Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
رایدن وظیفه اش رو در قبال دفاع از کشورش انجام میداد دیگه، فقط این وسط یه مقداری تلفات هم داشتیم :-":D

بعد داخل همون اینازوما که کسی جرات نداشت اسم آرکان رو بدون پسوند و پیشوند به زبون بیاره، همینقدر که اجازه داده ملت نظر بدن خودش خیلی پیشرفته :>

پ.ن: خواهشا اینجا دیگه رمزی صحبت نکنین، من دیگه مغزم کشش پردازشش رو نداره:-"
از هر نظر حساب کنیم ei خدای خیلی بهتر و وظیفه شناس تری از رکس لاپیس و اوازه خون مست هست... ناهیدا هم تمام این 500 سال رو پشت این بهونه که هیچ قدرتی نداره قایم شده بود...

به نظرم نظر مردم اینازوما رو باید همون موقع که ei با لومینه میره پیاده روی در نظر گرفت...
....... .............

تمام متریال ناهید دیشب بالاخره تکمیل شد، فقط هنوز نمیدونم ارتیفککت چی میخواد،
اما حیف که باس هفتگی داره یه دو ماهی لنگیم برای تلنت مکس کردنش

آخرین ویرایش:
رایدن همونقدر وظیفه ش رو در قبال کشورش داشت انجام میداد، که جمله ی "به جاش ما امنیت داریم" حقیقته:D (و دقیقا اندازه ی اونایی که این جمله رو میگن "امنیت" اورد برای اینازوما! تازه بدتر:-" )
حتی دلیلی که رایدن سیگنورا رو زد هم چیزی که میگید نیست:))

شانس اورد تو دم و دستگاهش یائه رو داشت، وگرنه حتی جزیره اصلی هم نابود شده بود:D

در مجموع بین 7 خدای تیوات، رایدن اگر بدترینشون نباشه، در بهترین حالت دومی از آخره (آخری میتونه آرکان هایدرو باشه)

سزاریتا احتمال خیلی زیاد در مجموع آرکان خوبی هست! حداقلش اینه اگر ظلمی میکنه، مطمئنم خودخواهانه نیست! و به امید یک شرایط بهتر برای مردمه:D

پ.ن: این وسط سارا هم رسما باید به یک پرس سبزی پلو با سوشی دعوتش کرد:-"

---

در کل بیایید از اخلاق بوآ هانکوک که میگه چون خوشگلم، من رو میبخشن، دوری کنیم برای رایدن و منطقی ببینیم:D
آرک اینازوما با آرو وانوی وان پیس تفاوت خاصی نداشت شرایط کشورش:-"
قطعا اگه رایدن زن نبود و booba blade نداشت شخصیت خیلی controversial تری بود در کامیونیتی بازی. :D
چند ساعت پیش این ویدیو رو توی YT دیدم که تا حدودی منو یاد رایدن انداخت ("Eto...bleh" رو جایگزین کن با "Dango Milk UwU" :D ):

میزان هایپ من از تصاویر فاروزان(فروزان؟ کدومشه؟ یا اصلا مثل بقبه چیزا اشتباه تلفظ کنیم بره؟ :-" :)) ) و اسکارا = 5% :-"
کلا بچه ها اینجورین که میان میبینن کدوم تلفظ اسم درسته و دقیقا همونو نمیگن : ) ) ) ) ) ) ) ) ) )

--

طراحی فاروزان یجوریه که به نظرم باید با اسلحه scythe ازش رونمایی میکردن :<

از هر نظر حساب کنیم ei خدای خیلی بهتر و وظیفه شناس تری از رکس لاپیس و اوازه خون مست هست... ناهیدا هم تمام این 500 سال رو پشت این بهونه که هیچ قدرتی نداره قایم شده بود...

به نظرم نظر مردم اینازوما رو باید همون موقع که ei با لومینه میره پیاده روی در نظر گرفت...
اتفاقا برعکس، جفت ونتی و ژانگلی به فکر مردم کشورشون هستن

ونتی کشور رو کامل داده خود مردم اداره کنند، و در مواقع نیاز هم که مردمش بهش نیاز داشته باشن و از پس کاری بر نیان، خودش میره اوضاع رو اوکی کنه! (و حتی به بقیه مردم شهر هم بتونه کمک میکنه، مثل ایونت تابستونه ها ، یا قضیه استنلی ، همین ایونت ریزور و ... )

ژانگ لی هم بعد چند هزار سال تصمیم گرفت ببینه مردمش بلدن رو پای خودشون بایستند یا نه، و ازشون تست گرفت! ثابت شد که مردم کامل میتونند خودشون کارا رو اوکی کنند و نیازی به وجود خدا ندارن دیگه! اتفاقا تست خوبی بود!

