Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
@cm180life
خب خدا رو شکر هیچکدوم ندارم. بیدو یا نوئله چی؟ شنیدم فیشل هم فیزیکال بیلدش معروفه به ماشین گان :D ژیانگلینگ هم ضربات سریعی میزنه، اونم میتونه خوب باشه؟

@vaan 2
اینکه میگن آیاکا خرداد میاد پیش بینی خود طرفدارها هست وگرنه اصلا معلومات نداره و دیدی که دیروز هم دوباره برای بار چندم اثبات شد که اصلا نمیشه به لیک ها اعتماد کرد. آیاکا گیم پلی و همه چیزش آماده اس، یه وقت دیدی دو ماه دیگه اومدش.

دیلاک بدبخت کجاش کسل کننده اس؟ ساپورت هاش رو عوض کن، نو میشه :D

جدی باس های هفتگی دیگه در حد جوک شدن از بس هر هفته زدیمشون:D

@Akiba
بزار آپدیت ۱.۳ که اومد یه بیدو بگیر و آپگرید کن که سرت گرم بشه. مثل من عجله نکن که بعدم پشیمون بشی.:D

کلا آرتیفکت های geo همینقدر بیخودن، و نه فقط چهار تاشون رو میشه ست کرد و آخری مهم نیست چی باشه. واسه همینم من همیشه جام رو تکی میزارم چون جام المنت برای ست کردن خیلی کم میاد و بقیه رو ست میکنم. یه سری تاج هم هستن که تکی هم میشه استفاده کرد و نیازی تیست دو تایی باشن ولی من همیشه تاج رو کریت میزارم و واسه همینم استفاده ندارم.

@BoxBox
آخه همون گلادیاتور هم چیز خوب نمیده و تازه فارم کردنش سختره.

@Houosen
تو توی لیست هستی ولی خودت نمیبینی. اگه کسی نمیاد توی دنیا پس تو برو توی دنیای اونا.

• Like
Reactions: cloud _ strife
دوستان من تازه میخوام شروع کنم
اینجور که من متوجه شدم PS4 رو نمیشه با موبایل سینک کرد !؟ برای اکانت اروپا باید اکانت جدا ریجن 2 رو PS4 بسازیم !؟ ببخشید من من تو فروم کنسول ها پیدا نکردم پیج بازیو اینجا دارم می پرسم !
نه سیوشون جداست از هم. فقط موبایل و پی سی میشه لینک کرد.

صفحه کنسول نداره، همه همین جا هستن.

برای اون سوال هم یکی که ps۴ داره باید جواب بده.

@Akiba
بزار آپدیت ۱.۳ که اومد یه بیدو بگیر و آپگرید کن که سرت گرم بشه. مثل من عجله نکن که بعدم پشیمون بشی.:D

کلا آرتیفکت های geo همینقدر بیخودن، و نه فقط چهار تاشون رو میشه ست کرد و آخری مهم نیست چی باشه. واسه همینم من همیشه جام رو تکی میزارم چون جام المنت برای ست کردن خیلی کم میاد و بقیه رو ست میکنم. یه سری تاج هم هستن که تکی هم میشه استفاده کرد و نیازی تیست دو تایی باشن ولی من همیشه تاج رو کریت میزارم و واسه همینم استفاده ندارم.
من الان تاجم nobless کریت ریته ، جامم هم فکر کنم همون geo% ، گلم هم از ست geo هست، پر از ست nobless
میمونه فقط ساعت... که کوفت هم ندارم جایگزین کنم:))
اکس پی سلاح هم نمیدونستم روزانه محدودیت ساخت داره:)) اومدم سلاح nin رو تا 90 ببرم فقیر شدم:)) و فکر کنم به زور رسیدم 86 :)) بالا نمیره دیگه! کاملا لاکپشتی:-"

بعد آقااااا... شما کاراکتر عوض میکنید هی ست آرتیفکتشونم عوض میکنید؟ من که حسم نمیاد...ولی دهن آدم سرویس میشه خو ست برای همه جور کنه و آپ کنه:-"

