Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
منم دیروز خریدم، آماده باش اینترنت ثابت هم ملی کنن :> :D

اینو گنگ نوشته تو بازی

معلوم نیست فقط تو Co-Op فعال میشه یا سینگل هم به 3 تا کاراکتر دیگه تیمت اضافه میکنه، باید خودمون تست کنیم :D

من با ساکارز و Sacrificial حتی به 800 هم نرسیدم چجوری ملت اینقدر EM بالا دارن :-s

S باید باشه حداقل با توجه به تعریفی که ملت میکنن :D
اینترنت ثابت کلا ندارم:| :-" ریسک رو دریاب دیگه:-"

تست کردم به بقیه تیم هم میده، مثلا حدود 8تا انرژی ریشارژ به ساینو اضافه کرده بود (شمشیر فعلا lvl20ه :-" فقط برا تست نگریستم)
ولی آره توضیحات خیلی تو رر و دیوار بود:-"

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
اینترنت ثابت کلا ندارم:| :-" ریسک رو دریاب دیگه:-"

تست کردم به بقیه تیم هم میده، مثلا حدود 8تا انرژی ریشارژ به ساینو اضافه کرده بود (شمشیر فعلا lvl20ه :-" فقط برا تست نگریستم)
ولی آره توضیحات خیلی تو رر و دیوار بود:-"
احتمالش کم نیست تو یکی دو هفته آینده نت خط (و حتی ثابت) رو مثل سه سال پیش از بیخ قطع کنن. :|

• Like
Reactions: ce7en44
زده ریتینگ نیلو تو ساب دی پی اس A هست .حتی s , SS م نیست

پس چرا اینجور شده؟
ببین همه کاراکترها برای همه موقعیت ها استفاده نمیشن. مثلا نمیای ونتی رو ببری مبارزه با باس منگکیو سامورایی چون انمو رزیستنس داره. حالا نیلو حتی با اینکه توی ابیس تست هم شد و همه نتیجه خوبی گرفتن( حتی یکی مثل من که بیلد f2p هم بسته بودم) ولی یه عده باز اصرار دارن که نه ابیس به نفع نیلو باف میداد و دشمن ها دورش جمع میشدن و از این خزعبلات. در حالی که باف ابیس نهایت فقط 200 تا em میده (اون موقع که کامل باف میشه رو میگم)، حالا اینو رو مقایسه کنی مثلا با باف های قبلی که 75% درصد المنت یا فیزیکال دمیج یا 60 درصد کریت دمیج میدادن میبینی اونقدرها هم باف قوی ای نیست. از طرف دیگه دشمن هایی که میگن دور و اطرافت هستن اکثرا جزو دشمن های قوی هستن که توی ابیس های قبلی دهن بازیکن ها رو سرویس کردن و به غیر از اینا دشمن های دیگه سمتت نمیان اکثرا جزو معمولی ها به حساب میان.
بعد نیلو کاراکتری هست که دمیج aoe میده، سینگل ترگت نیست و کیتش هم خیلی محدوده. حالا یکی بیاد بزاردش توی تیمی که اصلا مناسبش نیست و با یه باس بجنگه و بعد بیاد بگه بدرد نمیخوره، فقط نشون میده که آی کیوش در حد جلبکه.
اکثر کاراکترهایی هم که توی رده بندی ها نوشتن (به غیر از اینکه اون رده بندی ها کلا سس شعر هستن) با هزار جور دنگ و فنگ و ساپورت های خدا میتونن دمیج های بالا بدن. کازوها، بنت، مونا و ژینگکیو رو از بازی بگیری، 99 درصد dps ها میوفتن توی A که هیچی C :D
الان نیلو نه ساپورت درست و حسابی داره (کولی و دندرو تراولر با همدیگه به اندازه کافی دندرو اپلیکیشن ندارن و باربارا هم تنها هیلری هست که به جای کوکومی میشه گذاشت)، نه ست آزتیفکت خوبی و نه حتی یه سلاح چهار ستاره یا سه ستاره داره که جایگزین سلاح پنج ستاره باشه برای اونایی که ندارن. به خاطر کیتش هم نمیتونه از المنت های دیگه استفاده کنه پس ساپورت های اونا هم تعطیلن. ولی با اینحال بازم داره با سه تا کاراکتر رایگان و سلاح کرفتی و آرتیفکت های پرت و پلا نتایج خوبی میده. والا اگه کاراکتری هم SS باشه همین نیلو هست :D

