Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کسی اینجا آلبدو داره؟ ارزش گرفتن داره آیا؟ :-?
من الان یه تیم های ابیسم triple geo با ژانگلی، گورو و ایتو هستش و اسلات آخرو گذاشتم اگه شیلد یا المنت خاصی نیاز باشه (مثلا این باس جدیده فلور ۱۲ که با الکترو استان میشه). آلبدو چقدر بهبود میده این تیمو؟ :-"

الان برنامم گرفتن واندرره ولی ۳.۳ خیلی دوره، منم کم کم دارم از ویش نزدن خماری میگیرم. :D :D

من الان یه تیم های ابیسم triple geo با ژانگلی، گورو و ایتو هستش و اسلات آخرو گذاشتم اگه شیلد یا المنت خاصی نیاز باشه (مثلا این باس جدیده فلور ۱۲ که با الکترو استان میشه). آلبدو چقدر بهبود میده این تیمو؟ :-"

الان برنامم گرفتن واندرره ولی ۳.۳ خیلی دوره، منم کم کم دارم از ویش نزدن خماری میگیرم. :D :D
دقیقا وضعیتت مشابه منه فقط من از گرفتن البدو صرف نظر کردم تا بعدا الان بین اسکارا و تارتاگلیا موندم که منتظرم ۳.۲ شروع بشه بتای ۳.۳ هم بیاد ببینم اسکارا چجوری هست

مگه ناهید نمیاد این بنر؟کسی نمیخوادش؟
الان نیلو میاد
بعدش ناهیدا میاد:D من براش ویش میزنم ولی مهم نیست بده یا نده:-"

همه عجله داریدا! نصف تایم آپدیت رو دارید اسکیپ میکنید:D

اون روشی که آکیبا گفت رو من تو کنسول تست کردم کار نکرد 😭
مشکل از وی پی عنم باید باشه
از چه وی پی عن هایی استفاده میکنین که این روزا کار میکنن؟
اگه همراه اول داری اون بی مشکل باز میکنه.

من با pars چیز پی ان ، سرور سیسکو ، دور زدن فلان...
چک کردم و جواب داد

با اکسپرس چیز پی انم جواب داد

ایرانسل^^^

نامردا انیمیشن های ناهیدا رو نرف کردن، الان از یه کاراکتر کاوایی تبدیل شده به یه افسرده غمگین :(

من روی اندروید یه نرم افزار رمزگزاری dns نصب کردم، رفع فیل نمیکنه ولی بعضی نرم افزار ها مثل یوتیوب و گنشین راحت باز میشن. ولی متاسفانه فقط نسخه اندروید داره و با هات اسپات هم نشد اشتراک بزارم .

اگه همراه اول داری اون بی مشکل باز میکنه.
من همون موقع که گفتی رفتم یدونه سیم کارت خریدم :D

سیم کارت رو وقتی فعال کردم بعدش امتحان میکنم ببینم با اون مشکل حل میشه یا نه

چون تا الان شونصد و پنجاه مدل وی پی عن و اونایی که بچه ها گفتن رو امتحان کردم و هیچکدومش کار نکرد 🤦🏻‍♀️ یعنی مشکل اینه که با کنسول مشکل دارن وگر نه تو موبایل همون وی پی عن خودم کار می‌کنه و عالیه

تنها امیدم الان سیم کارتس اگه اونم کار نکنه مرگم حتمیه : )

من دارم
آلبدو یکی از بهترین ساپورتای بازیه
اگه اولین ایونت مربوط بهش رو میرفتی یا حتی دومی هر 2 تا سلاح شمشیر رایگان میدادن که شدید بهش میخوره من خودم اولی رو دارم روش و شدید جوابه
از طرفی هم بیلد کردنش خیلی راحته چون همه ماها تو فارم کردن برا بقیه شخصیتا از شانس گندمون کلی آرتیفکت با استت های دیفنس گرفتیم که میشه برا آلبدو استفاده کرد

بازی باهاشم خیلی راحته کافیه یه لحظه سوییچ کنی روش یه اسکیل بندازی و بری رو شخصیت بعدی هیچ نگرانی برا تایم بندی اسکیل هم نمیخواد چون 24ی میتونی اسکیلت رو داشته باشه چون مدت زمان اسکیلش خیلی بیشتر از cooldown اسکیلشه
من الان 5 تا تیم دارم که 4 تاش تیم اصلیمم آلبدو تو هر 5 تا تیمم هست :)) اتفاقا یکی از تیمام هم همینی که گفتیه آلبدو ایتو گورو دونگلی یعنی پرفکت تر از این تیم برا جئو وجود نداره