---

تصمیم گرفته شد، Xiao میگیرم، گور بابای هرکی بعدش میاد:| امیدوارم ریران Childe دیگه بگیرمش واقعا:(
فقط اگر از کم و کیف Xiao خبر دارید، بگید چجوریاست:دی
گویا قدرتش اینه که باف میشه به ازای کم شدن HP ؟ احتمالا HP باید ببندیم روش؟ و یک هیلرم همراهش باشه؟ :))
جین دوباره باید بره تو تیم ذخیره و خاک بخوره، باربارا برمیگردد! :))

من الان تاجم nobless کریت ریته ، جامم هم فکر کنم همون geo% ، گلم هم از ست geo هست، پر از ست nobless
میمونه فقط ساعت... که کوفت هم ندارم جایگزین کنم:))
اکس پی سلاح هم نمیدونستم روزانه محدودیت ساخت داره:)) اومدم سلاح nin رو تا 90 ببرم فقیر شدم:)) و فکر کنم به زور رسیدم 86 :)) بالا نمیره دیگه! کاملا لاکپشتی:-"

بعد آقااااا... شما کاراکتر عوض میکنید هی ست آرتیفکتشونم عوض میکنید؟ من که حسم نمیاد...ولی دهن آدم سرویس میشه خو ست برای همه جور کنه و آپ کنه:-"

---

تصمیم گرفته شد، Xiao میگیرم، گور بابای هرکی بعدش میاد:| امیدوارم ریران Childe دیگه بگیرمش واقعا:(
فقط اگر از کم و کیف Xiao خبر دارید، بگید چجوریاست:D
گویا قدرتش اینه که باف میشه به ازای کم شدن HP ؟ احتمالا HP باید ببندیم روش؟ و یک هیلرم همراهش باشه؟ :))
جین دوباره باید بره تو تیم ذخیره و خاک بخوره، باربارا برمیگردد! :))
خو دو تا ست دو تایی داری دیگه، اون یکی هم هر چی بستی بستی:D فقط جام هم از پترا هست دیگه؟
منم نمیدونستم ولی خو تا حالا هم پیش نیومده بود که توی یه روز بخوام یه باره آپگرید کنم.

ست آرتیفکت ها رو معمولا از روی قبلی برمیدارم و روی جدید ها میزارم، حالا اگه بعضی مثل باربارا استثنا باشن و مثلا HP بیشتر به کارشون بیاد براشون جدید میزنم و اگه برای بقیه هم ست بهتری پیدا کنم قبلی رو از بین نمیبرم و میزارم برای یکی دیگه. البته دیگه تصمیم گرفتم کلا چهار ستاره ها رو حذف کنم و هر 5 ستاره خوبی که میگیرم چهار ستاره قبلی رو مصرف میکنم چون به هر حال ساب استیت هاشون هم زیاد خوب نیستن.

بزار تست رانش بیادف شاید اصلا خوشت نیومد:D

• Like
خو دو تا ست دو تایی داری دیگه، اون یکی هم هر چی بستی بستی:D فقط جام هم از پترا هست دیگه؟
منم نمیدونستم ولی خو تا حالا هم پیش نیومده بود که توی یه روز بخوام یه باره آپگرید کنم.

ست آرتیفکت ها رو معمولا از روی قبلی برمیدارم و روی جدید ها میزارم، حالا اگه بعضی مثل باربارا استثنا باشن و مثلا HP بیشتر به کارشون بیاد براشون جدید میزنم و اگه برای بقیه هم ست بهتری پیدا کنم قبلی رو از بین نمیبرم و میزارم برای یکی دیگه. البته دیگه تصمیم گرفتم کلا چهار ستاره ها رو حذف کنم و هر 5 ستاره خوبی که میگیرم چهار ستاره قبلی رو مصرف میکنم چون به هر حال ساب استیت هاشون هم زیاد خوب نیستن.

بزار تست رانش بیادف شاید اصلا خوشت نیومد:D
آره جام هم پتراست
آخه آدم گیج میشه هی برداره هی بزاره! :| کاش میشد مثلا Slot ذخیره ست کاراکتر داشتیم ، مثل تیم:دی

اون یکی که هرچی بستم بستم، دردم اینه دیگه! هییییچ آرتیفکتی ندارم که اتک باشه و تو ساب استتش کریت ریت داشته باشه! زندگیه داریم؟ :|

من اصولا اول کارت میکشم بعد تست ران میرم:)) معمولا هم روز آخر تست ران میرم سراغشون:)) فقط Childe بوده که درجا ثانیه اولی رفتم:دی ( جدا از این وقتی تست ران یه کاراکتر با چندتا Cه باز شدست، مگه میشه روش حساب کرد اصلا:-"