ناهیدا که کلا به خفت و خاری افتاده، ولی باز تو همون زندان داره به مردمش کمک میکنه! (چه دنیارزاد ، چه چرخه ی 3.0 ، چه Aru Village و ... ) مردمی که رسما خیلیاشون به مار چپشون هم نگرفتن این بدبخت رو!

رایدن؟ از دنیا لفت داده و از بار مسئولیت شونه خالی کرده، و جانشینش رسما به F رفته!
نظر مردم در مورد رایدن رو از تنها شهر سالم که پایتخته میخوای بپرسی؟ :D مثل اینه بری به سارا بگی نظرت در مورد شوگان چیه:D

این همه ملت الاف این بشر شدن اینور یا اونور مرز ، این همه به خاطر از دست دادن ویژن به پوچی رسیده بودن ، چندتا از جزیره ها با خاک یکسان شده بود ، انقلابیون هم این همه کشته دادن این وسط!

حتی امثال آیاکا هم مخالفش بودن، و یکی مثل آیاتو فقط به خاطر به هم نخوردن سیستم کشور این وسط مونده بود...!

بعد حالا کار رایدن بعد مبارزه ی 2.1 چی بود؟
اوکی...من میرم بشینم دوباره فکر کنم ببینم حالا این حرفایی که میزنید اصلا درسته یا نه! تازه اون موقع هم راضی نبود که نابود کرده کشور رو:D اونم فقط به خاطر خودخواهیش! 1% این وسط چیز مثبتی برای مردم نداشت:D

کلا رایدن همه جوره کارنامه ش سیاهه! :D خاکستری هم نه ها! سیاه! :D

---

@dedsrc88

دقیقا همینه که میگی شرایط :دی
من نمیگم کاراکتر سیاه/خاکستری و ... دوست نداشته باشیم!

تارتاگلیا/سیگنورا هرچقدر سیاه باشن برای کشورهای دیگه ، برای کشور خودشون حداقل سفیدن(البته نه همه ... آرلچینو شدیدا ازش فرارین و رحم نداره:-" ولی اینم میدونم بخشیده مبشه چون NPCها فاقد اهمیتن و به اندازه ی این خوشگل نیستن :دی ) ، مخصوصا یکی مثل تارتاگلیا که در مجموع یه جورایی خاکستریه ، داستانش رو بخونید یا دیالوگ هاش رو ببینید به یک سری اخلاقیات حداقل پای بنده:دی

اما در مجموع میگم، ما همه کاراکتر منفی به اندازه کافی تو زندگیمون هستن که دوستشون داشته باشیم:دی

ولی گناهشون رو اینجوری نشوریم دیگه:دی

آخرین ویرایش:
۴ تا deepwood میخواد
ساعت باید em باشه
گابلت دندرو یا em هر کدوم ساب بهتر داره
کلاه کریت یا em بازم هر کدوم ساب بهتر داره
Em کلیش با در نظر گرفتن همه جور باف باید یه چیزی بین ۶۰۰ تا هزار بشه ، بالای هزار بره زیاد جالب نیس و بهتره رو بقیه چیزا سرمایه گذاری شه.
اگه off field بازی میشه سلاح سه ستاره magic guide خیلی خوبه ولی اگه on field بازی میشه ۴ ستاره ها بهترن.
من اینا رو آماده کردم ، سلاح هم از همین سری r5 دارم:
2022-10-30_17-07-06.png

اتفاقا برعکس، جفت ونتی و ژانگلی به فکر مردم کشورشون هستن

ونتی کشور رو کامل داده خود مردم اداره کنند، و در مواقع نیاز هم که مردمش بهش نیاز داشته باشن و از پس کاری بر نیان، خودش میره اوضاع رو اوکی کنه! (و حتی به بقیه مردم شهر هم بتونه کمک میکنه، مثل ایونت تابستونه ها ، یا قضیه استنلی ، همین ایونت ریزور و ... )

ژانگ لی هم بعد چند هزار سال تصمیم گرفت ببینه مردمش بلدن رو پای خودشون بایستند یا نه، و ازشون تست گرفت! ثابت شد که مردم کامل میتونند خودشون کارا رو اوکی کنند و نیازی به وجود خدا ندارن دیگه! اتفاقا تست خوبی بود!

ناهیدا که کلا به خفت و خاری افتاده، ولی باز تو همون زندان داره به مردمش کمک میکنه! (چه دنیارزاد ، چه چرخه ی 3.0 ، چه Aru Village و ... ) مردمی که رسما خیلیاشون به مار چپشون هم نگرفتن این بدبخت رو!

