Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بچه ها به نظرتون تمام ویش هام سر بنر اسکارا خالی کنم یا بعد از گرفتن اسکارا دیگه ویش نزنم برای هیثم . پیتی ۶۰ گارانتی تا آخر پچ ۳.۲ ویش هام میشه ۱۲۰. انگار برای فروزان بزنم که خودش یا کانسش بگیرم یا نه برم برای هیثم . چون اگه پیتی دوم ببرم هیثم نمیتونم بگیرم . از اونطرف فروزان هم خیلی برای اسکارا خوبه هم خودش هم کانس هاش نمیدونم چیکار کنم 🤦

بچه ها به نظرتون تمام ویش هام سر بنر اسکارا خالی کنم یا بعد از گرفتن اسکارا دیگه ویش نزنم برای هیثم . پیتی ۶۰ گارانتی تا آخر پچ ۳.۲ ویش هام میشه ۱۲۰. انگار برای فروزان بزنم که خودش یا کانسش بگیرم یا نه برم برای هیثم . چون اگه پیتی دوم ببرم هیثم نمیتونم بگیرم . از اونطرف فروزان هم خیلی برای اسکارا خوبه هم خودش هم کانس هاش نمیدونم چیکار کنم 🤦
دیروز با مسلم صحبت میکردیم، میگفت احتمالا فروزان میشه مثل گورو و سارا که فقط با ایتو و رایدن بوست میشن...

فروزانم احتمالا در آینده فقط با ژیائو و اسکارا بوست بشه

من دقیق نمیدونم فروزان چقدر Cهاش مهمن و اینا
ولی در مجموع گرفتن 5ستاره رو میزارم تو اولویتم
فروزان ممکنه بنر استاندارد، آف بنر، بنرهای دیگه بگیریمش، ولی الهیثم(یا هر 5*) بپره دیگه اینکه کی ریران بگیره، همزمان با کی بشه و اینا، میره رو اعصاب:-"

اگر میدونی فروزان با یکی دو Cهم اوکیه به نظرم به همین بسنده بنما!
یا نهایت بعد گرفتن اسکارا، تا پیتی 30رو پر کن، بیشتر رفتن و بعد 5* گرفتن دیگه راه برگشت رو سخت میکنه، کمتر 30 هم یه جورایی 5* مجانی انگار گیرت اومده:-"

اول که دمت گرم اخبار لیکا رو دیقه ای میذاری
به نظرم نزن من 67 تا ویش تو بنر نیلو واسه یدونه ژیانگلینگ زدم(ویش 32 نیلو اومد) هیچ تضمینی نیست فروزان بیاد بعضیا دوتا پنج ستاره میگیرن ولی چهار ستاره ای که میخوان نمیگیرن بعد از اونطرف میتونی به بنرایی که بعدا همراه اسکارا ریران میشن امید داشته باشی اگرم فروزان نیومد در حدی ویش بزن که یه دونه بیاد کانساش رو بیخیال واسه من لذتی که یک کارکتر جدید با گیم پلی جدید داره خیلی بیشتر از یه مقدار بهبود عملکرده
یادتم نره بعضی کارکترا میرن دیگه نمیان.
مثل هوتاعو الان که ده تا ورژن (بااحتساب3.3) نیومده
پ.ن:لیکارو از کجا دنبال میکنی؟

اگه مثه من خوششانس باشی تو 30 تا ویش 12 تا فروزان (نوئل) بهت بده مشکلی فکر نکنم داشته باشی ;))

ولی من جات بودم وقتی فروزان و ددی اسکارا رو گرفتم دیگه ویش نمیزدم تا بنر ددی هیثم : )

به نظرم نزن من 67 تا ویش تو بنر نیلو واسه یدونه ژیانگلینگ زدم(ویش 32 نیلو اومد) هیچ تضمینی نیست فروزان بیاد بعضیا دوتا پنج ستاره میگیرن ولی چهار ستاره ای که میخوان نمیگیرن بعد از اونطرف میتونی به بنرایی که بعدا همراه اسکارا ریران میشن امید داشته باشی اگرم فروزان نیومد در حدی ویش بزن که یه دونه بیاد کانساش رو بیخیال واسه من لذتی که یک کارکتر جدید با گیم پلی جدید داره خیلی بیشتر از یه مقدار بهبود عملکرده