آره جام هم پتراست
آخه آدم گیج میشه هی برداره هی بزاره! :| کاش میشد مثلا Slot ذخیره ست کاراکتر داشتیم ، مثل تیم:D

اون یکی که هرچی بستم بستم، دردم اینه دیگه! هییییچ آرتیفکتی ندارم که اتک باشه و تو ساب استتش کریت ریت داشته باشه! زندگیه داریم؟ :|

من اصولا اول کارت میکشم بعد تست ران میرم:)) معمولا هم روز آخر تست ران میرم سراغشون:)) فقط Childe بوده که درجا ثانیه اولی رفتم:D ( جدا از این وقتی تست ران یه کاراکتر با چندتا Cه باز شدست، مگه میشه روش حساب کرد اصلا:-"
خب دیگه باید یادت بمونه چی رو کجا گذاشتی:D
آره ایده خوبیه، مثلا برای هر کس سه تا ست تعریف میکنی برای موقعیت های مختلف، اگه خواستم دامین پایرو برم ست فیزیکال میبندم، دامین الکترو و کریو ست پایرو، دامین های دیگه هم ترکیبی.

واقعا عجیبه بعد از این همه دامین رفتن و باس زدن:D یعنی حتی از آرتیفکت های بی استفاده که زیاد دراپ میشن مثل لاواوالکر و تاندرسوزر هم هیچی نداری؟:D

آخه کی تست ران رو روز آخر میره؟:)) من تست ران رو روز اول میرم ولی بعد دیگه ول میشه. و نه، من روی چند تست ران نگاه کردم و معمولا c0 هستن ولی داخل استوری تا c۴ هم دیدم. :D

• Like
@cm180life
خب خدا رو شکر هیچکدوم ندارم. بیدو یا نوئله چی؟ شنیدم فیشل هم فیزیکال بیلدش معروفه به ماشین گان :D ژیانگلینگ هم ضربات سریعی میزنه، اونم میتونه خوب باشه؟
با هیچ کدوم زیاد کار نکردم که دقیق نظر بدم ، بیدو رو که نمیدونم کلا ولی نوئل بنظر میاد geo و دیفنس بخواد تا فیزیک و اتک. فیشل م در نهایت تبدیل میشه به oz فقط اسکیل و برست میزنی باهاش فیزیکالش ارزش نداره آنچنان. ژیانگ رو میشه یه کاریش کرد فک کنم ،ولی اگه هنوز روش خیلی سرمایه گذاری نکردی بازم بنظرم صب کن اگه ریزر گیرت اومد رو اون ببند.

با هیچ کدوم زیاد کار نکردم که دقیق نظر بدم ، بیدو رو که نمیدونم کلا ولی نوئل بنظر میاد geo و دیفنس بخواد تا فیزیک و اتک. فیشل م در نهایت تبدیل میشه به oz فقط اسکیل و برست میزنی باهاش فیزیکالش ارزش نداره آنچنان. ژیانگ رو میشه یه کاریش کرد فک کنم ،ولی اگه هنوز روش خیلی سرمایه گذاری نکردی بازم بنظرم صب کن اگه ریزر گیرت اومد رو اون ببند.
اتفاقا فیشل فیزیکالش هم رو بورسه، compond bow میبندی که سرعت حملات بیشتر بشه و بعد قلق داره برای بازی کردن، چهار مدل حرکت هست که بیسشون اینه که بعد از مثلا چند تا ضربه انیمیشنش رو اسکیپ کنی که فاصله زمانی بین ضربات کمتر بشه. اینجوری هر سه ثانیه ده تا ضربه میزنی که هر کدوم بین ۲ تا ۴ دمیج میدن. به غیر از ۳۵ درصد oz.

ولی مشکل اینجاست که قدرت کاملش با c6 باز میشه.

ریزر خیلی کنده، برای کسانی که سریع ضربه میزنن مثل ککینگ بهتره.