بلوم نیلو به مونولیث هم دمیج میده، الان حال میده ببریش طبقه 11 :D

ca96p8psj1u91.png

ظاهراً بهتره EM روی هم تیمی های نیلو گذاشته بشه، حتی کوکومی هم بیلد EM براش بهتره مثل اینکه. نیلو فقط و فقط HP میخواد.
کالی و تراولر چقدر EM دارن تو تیم شما؟

پ.ن.: سریعا به یه هیلر دندرو یا هایدرو که با EM اسکِیل میشه نیازه. :-" امیدوارم Yaoyao این نقش رو داشته باشه!

بلوم نیلو به مونولیث هم دمیج میده، الان حال میده ببریش طبقه 11 :D

ca96p8psj1u91.png
این فکر کنم باگ باشه، منطقی نیست اصلا.
اگه دمج میخوره باید از اونطرف بشه هیلش هم کرد! :-"

ظاهرا تو از من بدشانستر بودی 😅 قشنگ معلومه دو سه بار تا پیتی رفتی :-"

میگم سلاحش چطوره؟ به نظرت من الان که بنر سلاح 50/50 شدم بزنم تا یکیشون رو بگیرم؟ البته توی آپشنش جید کاتر رو انتخاب کرده بودم، چون هر کار کردم نتونستم خودم رو قانع کنم سلاح به اون زشتی رو انتخاب کنم :))
هم سلاحش خوبه هم بنر سلاح.
اگه جم داری بزن ولی گرفتن ناهیدا مهم تره.

ظاهراً بهتره EM روی هم تیمی های نیلو گذاشته بشه، حتی کوکومی هم بیلد EM براش بهتره مثل اینکه. نیلو فقط و فقط HP میخواد.
کالی و تراولر چقدر EM دارن تو تیم شما؟

پ.ن.: سریعا به یه هیلر دندرو یا هایدرو که با EM اسکِیل میشه نیازه. :-" امیدوارم Yaoyao این نقش رو داشته باشه!

این فکر کنم باگ باشه، منطقی نیست اصلا.
اگه دمج میخوره باید از اونطرف بشه هیلش هم کرد! :-"
آره EM برای هم تیمی ها بهتره ولی در صورتی که اونا به اندازه کافی المنت اپلیکیشن بکنن که باعث بشه نیلو نتونه دانه بسازه وگرنه دمیج از روی دانه هایی ساخته میشه که مال نیلو هستن و قاعدتا نتیجه زیاد جالب نیست. فعلا در حال حال حاضر تراولر و کولی به اندازه کافی دندرو اپلیکیشن ندارن و حتی اگه داشته باشن هم تعداد دانه هایی که با اول هایدرو و بعد دندرو درست میکنن نصف زمانی هست که اول دندرو بزنی و بعد هایدرو. از طرف دیگه برای اونایی که کوکومی ندارن، گزینه دوم باربارا هست که اونم از بس هاله اش کوچیکه باید بری دشمن ها رو بغل کنی تا بتونی روشون المنت بندازی :D
من فعلا نیلو 500 تا em داره با 43k hp.
باربارا 300 تا em.
کولی 400 تا em.
دندرو تراولر 400 تا Em.

با حالتی که نیلو تمام hp باشه تست کردم و نیلو شد 350 em با 50k hp.

در هر دو حالت دمیج کلی تیم تقریبا یکی بود، شاید حتی دومی کمتر هم بود.
برای همینم دارم برای آرتیفکت های ناهیدا تمام em میبندم که وقتی اومد نیلو رو تمام hp کنم و اونطوری دیگه دمیج کلی تیم (که به خاطر دانه های ناهیدا هست) افزایش بیشتری پیدا میکنه.

کلا بلوم ریکشنی هست که هم به تیم دمیج میده و هم به دشمن، برای همین فکر کنم پیش بینی اینجاش رو نکرده بودن:-"

هم سلاحش خوبه هم بنر سلاح.
اگه جم داری بزن ولی گرفتن ناهیدا مهم تره.
ویش الان 48 تا دارم. تا بنر ناهیدا هم نهایت 20 تا جمع بشه. تا آخر بنر ناهیدا هم خیلی که بشه میشه 100 ویش.
به نظر خودم هم الان گرفتن ناهیدا مهمتره چون احتمالش زیاده 50/50 ببازم و نیلو هم فعلا با سلاح کرفتی جوابه.