دقیقا منم چنین اتفاقی سر بنر ایتو برام افتاد، که اول ایتو رو گرفتم، بعد با مشورت بچه ها رفتم بنر سلاح(و خدا رو سکر مثبت بود) و بعد از چند مولتی بعد گرفتن ایتو، گورو رو گرفتم

سر شینوبو هم ، C1 ایتو رفت تو پاچه م(گارانتیم! کازوها نمیگرفتم خودکشی میکردم:)) ) و بعدش شینوبو گرفتم! تازه روی کارت گارانتی 4* ، ایتو اومد! و شینوبو شد کارت یازدهم:))

لیک ها رو از ردیت لیک گنشین...
r/Genshin_Impact_Leaks

ولی سعی کن معتادشون نشی:-" ... ممکنه اشتباهی یا کنجکاوی بری سراغ چیزای داستانی، یا ایونت های بعدی رو میبینی هیجان معرفی و اینا از بین میره:دی

---

@V.s
آرت دوتوره ت رو کاش میزاشتی اسپویل، کلا اسپویل های داستانی رو سعی کنیم حداقل یک آپدیت بچپونیم اسپویل، چون همه همزمان بازی نمیکنند، حالا یا وقت نمیشه ، یا اولویت گذاشتن بازی های دیگه و ... :-"

دیروز با مسلم صحبت میکردیم، میگفت احتمالا فروزان میشه مثل گورو و سارا که فقط با ایتو و رایدن بوست میشن...

فروزانم احتمالا در آینده فقط با ژیائو و اسکارا بوست بشه

من دقیق نمیدونم فروزان چقدر Cهاش مهمن و اینا
ولی در مجموع گرفتن 5ستاره رو میزارم تو اولویتم
فروزان ممکنه بنر استاندارد، آف بنر، بنرهای دیگه بگیریمش، ولی الهیثم(یا هر 5*) بپره دیگه اینکه کی ریران بگیره، همزمان با کی بشه و اینا، میره رو اعصاب:-"

اگر میدونی فروزان با یکی دو Cهم اوکیه به نظرم به همین بسنده بنما!
یا نهایت بعد گرفتن اسکارا، تا پیتی 30رو پر کن، بیشتر رفتن و بعد 5* گرفتن دیگه راه برگشت رو سخت میکنه، کمتر 30 هم یه جورایی 5* مجانی انگار گیرت اومده:-"
دمت گرم آره همین کارو میکنم . بعد از اسکارا تا پیتی ۳۰ میرم دیگه هرچی شد شد . نمیتونم خطر کنم و گرفتن هیثم برام داستان بشه چون نمیشه از باهوش ترین مرده سومرو به همین راحتی گذشت 😎👌

چاکرم. این بازی همش برام لذته حتی زمانی که ناراحت هستم این بازی حالمو خوب میکنه برای همین کار کردن خبراش برام خیلی لذت بخشه . آره نظراتتون همینو میگه همینو انجام میدم بعد ساینو دیگه نمیخوام هیثم هم به همون وضع دچار بشه و نتونم بگیرمش .
لیک هارو امیر هم گفت الان از توی ساب ردیت لیک گنشین به علاوه توی توئیتر یوباچا و بلنک هم هستم این دو نفر مورد اعتماد ترین لیکر ها هستن ۹۹ درصد لیک هاشون درسته

اگه مثه من خوششانس باشی تو 30 تا ویش 12 تا فروزان (نوئل) بهت بده مشکلی فکر نکنم داشته باشی ;))

ولی من جات بودم وقتی فروزان و ددی اسکارا رو گرفتم دیگه ویش نمیزدم تا بنر ددی هیثم : )
کاش همین بشه 😂راستی هنوز یویمیا نگرفتی یادم رفت دیروز بپرسم 😂🤦

دقیقا منم چنین اتفاقی سر بنر ایتو برام افتاد، که اول ایتو رو گرفتم، بعد با مشورت بچه ها رفتم بنر سلاح(و خدا رو سکر مثبت بود) و بعد از چند مولتی بعد گرفتن ایتو، گورو رو گرفتم

سر شینوبو هم ، C1 ایتو رفت تو پاچه م(گارانتیم! کازوها نمیگرفتم خودکشی میکردم:)) ) و بعدش شینوبو گرفتم! تازه روی کارت گارانتی 4* ، ایتو اومد! و شینوبو شد کارت یازدهم:))

