونت پوکمونی تا اینجایی که رفتم عشقه:x

---

2. یک مولتی زدم و خدا رو شکر نارنجی نشد:-"

یک عدد توما گرفتم ( C4 ) و یک عدد لیلا >:)
ولی خوب، برای فروزان عمرا ویش نمیزنم دیگه! واقعا جای ریسک نیست:)) اینم 4*های بنرش خیلی خوب بودن و جای باخت نداشت:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or