احترامن یه سوال :bash:
واسه تیم نیلو چرا باید همه تیم EM داشته باشن ؟ مگه دمیج بلوم های نیلو با EM و HP خوده نیلو زیاد نمیشه؟

بعد اینکه دونه های نیلو فقط با هایدرویی که نیلو و اسکیلش درست میکنن قدرتمند میشه؟ یا فرقی نداره هرکسی که تو تیم نیلو باشه و ریکشن بلوم درست کنه میتونه اون دونه ها رو تولید کنه ؟

من دیروز یکم کیتش رو خوندم یه دوتا ویدیو هم دیدم هر کدوم از سناریو های نیلو یه مشکلی دارن اگه نیلو رو به عنوان ساپورت بخوایم استفاده کنیم بعد با یه دندرو دی پی اس بلوم رو تریگر کنیم بلومایی که تولید میشه نصف حالتیه که اول دندرو باشه بعد هایدرو اگه بخوایم به عنوان دی پی اس استفاده اش کنیم علاوه بر hp باید یه مقدار رو em هم سرمایه گذاری کنیم تازه فقط این نیست تو این حالته مشکل اصلی اینه که اون دو تا(یا سه تا) ضربه اول اسکیل نیلو هیچ بافی رو از طرف خوده نیلو دریافت نمیکنن
واسه تیم نیلو چرا باید همه تیم EM داشته باشن ؟ مگه دمیج بلوم های نیلو با EM و HP خوده نیلو زیاد نمیشه؟

بعد اینکه دونه های نیلو فقط با هایدرویی که نیلو و اسکیلش درست میکنن قدرتمند میشه؟ یا فرقی نداره هرکسی که تو تیم نیلو باشه و ریکشن بلوم درست کنه میتونه اون دونه ها رو تولید کنه ؟
اگه همه اعضای تیم هایدرو و دندرو باشن
موقعی که نیلو سومین حالت رقصش رو انجام میده (فکر کنم چه این حالت EEN باشه چه EEE) گولدن چالیس بونتی برای همه کارکترا فعال میشه تو این حالت هر موقع کارکترا با دندرو یا بلوم ضربه ای دریافت کنن المنتال مستری همه کارکترا صد تا میره بالا علاوه بر اون نوع دونه هایی که تولید میشن هم متفاوتن علاوه بر اون هر 1000 hp که جون نیلو بیشتر از 30k باشه باعث میشه دمیج این دونه های خاص 9درصد افزایش پیدا کنه

آخرین ویرایش:
من دیروز یکم کیتش رو خوندم یه دوتا ویدیو هم دیدم هر کدوم از سناریو های نیلو یه مشکلی دارن اگه نیلو رو به عنوان ساپورت بخوایم استفاده کنیم بعد با یه دندرو دی پی اس بلوم رو تریگر کنیم بلومایی که تولید میشه نصف حالتیه که اول دندرو باشه بعد هایدرو اگه بخوایم به عنوان دی پی اس استفاده اش کنیم علاوه بر hp باید یه مقدار رو em هم سرمایه گذاری کنیم تازه فقط این نیست تو این حالته مشکل اصلی اینه که اون دو تا(یا سه تا) ضربه اول اسکیل نیلو هیچ بافی رو از طرف خوده نیلو دریافت نمیکنن

اگه همه اعضای تیم هایدرو و دندرو باشن
موقعی که نیلو سومین حالت رقصش رو انجام میده (فکر کنم چه این حالت EEN باشه چه EEE) گولدن چالیس بونتی برای همه کارکترا فعال میشه تو این حالت هر موقع کارکترا با دندرو یا بلوم ضربه ای دریافت کنن المنتال مستری همه کارکترا صد تا میره بالا علاوه بر اون نوع دونه هایی که تولید میشن هم متفاوتن علاوه بر اون هر 1000 hp که جون نیلو بیشتر از 30k باشه باعث میشه دمیج این دونه های خاص 9درصد افزایش پیدا کنه
نیلو که فکر نکنم کلا برای ساب ساخته شده باشه، یا حداقل فعلا و بر اساس کاراکترهای فعلی