ولی خب اول و آخر برمیگرده به علاقت به شخصیتش چون به نظرم برا ماها تو ایران شخصیت انتخاب کردن سخته مگر اینکه آقا زاده باشیم وال بازی در بیاریم وگرنه خیلی دقیق باید شخصیت رو انتخاب کرد

آلبدو شخصیت خیلی خوبیه ولی اصلا اولویت نیست. اولویت باید DPS های گولاخ یا ساپورتای گولاخ تر از آلبدو باشه مثلا ژیائو هوتائو دونگلی ناهیدا یا حتی ونتی که دوباره متا شده

سلااااام ب بچه ها گل ِ گنشینی 😛
بزورررررر کانکت شدم با PS5 و شتر*شکن 😤
خوب راهنمایی میخوام

واقعا مجبورم برای بانو هوتاعو بتل پس بگیرم که دد مچ رو براش بگیرم ؟
گزینه ی خوب ِ چهار ستاره ی دیگه نداریم ؟
چون نمیخام رو بنر staff of homa ویش بزنم...

برای گرفتن c1 ِ هوتاعو چقدر ویش میخاییم ؟ 😑
تا الان ۳۰۰ تا جمع کردم تقریبا و بعد از ژونگلی ویش دیگه نزدم...

من شیاعو رو هم میخام...
اگ قبل از هوتاعو اومد، ویش بزنم یا اینکه All-Out کنم‌ روی بانو هوتاعو ؟

پارتی کازو و شینچیو و ژونگلی و هوتاعو- خوبه ؟ 😁

سلااااام ب بچه ها گل ِ گنشینی 😛
بزورررررر کانکت شدم با PS5 و شتر*شکن 😤
خوب راهنمایی میخوام

واقعا مجبورم برای بانو هوتاعو بتل پس بگیرم که دد مچ رو براش بگیرم ؟
گزینه ی خوب ِ چهار ستاره ی دیگه نداریم ؟
چون نمیخام رو بنر staff of homa ویش بزنم...

برای گرفتن c1 ِ هوتاعو چقدر ویش میخاییم ؟ 😑
تا الان ۳۰۰ تا جمع کردم تقریبا و بعد از ژونگلی ویش دیگه نزدم...

من شیاعو رو هم میخام...
اگ قبل از هوتاعو اومد، ویش بزنم یا اینکه All-Out کنم‌ روی بانو هوتاعو ؟

پارتی کازو و شینچیو و ژونگلی و هوتاعو- خوبه ؟ 😁
Dragon bane هم خوبه به عنوان سلاح هر چند فکر کنم از death match ضعیف تر باشه
من خودمم دارم جمع میکنم واسه هوتاعو اگه c1 بخوای در بدترین حالت(که اتفاق نمی افته) 360 تا میخوای ولی خب این بدترین حالته اگه شانست خوب باشه یهو دیدی با 160 تا هم شد
من شیاعو خودم دوست ندارم به نظرم ببین چه قدر باهاش حال میکنی بعد تصمیم بگیر خوده من اصلا طرفدار کانس و ویپن بنر نیستم ترجیحم کارکترای جدیده
در مورد تیم بقیه احتمالا بهتر راهنمایی کنن چون من نمیدونم کازوها چطور تو این تیم عمل میکنه
دوتا تیم خوب که من دیدم اینا هستن
هوتاعو شینگشو یلان ژانگلی
هوتاعو شینگشو البدو ژانگلی
من خودم دارم میرم واسه این هوتاعو شینگشو یلان ژیانگلینگ(ژانگلی ندارم)
خودمم یه سوال بپرسم jade winged spear به درد هوتاعو نمیخوره دیگه؟ چون اتک رو افزایش میده

آخرین ویرایش:
خودمم یه سوال بپرسم jade winged spear به درد هوتاعو نمیخوره دیگه؟ چون اتک رو افزایش میده
هوتاعو مثل یلان یا نیلو نیست که مستقیما از HP دمیج بگیره بلکه HP رو به اتک تبدیل میکنه. PJWS هنوزم بهتر مثلا deathmatch هستش براش چون وقتی به حداکثر تعداد stack هاش برسی یه مقداری DMG% میده و همچنین Crit rateش زجر آرتیفکت فارم کردن رو یکم کمتر میکنه. :-"
این رده بندی سلاحاس برا هوتاعو:
hutao-weapon-calc.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or