رایدن؟ از دنیا لفت داده و از بار مسئولیت شونه خالی کرده، و جانشینش رسما به F رفته!
نظر مردم در مورد رایدن رو از تنها شهر سالم که پایتخته میخوای بپرسی؟ :D مثل اینه بری به سارا بگی نظرت در مورد شوگان چیه:D

این همه ملت الاف این بشر شدن اینور یا اونور مرز ، این همه به خاطر از دست دادن ویژن به پوچی رسیده بودن ، چندتا از جزیره ها با خاک یکسان شده بود ، انقلابیون هم این همه کشته دادن این وسط!

حتی امثال آیاکا هم مخالفش بودن، و یکی مثل آیاتو فقط به خاطر به هم نخوردن سیستم کشور این وسط مونده بود...!

بعد حالا کار رایدن بعد مبارزه ی 2.1 چی بود؟
اوکی...من میرم بشینم دوباره فکر کنم ببینم حالا این حرفایی که میزنید اصلا درسته یا نه! تازه اون موقع هم راضی نبود که نابود کرده کشور رو:D اونم فقط به خاطر خودخواهیش! 1% این وسط چیز مثبتی برای مردم نداشت:D

کلا رایدن همه جوره کارنامه ش سیاهه! :D خاکستری هم نه ها! سیاه! :D

---

@dedsrc88

دقیقا همینه که میگی شرایط :D
من نمیگم کاراکتر سیاه/خاکستری و ... دوست نداشته باشیم!

تارتاگلیا/سیگنورا هرچقدر سیاه باشن برای کشورهای دیگه ، برای کشور خودشون حداقل سفیدن(البته نه همه ... آرلچینو شدیدا ازش فرارین و رحم نداره:-" ولی اینم میدونم بخشیده مبشه چون NPCها فاقد اهمیتن و به اندازه ی این خوشگل نیستن :D ) ، مخصوصا یکی مثل تارتاگلیا که در مجموع یه جورایی خاکستریه ، داستانش رو بخونید یا دیالوگ هاش رو ببینید به یک سری اخلاقیات حداقل پای بنده:D

اما در مجموع میگم، ما همه کاراکتر منفی به اندازه کافی تو زندگیمون هستن که دوستشون داشته باشیم:D

ولی گناهشون رو اینجوری نشوریم دیگه:D
این کامنت یکی از زیباترین کامنت هایی بود که این چندوقت خوندم 😎👌حقیقتا رایدن جذاب هست ولی از بقیه ارکان ها منفی تر بود البته منفی ها هم به اندازه مثبت ها طرفدار دارن و نسبت به ونتی ژانگلی و ناهید اصلا نمیشه رایدن رو مقایسه کرد چون تا همین آخریا رسما کشورش رو داشت نابود می‌کرد. میدونی مثل این میمونه که خودم سیمپ دوتوره هستم شدید بعد بگم خیلی کاراکتر خوب و مهربونی هست در صورتی که اصلا اینجوری نیست و جزو منفی ترین هاست . خیلی دوست دارم بعد از تموم شدن ارکان کوئست اینجا یک بحث باهم بکنیم چون آخراش جالب شده توی دیالوگ هاش

....... .............

من دو تا ست آماده کردم، هر کدوم خروجی بهتری داشت همون رو بهش میدم.

1.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg

6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg 10.jpg

کاتالیست هم مجیک گاید یا سکریفیشال.

البته برای تیم نیلو میگن که بهتره خودش گیلدت باشه و یه نفر دیگه دیپ وود. شخصا هم شک دارم به غیر از ساپورت جای دیگه ای ازش استفاده کنم :-"

View attachment 275911

اسکارا به عنوان یک سومرویی شناخته شده و ویژن گرفته :-"
این برام عجیب بود موقعی که دریپش اومد دیدم تعجب کردم دلیلش نمیدونم قاعدتا باید قاب ویژنش مال اینازوما باشه نه سومرو 🤔

این برام عجیب بود موقعی که دریپش اومد دیدم تعجب کردم دلیلش نمیدونم قاعدتا باید قاب ویژنش مال اینازوما باشه نه سومرو 🤔
شاید بعد از شکست خوردن تازه ویژن میگیره ، و حالا...چون تو سومرو هست ، ویژن سومرویی گرفته! :-"
Thoma هم ویژنش اینازومایی هست، با اینکه اصالتا اهل مانداستت هست:-"

آخه بدبختی هنوزم نمیدونیم دقیقا چجوری ویژن میگیرن ملت:دی

فردا شب یویمیا میاد خونه >:D<
تا لول 90 همه چیزش رو فارم کردم 3 میلیون پولم دارم نمیدونم واسه لول آپش کافیه یا بیشتر نیازه
احتمالا واسه تلنتش پول کم بیارم:-?

فقط آرتیفکت خوب هنوز گیرم نیومده
اگه تا آخر بنر ویپنش رو هم بگیرم عالی میشه;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or