اما خوب با این حال فکر کنم بستنش تا حدی شاید راحت تر از خیلی کاراکترها هم باشه

اگر بقیه ی کاراکترها نسبت کریت ریت و کریت دمیج باید رعایت بشه، اینجا میشه نسبت HP و EM
و طبق معمول هم سلاح(جدا از قابلیت خاصش:-" ) کمک میکنه به یکی از این دو Stat تا راحت تر بتونی اون یکی رو بیاری بالا :-"

چون تیم های فعلی نیلو خر تو خر هستن و معلوم نیست کی بلوم تولید میکنه پس همه بهتره em داشته باشن :D

اگه توی تیم فقط دندرو و هایدرو باشه، و نیلو هم باشه، هر کسی بلوم تولید کنه جزو بلوم های خاص نیلو به حساب میاد.

نیلو که فکر نکنم کلا برای ساب ساخته شده باشه، یا حداقل فعلا و بر اساس کاراکترهای فعلی

اما خوب با این حال فکر کنم بستنش تا حدی شاید راحت تر از خیلی کاراکترها هم باشه

اگر بقیه ی کاراکترها نسبت کریت ریت و کریت دمیج باید رعایت بشه، اینجا میشه نسبت HP و EM
و طبق معمول هم سلاح(جدا از قابلیت خاصش:-" ) کمک میکنه به یکی از این دو Stat تا راحت تر بتونی اون یکی رو بیاری بالا :-"
حالت ایده آلش اینه که نیلو فقط hp بسته بشه که تا جای ممکن بلوم رو باف کنه و یکی دیگه em بسته بشه که اون بلوم تولید کنه. ولی میگم فعلا با این کاراکترهای محدودی که داریم مخصوصا توی دندرو (کولی و تراولر فقط به کار میان و تیغناری اصلا خوب نیست) مجبوریم روی نیلو هم hp بزاریم و هم em.

حالت ایده آلش اینه که نیلو فقط hp بسته بشه که تا جای ممکن بلوم رو باف کنه و یکی دیگه em بسته بشه که اون بلوم تولید کنه. ولی میگم فعلا با این کاراکترهای محدودی که داریم مخصوصا توی دندرو (کولی و تراولر فقط به کار میان و تیغناری اصلا خوب نیست) مجبوریم روی نیلو هم hp بزاریم و هم em.
یعنی برنامه شما الان اینه که بلوم رو با کارکترای دندرو فعال کنید؟ بعد این نصف بودنه خیلی تاثیر نداره؟

یعنی برنامه شما الان اینه که بلوم رو با کارکترای دندرو فعال کنید؟ بعد این نصف بودنه خیلی تاثیر نداره؟
این هنوز در حد تخمین هست و باید صبر کرد تا ناهیدا بیاد تا مشخص بشه:
از وسطای بتای 3.2 که ناهیدا تغییر کرد و icd اسکیلش حذف شد بهترین حالت تیم بلوم نیلو این شد:
ناهیدا، نیلو، کوکومی/باربارا و یه هایدروی دیگه
ناهیدا رو باید با ست گیلدت و تمام em و سلاح em ببندی. وقتی باف هاش فعال بشه تخمینی که برای em اش میزنن بالای 1000 هست.
نیلو باید تا میتونه hp داشته باشه که دمیج بلوم رو افزایش بده.
باربارا/کوکومی با ست چهار تایی instructor و تمام em بسته بشن.
هایدروی آخر هم مهم نیست چی باشه.

بعد نتیجه اش این میشه که دندرو دانه کمتری تولید میشه ولی دمیجش در عوض از مثلا 20 هزار میره 40 هزار. ناهیدا چون icd نداره و داخل زمین هم هست با نرمال اتک و شارژ اتک هم دندرو اپلیکشن میکنه پس 80 درصد هایدرو ها رو بلوم میکنه. اون بیست درصدی هم که برعکس بلوم میشن باف کلی تیم به همه em میده دمیجشون تقریبا نصف میشه ولی چون دانه ها دوبرابر هستن تقریبا به اندازه ناهید دمیج میدن.
حالا این دمیج بلوم هست، اگه مثلا یکی مثل یلان هم هایدروی سوم باشه، دمیج شخصی خودش هم خیلی زیاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or