Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@NHM
در مورد سوالی که پرسیده بودی که بلوم بدون نیلو هم میشه یا نه، آره یه راه دیگه هم هست که بشه بدون نیلو بلوم زد و اونم تیم fridge هست:

View attachment Bloom no Nilou.mp4

ولی قدرتش از تیم بلوم نیلو یکمی کمتره:

View attachment Bloom no Nilou_1.mp4

البته در عوض ناهیدا آخر روتیشن زنده میمونه :D

@NHM
در مورد سوالی که پرسیده بودی که بلوم بدون نیلو هم میشه یا نه، آره یه راه دیگه هم هست که بشه بدون نیلو بلوم زد و اونم تیم fridge هست:

View attachment 277046

ولی قدرتش از تیم بلوم نیلو یکمی کمتره:

View attachment 277047

البته در عوض ناهیدا آخر روتیشن زنده میمونه :D
خیلی خوشحال میشدم اگر کازوها داشتم :D :D :D

داشتم فکر میکردم اگر واسه دمیج هایپربلوم فقط EM الکترو کاراکتر آخر مهمه، پس قاعدتا برای Burgeon هم فقط EM پایرو مهم خواهد بود، و با این روش شاید بشه یه تیم Viable از بلوم بدون نیلو ساخت(البته اینی که تو گذاشتی هم خیلی خوبه :D)

واسه همین باید برم تست کنم بنت با Alley Flash و آرتیفکت فول EM چقدر دمیج میده

فکر کنم فان هم باشه چون هی باید کاراکتر سوییچ کنی تا اسکیل بنت بزنی

تیم بنت، ناهیدا، XingQiu و مونا واسه شروع باید خوب باشه

مونا رو میشه شیلدر مثل ژانگلی هم گذاشت

تنها چیزی که خوب بود برام ایتو خوب بیلد شد:D

ساینو هم ست خوب از قبل داشتم، هرچی زور زدم بهترش کنم جواب نداد:))

این دامین رو برای تارتاگلیا و آیاکا رفتم برای هیچکدوم چیز دندون گیری نداد:-"
جفتشونم به نظرم مهم ترین چیز، یه سلاح 5* خوب میخوام:)) اصلا میگیری خیلی دستت بازتر و راحت تر میشه:-"
بیلد ایاکای من گاده، فقط یه گل میخوام که کریت ریت، دمیج، اتک داشته باشه، بقیه همه عالین، هر دمیج برستش تا ۱۹ هزار تا میره
..........
کارکتری که میدونم میشه خیلی بهتر بیلدش کرد و دمیج بالاتری گرفت، ولی هر بار به ارتیفکت هاش نگاه میکنم میگم چطوری بهتر از اینها بگیرم... رایدنه

داشتم فکر میکردم اگر واسه دمیج هایپربلوم فقط EM الکترو کاراکتر آخر مهمه، پس قاعدتا برای Burgeon هم فقط EM پایرو مهم خواهد بود، و با این روش شاید بشه یه تیم Viable از بلوم بدون نیلو ساخت(البته اینی که تو گذاشتی هم خیلی خوبه :D)

با ونتی و ساکروز هم باید جواب بده :D
الان برای برگن توما خیلی روی دوره چون هایدرو اپلیکشنش با تاخیر و آف فیلده. بنت فکر کنم بین همه پایروها قویترین مقدار پایرو رو داشته باشه چون چمن ها رو با یه ضربه آتش میزنه در حالکه بقیه حداقل دو ضربه نیاز دارن :D

الان برای برگن توما خیلی روی دوره چون هایدرو اپلیکشنش با تاخیر و آف فیلده. بنت فکر کنم بین همه پایروها قویترین مقدار پایرو رو داشته باشه چون چمن ها رو با یه ضربه آتش میزنه در حالکه بقیه حداقل دو ضربه نیاز دارن :D
نکبت دیروز C4 هم شد :D

بدم میاد ازش و اصلا بیلد نیست :-s

ولی بنت دم دسته تست میکنم بعدا :D

راستی تیم ملت گانیو با ناهیدا تست کردی؟ خیلی فانه و شدیدا OP :D

ناهیدا، بنت، گانیو و هرکی دلت خواست :D

با ناهیدا مارک میکنی بعد اسکیل بنت میزنی، بعد حدود هر 2 ثانیه با گانیو شارژ اتک میزنی همش ملت(در واقع ریورس ملت :-") میشه و برنینگ از بین نمیره

