Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
دیشب هم یک مولتی دیگه زدم و خبری نشد:-"
دیگه دارم بی خیال ناهیدا میشم، چون گرفتنش مساوی میشه با نگرفتنه الهیثم، که حقیقتا اگر اون رو نگیرم خیلی ناراحت میشم:-" یهو هم میزنند مثل کازوها ریرانش رو یک سال بعد میدن هیچی دیگه...
باز ناهیدا شانس ریران گرفتنش زیاده:-"

فقط نتیجه ش اینه که لیلا و فروزانم نمیگیرم 100% :-"

حالا فعلا بریم جلو ببینیم چی میشه...اما احتمالا دیگه ویش نزنم:-"
چون سابقه سفیدی زیادی داری😂 دعا کن پیتی دوم اسکارا ببازم به تایناری تا الهیثم گارانتی بشه برای کانس فروزان مجبورم کل ویش هارو بزنم 🤦

چون سابقه سفیدی زیادی داری😂 دعا کن پیتی دوم اسکارا ببازم به تایناری تا الهیثم گارانتی بشه برای کانس فروزان مجبورم کل ویش هارو بزنم 🤦
من فعلا سابقه سیاهیم زیاده:دی
سر ساینو که دار و ندارم رفت ... اونجا هم 50-50به چیچی باختم
باز سر ناهیدا هم همینطور و به چی چی باختم باز:دی (نزاشت کاچینگ C6 کنما:)) :-" ، ولی بیشوخی کاش یکیش تیغناری بود:( )
همه 5*ها هم دراپ بالا :|

فعلا باید از بچه هایی که همه تو پیتی 30~40 ، ناهیدا گرفتن تقاضای کمک کنی:دی

اووو پس وضع خوبی داری دیشب توی ساب ردیت اسکارا یکی بود بتا تسر همین پچ ۳.۳ بود ازش سوال میکردن اونم میگفت که با فروزان مخصوصا اگه c6 داشته باشین دی پی اس های انمو به طرز خیلی زیادی ارتقا دمیج پیدا میکنن و خودش هم فروزان رو جزو ۱۰ ۴ ستاره برتر بازی رتبه بندی کرد . حالا که جفتش داری به نظرم برای c6 فروزان تلاش کن شائو و هیزوت خیلی قوی میشن 😎👌
آره این ژیائو رو هر کار میکنم بزارمش کنار، باز به زور میاد جلو. آرتیفکت ها و سلاحش هم دادم رفت و بازم بازی بهم کپیشون رو داد :-"
c6 گرفتن سخته، همون c0 گرفتن هم آسون نیست :D
فروزان هم مدام داره مشکلات ترجمه کیتش مشخص میشه. قبلا برست 20 انرژی میخواست ولی الان شده 80. پسیو چهارمش هم که از اتک اسکیل میشد الان شده از روی بیس اتک :-"
همین بتا تستر دیشب ازش پرسیدن چرا لیک ها اینقدر آروم و کم کم میاد اونم گفت که چون چندتا سیستم امنیتی جدید برای بتا درنظر گرفتن یکیش اینه که هر فایل فقط یک بار میتونه دانلود بشه برای همین نمیشه مثل دفعات قبل فایل هارو برای لیکر ها بفرستن همین چیز هایی هم که اومده به وسیله بک آپ گرفتن از فایل ها بوده که باید تقریبا ۵ بار بک آپ گرفته بشه که اکثرا فایل ها خراب میشن . و دلیل این که تا حالا دمیج شوکیس از فروزان یا اسکارا و حتی مبارزات تیمی این دوتا نداشتیم به خاطر اینه که جدیدا از روی دمیج هایی که زده میشه میتونن اون بتا تستر رو شناسایی کنن
قبلا یادمه فایل رو میگرفتن و روی سرور خودشون میریختن. همون موقع هم عددهاش درست نبود :-"

من فعلا سابقه سیاهیم زیاده:D
سر ساینو که دار و ندارم رفت ... اونجا هم 50-50به چیچی باختم
باز سر ناهیدا هم همینطور و به چی چی باختم باز:D (نزاشت کاچینگ C6 کنما:)) :-" ، ولی بیشوخی کاش یکیش تیغناری بود:( )
همه 5*ها هم دراپ بالا :|

فعلا باید از بچه هایی که همه تو پیتی 30~40 ، ناهیدا گرفتن تقاضای کمک کنی:D
چقدر مثل خودمی 😂من دیگه اینقدر دارم پیشرفت میکنم که ممکنه گارانتی ها هم باخت بدم به استاندارد ها 😂🤦 منم از اپدیت ۳.۱ به این طرف یک دیلوک گرفتم از بنر ساینو یک مونا از استاندارد به امید تایناری بودم ولی هیچی به هیچی

