Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
من تازه یه چیزی فهمیدم
سیستم جدید بستم اومدم با هیجان زیاد گنشین بزنم گفتم بزنم فریم بالا اجرا بشه دیدم فریم 60 آخرشه :| رو لپ تاپم حتی به فریم بالا 60 فکر نمیکردم برا همین دقت نکردم اصلا گزینش نیست :))
خیلی ضایعه رو ios گزینه فریم 120 داره رو پی سی نداره

.......
این عوضی ها همین کاه پیش گفتن قرار نیست پلیر ها رو مجبور کنن که کلی ارکان کوسه و ساید کوئست رو برای رسیدن به اونت ها رد کنن.... پس چی شد، الان که دوباره باید کل ارکان کوئست سومرو رو بری تا اونت باز شه 😓😢

چرا دیگه یه گزینه داره quick start یا همچین چیزی اونو بزنی ایونت درجا شروع میشه و نیازی به رفتن آرکان کوئست نداری

من تازه یه چیزی فهمیدم
سیستم جدید بستم اومدم با هیجان زیاد گنشین بزنم گفتم بزنم فریم بالا اجرا بشه دیدم فریم 60 آخرشه :| رو لپ تاپم حتی به فریم بالا 60 فکر نمیکردم برا همین دقت نکردم اصلا گزینش نیست :))
آره واقعا بده :D

یه Injector هست که فریم کپ رو برمیداره و ظاهرا تلفات نداشته، ولی من که ریسک نکردم :-"

من تازه یه چیزی فهمیدم

چرا دیگه یه گزینه داره quick start یا همچین چیزی اونو بزنی ایونت درجا شروع میشه و نیازی به رفتن آرکان کوئست نداری
کوئیک استارت رو زدم همون موقع، ولی یه هشدار دیگه دادن نخوندمش، فکر کردم همون کوئست😐😋
...........

کسی ناهیدا رو نمیتونه توضیح بده؟ 😋

نخر ولکین آقا، نخر :))

یه چیزی نشونتون میدم، جایی صداش رو در نیارین :-"

View attachment 276617

همینجوری خودش یهویی از دیروز بدون فیلتر شکن وصل میشه :>

کاراکتر دموی لیلا:

ژاپنی:

برا من هنوز فیلتره

واسه من که هنوز فیل تره 😓
برا من هنوز فیلتره
برای من پریروز اوکی بود بعد دوباره فیلتر شد :D :D
الان دوباره تست کردم، فقط صفحه لاگینش با فیلکش رد میشه ولی بعدش دیگه قطعش کردم و راحت وارد میشه.

پ.ن: نیم ساعت دیگه میام میگم همونم بستن :))

الان دوباره تست کردم، فقط صفحه لاگینش با فیلکش رد میشه ولی بعدش دیگه قطعش کردم و راحت وارد میشه.

پ.ن: نیم ساعت دیگه میام میگم همونم بستن :))
تست کن ببین مثل قبلا میشه صفحه اولو با همراه اول رد کرد بعد رفت با نت ثابت؟

خب اسکیل ناهیدا اگه از حالت hold ش استفاده کنی می‌تونه ۸ تا دشمن رو مارک کنه و به هم لینک میشن

و واسه ۲۵ ثانیه لینک میمونم

تو این فاصله اگه المنتال ریکشن اتفاق بیافته یا با Core های دندرو ( همون دونه سبزا که منفجر میشن ) دمیج بخورن

ناهیدا Tri-karma رو تریگر می‌کنه و به اندازه المنتال مستری و اتک ناهیدا به همشون دندرو دمیج میخوره

و هر ۲.۵ ثانیه یک بار TRI karma تریگر میشه

خب ؟ بگو خب

حالا الت ناهیدا کارش اینه که
اگه تو تیمت پایرو الکترو یا هیدرو داشته باشی
به ازایه پایرو به دمیج TRI karma یه درصدی اضافه میشه

اگه الکترو داشته باشه مدت زمان تریگر شدن Tri-karma یه درصدی کم میشه (یادته که ۲.۵ ثانیه یک بار بود؟ با الکترو تریگر سریع تر اتفاق می‌افته مثلا هر ۱.۵ ثانیه یکبار)

هایدرو هم زمان الت ناهیدا رو زیاد می‌کنه مثلا اگه التش ۱۵ ثانیه بخواد بمونه با هایدرو مثلا میشه ۲۰ ثانیه

الت ناهیدا یه پسیو داره که وقتی از التش استفاده کنی ۲۵ درصد از کسی که تو تیم بالاترین المنتال مستری رو داشته باشه به کاراکتر اکتیو اضافه می‌کنه

مثلا فرض کن توی تیم یه نفر هست که ۱۰۰۰ تا المنتال مستری داره حالا وقتی الت ناهیدا فعال بشه ۲۵۰ تا به کاراکتری که اکتیوه مستری اضافه میشه

خب ناهیدا یه پسیو دیگه هم داره که اگه مستریش بیشتر از ۲۰۰ تا باشه به ازایه هر پوینته اضافه تر از ۲۰۰ یه مقدار درصد دمیج و کریت ریت به TRI karma ( همونی که ۲.۵ ثانیه یکبار فعال میشد )دمیج اضافه می‌کنه : )

به طور خلاصه چون حس میکنم طولانی شد توضیحاتم :bash:

اسکیل
Tri-karma هر ۲.۵ ثانیه یکبار دندرو دمیج میزنه اگه ریکشن با اونایی که لینک شدن اتفاق بیافته (کلا هر ریکشنی که میدونی با دندرو فعال میشه)

الت
هیدرو: زمانه الت رو زیاد می‌کنه
الکترو: زمان ۲.۵ ثانیه تریگر شدن اسکیل رو کم می‌کنه
پایرو: دمیج اسکیل (Tri-karma) زیاد می‌کنه

سومرو چه خوبه
از صبح تا همین الان یسره فقط داشتم ورد گوئست انجام میدادم هنوز تموم نشده همشونم جایزه جم میدن 😍 کلی جم گرفتم تا الان 😍
منم امروز با ایونت و ورلد کوئست رسیدم پیتی ۶۷ :>
یه تیکه هم خواستم هنگ اوت ها رو فقط با جلو زدن رد کنم، با مال هیزو شروع کردم ولی فقط همون جلو زدن روی دور تندش یک ساعت طول کشید :))

سومرو چه خوبه
از صبح تا همین الان یسره فقط داشتم ورد گوئست انجام میدادم هنوز تموم نشده همشونم جایزه جم میدن 😍 کلی جم گرفتم تا الان 😍
خوبه باز مرحله فرعی داری که پریمو بده من که همه رو رفتم قبلا الان فقط فارم میکنم 😂🤦

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or