امیدوارم مثل بلوم باربارا نرف نشه :D

من تو ورلد از تیم کچینگ شینگشو کولی بنت استفاده کردم از نظر دمیج که کلا توجه نمیکردم و کارکترام بیلد نبود ولی ترگیر کردن بورگن با بنت و اون افکت نارنجیش خییییلییی فان بود

نکبت دیروز C4 هم شد :D

بدم میاد ازش و اصلا بیلد نیست :-s

ولی بنت دم دسته تست میکنم بعدا :D

راستی تیم ملت گانیو با ناهیدا تست کردی؟ خیلی فانه و شدیدا OP :D

ناهیدا، بنت، گانیو و هرکی دلت خواست :D

با ناهیدا مارک میکنی بعد اسکیل بنت میزنی، بعد حدود هر 2 ثانیه با گانیو شارژ اتک میزنی همش ملت(در واقع ریورس ملت :-") میشه و برنینگ از بین نمیره

امیدوارم مثل بلوم باربارا نرف نشه :D
اینو گفتی منم دیروز کانس پنج گرفتم و هنوز فعال نکردم :D
منم اوایل یه بیلد خوب براش بستم ولی بعد گند زد و بیلده دست یه دست بین دیونا و شینوبو گشت و نفر بعدی هم لیلا هست (مگه اینکه یه روزی ژانگلی بگیرم).
الان دوباره تصمیم گرفتم با em ببندم براش ولی شاید یکی دو ماه طول بکشه چون اول دارم هایپربلوم شینوبو آماده میکنم :-"

تست نکردم ولی ویدئوش دیدم و هنوز نرفتم سمتش. فکر کنم تنها نقطه ضعفش اینه که یا باید خیلی پرفکت بزنی یا اینکه کلا گند بزنی. اگه بینابین باشه یعنی هر 2.5 ثانیه پایرو از دست میدی :D

یه بار سر بتای ۳.۰ نرفش کردن، بعدا برای بتای ۳.۲ دوباره برای ناهیدا فعال شد. اگه میخواستن تا حالا حذفش کرده بودن :D

آخرین ویرایش:
سلام
اومدم بگم که شکست خوردم و نتونستم جلوی خوی ِ حیوانی خودم و Simp بودنمو بگیرم و ویش هامو خفظ کنم برای هوتاعو چان و ۷۰ تا ویش روی بنر Ajax ساما زدم و گرفتمش...

لعنت بر بردیا که اینقدر Simp عه Ajax ساما میباشد 😭

با 315 تا ویش پیش ب سوی هوتاعو ساما و Homa...

پ.ن: امیدوارم بچم Xiao قبل از هوتاعو نیاد 😭

سلام
اومدم بگم که شکست خوردم و نتونستم جلوی خوی ِ حیوانی خودم و Simp بودنمو بگیرم و ویش هامو خفظ کنم برای هوتاعو چان و ۷۰ تا ویش روی بنر Ajax ساما زدم و گرفتمش...

لعنت بر بردیا که اینقدر Simp عه Ajax ساما میباشد 😭

با 315 تا ویش پیش ب سوی هوتاعو ساما و Homa...

پ.ن: امیدوارم بچم Xiao قبل از هوتاعو نیاد 😭
الان مثل بنر کازوها اینم c6 میشه 😂
یک خبر خوب و بد دارم برات . هوتائو قبل از شائو میاد ولی احتمال داره که توی ۳.۴ شائو هم بیاد توی فاز دوم

الان مثل بنر کازوها اینم c6 میشه 😂
یک خبر خوب و بد دارم برات . هوتائو قبل از شائو میاد ولی احتمال داره که توی ۳.۴ شائو هم بیاد توی فاز دوم

نه بخداااا دیگه ویش نمیزنم
ندارم دیگه
کم میارم 😭😭

Wtf
R u kidding me

هم xiao و هم هوتاعو چان در یک آپدیت 😵😵
بدبخت شدم ک
باز خوبه اگ تو فاز های متفاوت باشن
دیگه مجبورم یا homa رو نگیرم یا اینکه دست ب جیب بشم...

چون هم xiao و هم هوتاعو چان باید c1 بشن

Ajax هم باید c1 میشد ولی ویش کم میارم
ریران بعدیش c1 میکنم

😭😭😭😵😵😵😭😭😭😵😵😵

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or