Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
ظاهراً چیزی به نام Candehya داریم!
از دادن توضیح بیشتر خودداری میکنم!
وقتی چیزی به نام Kaeluc وجود داره دیگه هیچ چیز دیگه تعجبی نداره. :D :D
حالا باز اینا یه گفتگویی با همدیگه داشتن حداقل، یکی به من بگه این Cylou/Cynilou رو ملت از کجاشون در آوردن؟ :D

هر چند زوج کمدی خوبی میشن، مثلا یه کمیک دیدم که ساینو یه جوک میگه و بعد توضیحش میده و بازم نیلو نیم ساعت روش فکر میکنه تا آخرش میفهمه :D
اسپکتورها واقعا رو اعصاب ترین دشمن های بازی بودن!(هنوزم هیتن ولی کمتر:-" ) بعدم جوگیر میشن یهو همه رنگش رو میندازن تو ابیس که هر عنصری ببری immume بشن بیشتر برن رو اعصابت:-"

کلا سر تغییرات تو کیت کاراکتر، بعد از عرضه هر کاری کنند یقه شون گرفته میشه، چون یه عده میتونند شکایت کنند ما به فلان دلیل اون کاراکتر رو کشیدیم و شما غلط کردید تغییرش دادید:-" مگر اینکه بافش جوری باشه که صرفا عدد رقم باشه یا مثلا... کندس فکر کنم C6ش میگه هرکی غیر خودش رو باف میکنه، این بخش"غیر خودش" رو بردارن و اینجور کارای جزئی:-"

جدا از اینکه، هر قماری یه باخت داره:-" باخت بازی هم 50-50 و مثلا چی چی و ... هست:-" تو همه گاچاها هم کاراکتر به درد نخور که بهت بندازه بازی وجود داره:-"

---

هرکاری میکنم شروع کنم مراحل فرعی رو برم نمیشه!
چرا وقت نمیشه واقعا؟ :(

---

چقدرم رمزی صحبت میکنید از اسم هایی که میگید :-"
آها... اوکی... :-" رسمیست؟
ولی کلا خیلی عجیبه اصلا آرت Canyo وجود نداره! با اینکه از نظر طراحی خیلی با هم مچن! هیچکی اصلا علاقه ای نداره به این قضیه!
حالا برای آلبدوxفیک آلبدو هم بگردی احتمالا آ ت گیر میاد:))
الان یکمی کمتر روی اعصاب هستن. هر چند همه دشمن ها نرف شدن، تو فکرش رو بکن اگه ورژن اولیه تمام دشمن ها و باس های اینازوما رو داخل ابیس داشتیم دهنمون همچنان سرویس بود :D

والا من یه بار این موضوع رو با یکی مطرح کردم و گفت که شایعه هست و برای بازی های PVE از این خبرا نیست.

مثل من، تمام مراحل فرعیم موندن :(

نه بابا هیچکدوم از این شیپ ها رسمی نیستن :D

251ulz1p7ru91_mbki.png

من هنوز بخش صحرا رو باز هم نکردم یه بخشش رو. فقط ارکان کوئست رو رفتم.

حالا باز اینا یه گفتگویی با همدیگه داشتن حداقل، یکی به من بگه این Cylou/Cynilou رو ملت از کجاشون در آوردن؟ :D

هر چند زوج کمدی خوبی میشن، مثلا یه کمیک دیدم که ساینو یه جوک میگه و بعد توضیحش میده و بازم نیلو نیم ساعت روش فکر میکنه تا آخرش میفهمه :D

الان یکمی کمتر روی اعصاب هستن. هر چند همه دشمن ها نرف شدن، تو فکرش رو بکن اگه ورژن اولیه تمام دشمن ها و باس های اینازوما رو داخل ابیس داشتیم دهنمون همچنان سرویس بود :D

والا من یه بار این موضوع رو با یکی مطرح کردم و گفت که شایعه هست و برای بازی های PVE از این خبرا نیست.