آره این ژیائو رو هر کار میکنم بزارمش کنار، باز به زور میاد جلو. آرتیفکت ها و سلاحش هم دادم رفت و بازم بازی بهم کپیشون رو داد :-"
c6 گرفتن سخته، همون c0 گرفتن هم آسون نیست :D
فروزان هم مدام داره مشکلات ترجمه کیتش مشخص میشه. قبلا برست 20 انرژی میخواست ولی الان شده 80. پسیو چهارمش هم که از اتک اسکیل میشد الان شده از روی بیس اتک :-"

قبلا یادمه فایل رو میگرفتن و روی سرور خودشون میریختن. همون موقع هم عددهاش درست نبود :-"
آره منم دیدم ولی هنوزم فروزان بافر خوبی هست . ژیائو من دوست داشتم بگیرم یک دونه skyward spine داشتم براش ولی ویشم نرسید پچ ۲.۷ که بعدش کازوها گرفتم کلی هم آرتیفکت خوب و بالا از ست مخصوصش دارم 🤦 یک سوال دیگه حالا که ژیائو داری من خیلی دیدم توی کانال های ایرانی و حتی خارجی میگن ژیائو اصلا دی پی اس خوبی نیست و خیلی بده . این درسته 🤔

آره منم دیدم ولی هنوزم فروزان بافر خوبی هست . ژیائو من دوست داشتم بگیرم یک دونه skyward spine داشتم براش ولی ویشم نرسید پچ ۲.۷ که بعدش کازوها گرفتم کلی هم آرتیفکت خوب و بالا از ست مخصوصش دارم 🤦 یک سوال دیگه حالا که ژیائو داری من خیلی دیدم توی کانال های ایرانی و حتی خارجی میگن ژیائو اصلا دی پی اس خوبی نیست و خیلی بده . این درسته 🤔
ژیائو از اول مشکل نداشتن ساپورت و آرتیفکت داشت. بنر اول هوتائو که اومد ژیائو از S افتاد توی A. مشکل آرتیفکتش توی ۲.۷ برطرف شد ولی تفاوتش با چیزایی که ملت از قبل داشتن خیلی کم بود. قبلا تنها راه افزایش دمیجش به غیر از بنت فقط ژانگلی و جین c4 بود(مال من c3 هست). الان فروزان هم اضافه میشه پس باید بهتر بشه.

شائو بزرگترین مشکلی که من باهاش دارم نداشتن یه ویپن مناسبه...
من خیلی دوزش دارم ریرانش ویش زدم و C1ش رو گرفتم
و اولین کاراکتریه که 3 تا تاج واسه تلنت هاش بستم

هفته پیش ویپن بتل پس رو واسش بستم که 2000 تا به دمیجم اضافه شد -__-
الان هر پلانج 30K دمیج میده که میدونم خیلی کمه:-sالبته بدون بنت و هیچ بافی ;))

من با ویپن prototype starglitter امتحان کردم بعد از 2 بار که اسکیل رو میزنم دمیج نرمال اتکم از پلانج بیشتر میشه >__>
(البته موقعی که التم فعال باشه)
در کل میدونم با یه ویپنه خوب دمیجم خیلی خیلی بیشتر خواهد شد

امیدوارم C6 ش رو تا قبل مرگم بگیرم که تبدیل میشه به یه adeptus واقعی ;))

آخرین ویرایش:
ژیائو از اول مشکل نداشتن ساپورت و آرتیفکت داشت. بنر اول هوتائو که اومد ژیائو از S افتاد توی A. مشکل آرتیفکتش توی ۲.۷ برطرف شد ولی تفاوتش با چیزایی که ملت از قبل داشتن خیلی کم بود. قبلا تنها راه افزایش دمیجش به غیر از بنت فقط ژانگلی و جین c4 بود(مال من c3 هست). الان فروزان هم اضافه میشه پس باید بهتر بشه.
c4 آلبدو هم مخصوص شائو طراحی شده و 30% دمیج پلانج رو زیاد میکنه

ناهید رو تنها ببری اون دومینی که توش چندتا Hydro Slime و ۲ تا Hydro Mage هست همه رو گنگ بنگ می‌کنه. :D
تا همین الانم بدترین دومین بازیه با اختلاف:دی
کلا ازش نفرت خاصی دارم:دی

تا همین الانم بدترین دومین بازیه با اختلاف:D
کلا ازش نفرت خاصی دارم:D
من بین این و دومین Crimson Witch نمیتونم انتخاب کنم.

البته مسیرم بیشتر به این دومین میخوره. :-"
دیبافش افتضاحه.

این TCG که میخوان بدن دائمیه یا فقط برای ایونت پچ بعد؟ :D
دائمیه
ولی فکر کنم سریع تمومش میکنیم(اگر محدودیت هفتگی نداشته باشه) و اگر شاپش مثل خونه سازی نباشه که هر هفته بتونیم آیتم ازش بخریم، مثل ماهیگیری میفته گوشه تا محتوای جدیر که بعدا براش بیاد:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or