اتفاقا فیشل فیزیکالش هم رو بورسه، compond bow میبندی که سرعت حملات بیشتر بشه و بعد قلق داره برای بازی کردن، چهار مدل حرکت هست که بیسشون اینه که بعد از مثلا چند تا ضربه انیمیشنش رو اسکیپ کنی که فاصله زمانی بین ضربات کمتر بشه. اینجوری هر سه ثانیه ده تا ضربه میزنی که هر کدوم بین ۲ تا ۴ دمیج میدن. به غیر از ۳۵ درصد oz.

ولی مشکل اینجاست که قدرت کاملش با c6 باز میشه.

ریزر خیلی کنده، برای کسانی که سریع ضربه میزنن مثل ککینگ بهتره.
این انیمیشن کنسل ها رو تقریبا همه دارن مثلا نینگوانگ هم باید رو به جلو حرکت کنی ضربه بزنی بعد هر وقت با دست چپ ش ضربه زد شارژ اتک بزنی.
من خودم با هیچ کدومشون کار نکردم ازینا که گفتی ولی یکی میشناسم خوراکش گنشین ه از ساختن comound bow پشیمون بود دلیلش م اینه که prototype سخت گیر میاد. با فیشل م زیاد میرفت فیشل ش م c6 هس.
الان طبق این ویدئو بخوام مقایسه کنم با ریزر ، چندتا مساله هست اول اینکه فیشل فقط به یه هدف تیر میزنه ولی ریزر با claymoreش چند نفرو پوشش میده اگه کسی م شیلد داشته باشه ریزر اکثر شیلد ها رو خرد میکنه. بعدم ریزر کند نیس با برست ش 40 درصد سرعت ضرباتش زیاد میشه تقریبا همیشه هم میتونه در حال برست باشه. هر اتکش هم میتونه 20 هزار تا دمیج بزنه. ضریب هایی که دمیج اتک ریزر داره خیلی زیادن.
Razor | Honey Impact - Genshin Impact DB and Tools

نمیشد من این رو نمیدیدم؟ :|

Its possible Hu Tao is after Keqing, people mentioned here that you can't talk about death during the chinese new year so releasing Hu Tao (funeral director) after Xiao would be a disaster in China.

With Keqing on Feb 17, her banner will be over right after Chinese New Year is over so they can potentially release Hu Tao safely at that point.

This is just a guess btw, nothing backing it. It makes a lot more sense than going 2 weeks without a character banner before the 1.4 update
درسته صرفا حدس و گمانه ولی خوب...کار رو خراب کرد کامل:|

نمیشد من این رو نمیدیدم؟ :|

درسته صرفا حدس و گمانه ولی خوب...کار رو خراب کرد کامل:|
از این چینی های خرافاتی بعید نیست:))

---------------------------------------------------------------------------
z7u4hil5n3d61.jpg

19lgckrgz2d61.jpg

ump7xhlv7uc61.png

o5abr0qbr3d61.png

73e7b5de3dbf1b118fec5572bb84297a_4068406859655262154.png

============================================
Xinqiu رسید به C5 :|

من نظرم در مورد Jean بعد از گرفتن Qiqi کاملا عوض شد:-s. Qiqi با اختلاف بدترین کاراکتر 5 ستاره بازیه (و البته بانمک‌ترین:((). اوج فاجعه اینجاست که Qiqi رو اگه C6 بکنی، همچنان از Diona C6 ضعیف‌تره و کاربردش از bennet C1 کمتره:( بزرگترین مشکل qiqi این هست که کلا فقط یه کار رو انجام می‌ده، اونم heal کردنه. درسته توی heal کردن بهترین کاراکتر بازیه، ولی با diona، jean و bennet هم می‌تونی به اندازه کافی heal کنی و هم کلی کار دیگه بکنی. بدترین Constellation های بازی رو داره. توی C1 یه باف برای energy regen می‌گیره که تقریبا هیچ اثری نداره و مشکل energy regen اش رو اصلا حل نمی‌کنه. C2 اش melee damage اش رو علیه دشمن‌هایی که تحت تاثیر Cyro قرار گرفتن، 15 درصد بیشتر می‌کنه. Qiqi خانوم کمترین melee atk رو بین همه کاراکترهای شمشیر به دست داره:-??این بدترین باف ممکنه برای کاراکتریه که نه dps ـه و نه می‌تونه به صورت دائم damage Cyro بزنه.

Web event رو هم حتما شرکت کنین. 120 تا primogem در مجموع می‌ده.
Genshin Impact – Step Into a Vast Magical World of Adventure

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or