نه بابا هیچکدوم از این شیپ ها رسمی نیستن :D
جوک ها و کمیک های ساینو خدان:-"
خداترینش این تمپلیته " قیافه هاشون عالیه:))

1664839479229.jpeg 1665328145706.png

1665328107796.png 1665328087063.png

1666043300424.jpeg

روزی 50هزارتا از این آپ میشد و بعد از 500هزارمیش، دیدن این عالی بود :))

1665091755565.jpeg

اینم برای تو:-"
1665471358391.png

جوک ها و کمیک های ساینو خدان:-"
خداترینش این تمپلیته " قیافه هاشون عالیه:))

View attachment 275143View attachment 275145

View attachment 275146View attachment 275147

View attachment 275148

روزی 50هزارتا از این آپ میشد و بعد از 500هزارمیش، دیدن این عالی بود :))

View attachment 275144

اینم برای تو:-"
View attachment 275149
اون مدل که موقع خفه کردن هم همچنان داره توضیح میده خیلی باحاله :))

منم اون کمیکه پیدا کردم :D

rypq43qvslt91.jpg

0f26vjzvslt91.jpg

3ooyj07wslt91.jpg

2nnuoafwslt91.jpg

0ax8btmwslt91.jpg

6pnvxaswslt91.jpg

1g5hw8wwslt91.jpg

5-13.jpg

تا حالا شده یه کار باحال توی بازی بکنین و بعد برگردین و ضبط رو فعال کنیم و دوباره بخواین تکرارش کنین ولی به هیچ وجه موفق نشین؟ این وضعیت نیم ساعت گذشته من هست :|

بعد مورد دیگه اینکه الان که میخوام توی ساب هام HP% زیاد بشه، اصلا اتفاق نمیوفته 🤦‍♂️

• Smile
Reactions: BoxBox
اگر هنوز اچیومنت های المنتاله جدید رو نگرفتید، تا ایونت فعلی هست برید سراغش! :-"

r/Genshin_Impact - You can easily get the Burgeon achievement with Hyakunin Ikki!

تیم دندرو تراولر+توما و یا دندرو تراولر+شینوبو ، برای اچیومنت های ری اکشن مخصوصشون

باف : اونی که کاراکترها رو دورتون جمع میکنه+اونی که از کاراکترون Hydro زده میشه رو دشمن... مشخصه دیگه بقیشم:دی
با تراولرر دونه بسازید، با اون دوتا ری اکشن ها رو بگیرید:دی

از اینکه توی ابیس و دامین خاصی بعدا بخواید بگیرید خیلی راحت تره این:-"

...
حالا رو ساعت دیگه پچ میشه:))

البته یه امکانی هست مثلا با 10 تای اول c2 ناهیدا رو بگیرم:bash:
بعد 10 تا ویش بعدی یویمیا رو بگیرم:bash:

بعد در حالی دارم میرم لاتاری ثبت نام کنم رو بنر ویپن هم ویش میزنم ;))
نه یک امکان دیگه هم هست این که علاوه بر ناهید و یویمیا توی بنر سلاح هیثم و بایژو و دحیه و اسکارا هم بگیری 😂
برادر من اینی که گفتی برای سفید ها هم قفله 😂🤦

چند نفر خبر داشتن که میشه منوی شورتکات رو کاستومایز کرد؟ :D

qm3m88vj0zu91.jpg

Settings -> Keybindings -> Configure Shortcut Wheel
خیلی وقت پیش با آپدیت ها اومد:-"
ولی خوب... دستش نزدم چون عادت کرده بودم دیگه:))

حالا که اینو گذاشتی یک اچیومنت قدیمی هم بگم شاید بعضیا نگرفته باشن:-"

برید
ستینگ==> Audio ==> دیالوگ
و کم و زیادش کنید، ترجیحا کامل خالی کنید و دوباره باز کنید و ... :-"

مورد بعدی... اگر PS5 دارید، وقتی دکمه Option رو زدید، فوت کنید تو دسته:-" (اچیومنت نداره:-" )
---

اون اچیومنت ها که گفتم رو گرفتم، مخصوصا ورژن توماش خیلی راحت بود چون بهتر میشد زمان بنری نمود:-" درجه هارد (وسطی) هم فکر کنم بهترینش باشه...که نه زود بمیرن و نه دیر:-"

---

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or