لیک ها رو از ردیت لیک گنشین...
r/Genshin_Impact_Leaks

ولی سعی کن معتادشون نشی:-" ... ممکنه اشتباهی یا کنجکاوی بری سراغ چیزای داستانی، یا ایونت های بعدی رو میبینی هیجان معرفی و اینا از بین میره:D

---

@V.s
آرت دوتوره ت رو کاش میزاشتی اسپویل، کلا اسپویل های داستانی رو سعی کنیم حداقل یک آپدیت بچپونیم اسپویل، چون همه همزمان بازی نمیکنند، حالا یا وقت نمیشه ، یا اولویت گذاشتن بازی های دیگه و ... :-"
آره آرت دوتوره رو فکر کردم اکثرا رفتن چون چندبار بحث سر باس اسکارا بود و متریال تلنت ناهید برای همین فکر کردم همه رفتن وگرنه خودتم میدونی من لیک داستانی نمیزارم یا بزارم حتما توی اسپویل میذارم . بابت این از بچه ها معذرت میخوام اگر هم هنوز هستن که نرفتن پاکش میکنم یا توی اسپویل میذارم 🤦 راستی از ساینو راضی هستی چون بازم ملت توی توئیتر حالا به ساینو گیر دادن که فلانه و اینا البته میدونم موضوع کم میارن سریع گیر میدن به یک کاراکتری چیزی

آره آرت دوتوره رو فکر کردم اکثرا رفتن چون چندبار بحث سر باس اسکارا بود و متریال تلنت ناهید برای همین فکر کردم همه رفتن وگرنه خودتم میدونی من لیک داستانی نمیزارم یا بزارم حتما توی اسپویل میذارم . بابت این از بچه ها معذرت میخوام اگر هم هنوز هستن که نرفتن پاکش میکنم یا توی اسپویل میذارم 🤦 راستی از ساینو راضی هستی چون بازم ملت توی توئیتر حالا به ساینو گیر دادن که فلانه و اینا البته میدونم موضوع کم میارن سریع گیر میدن به یک کاراکتری چیزی
البته...آره چون ناهیدا رو همه دارن، فکر کنم همه رفتن:)) :D ولی آخه همین دیروز دیدم یکی از بچه ها تازه رفته، گفتم کلا خطریه:-" (یا مثلا GOW اگر هفته پیش اومده بود، منم هنوز نمیرفتم بخش داستانی رو:-" )

ولی کلا بازی صحنه به صحنه ش رو ملت فن آرت میسازن...فقط کافیه فلانی دوتا جمله بگه، زرت یه فن آرت میکشن ازش:دی

---

والله من از ساینو راضیم:-" البته خوب سلاح خودش رو هم دارم:-"
شاید مثل بچه های اینجا 3ثانیه ای نزنم، ولی 3* رو فعلا که تونستم از ابیس ها بگیرم:-"

شاید تنها نکته ایش که به نظرم مهمه اینه که توی برست، چشم ها رو از دست ندی، که یک راه حلش داشتن شیلده
منم چون ژانگ لیم سمت ایتو هست ، دیونا رو میبرم که هم شیلد میده، هم هیل میده، هم المنتال مستری:-"

در مجموع برای من کاراکتر مهمه ، وگرنه فکر کنم کاچینگ C4م شاید بهترم عمل کنه:-"

دیروزم بالاخره یه تاج گرفتم، 3.5% کریت ریت کمتر، ولی +20% انرژی ریشارژ بیشتر... در کل فکر میکنم بهتره:-" ( 79% کریت ریت)
اما همچنانم میشه آرتیفکت بهتری جور کرد:|

کاش همین بشه 😂راستی هنوز یویمیا نگرفتی یادم رفت دیروز بپرسم 😂🤦
پیتی 71 ام و هنوز نگرفتمش : )
روزی 3 تا ویش دارم میزنم : ) )
اگه فیکس بخواد پیتی 90 بیاد پس یه هفته دیگه میاد خونه : )
و من با ویدیو ها و دمیج هاش زخمیتون میکنم ;))

خیلی دوست دارم رایدن رو C2 کنم اما اگه یلان ۳.۴ باشه، بیخیالش میشم.
باقی ویش هام رو هم شاید تو بنر سلاح بزنم، Aqua و Homa هردو عالین.

پ.ن.: از امشب تا حدود ۲ هفته احتمالا فقط دیلی ها رو میرم و سرم جای دیگه گرمه. :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or