Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
بهترین جا برای اسپکتر
از ساحل کنار اب برو و برگرد فقط اسپکتر میاد سراغت
واقعا مصخرف ترین موجودات واسه فارم همینا هستن. یانفی یا یویمیا‌ نداشته باشی سرویس میشی.

واقعا مصخرف ترین موجودات واسه فارم همینا هستن. یانفی یا یویمیا‌ نداشته باشی سرویس میشی.
اینجوری ها هم نیستن:-"
یائه ، کازوها ، ایتو!!! ، آیاتو و ... همه میتونند بزنند، مگر اینکه از همون عنصر باشن:-"

ولی کازوها و یائه عالین! راحت میزنند:دی

اینجوری ها هم نیستن:-"
یائه ، کازوها ، ایتو!!! ، آیاتو و ... همه میتونند بزنند، مگر اینکه از همون عنصر باشن:-"

ولی کازوها و یائه عالین! راحت میزنند:D
درسته.
ولی یه سریاشون تو جزیره Watatsumi عملا وسط آب هستن و فقط از دور میشه زدشون. :-"
با یانفی بزنی راحت ویپ میشه.

----

واسه بیلد جدید کچینگ باید ساعت رو EM گذاشت؟

من تازه میخوام بازی شروع کنم
راهنمایی چیزی هست برا تازه کارا؟
اگه زبانت بد نیست، خود بازی کم کم مکانیزم هاش رو توضیح میده.
فعلا کژوال جلو برو، بعد که به AR45 رسیدی اونجا میتونی روی تیم بندی و این چیزا کار کنی تا قویتر بشی.
راهنمای فارسی هم سراغ ندارم ولی این رو به همه پیشنهاد میکنم:
12 tips to help you get started in Genshin Impact

1663072101350.png

ملت فکر کنم دوش وایتکس میگیرن :D

اگه زبانت بد نیست، خود بازی کم کم مکانیزم هاش رو توضیح میده.
فعلا کژوال جلو برو، بعد که به AR45 رسیدی اونجا میتونی روی تیم بندی و این چیزا کار کنی تا قویتر بشی.
راهنمای فارسی هم سراغ ندارم ولی این رو به همه پیشنهاد میکنم:
12 tips to help you get started in Genshin Impact
من دو سه تا پست همینجا داشتم بدک نبود برای شروع ولی بگرد و پیدا کن :)) باید سیو میکردم :D

من تازه میخوام بازی شروع کنم
راهنمایی چیزی هست برا تازه کارا؟

Daily commissions ها رو هر روز انجام بده
اگه یه چیزی میبینی که میخوای ردش کنی رو نقشه یه علامت بزن بعدا راحت پیداش کنی
پریمو جم هاتو فقط صرف intertwined wish بکن فقط که ویش استاندارد خوب نیست
صرف چیزای دیگه مثل رسین هم اصلا نکن
تراولر به درد نمیخوره سعی کن زیاد ارتقاش ندی
مفاهیم اولیه بازی مثل المنتا و تاثیرشون رو هم دیگه و المنتال مستری و اینا رو یاد بگیر
بازی اعتیاد اوره میخوای همین الان بازی نکن

منم یافتم :D

@mostafawarcraf روی "نوشته شده توسط NHM" کلیک کن تا بره رو پست اصلی چندتا عکس هم داره :D

توضیحات کلی :

به گاچا هل خوش اومدی :D
پلیر که زیاد داره نگران نباش، فقط فعلا هرکس با پلیر های تو سرور خودش میتونه بازی کنه که بهترین انتخابو کردی اکثرا اروپا هستیم پینگش هم بهتره :D

تا وقتی که استوری کوئست داری اونارو انجام بده، سریع ترین راه رنک آپ هستن(یه world level داریم که وصله به adventure rank، اون بره بالا دراپ ها بهتری میشن)
بعد از کوئست ها اولویت رو بذار باز کردن waypoint ها که بتونی تلپورت کنی راحت هرجای مپ میخوای بری(اول statue of the seven هارو باز کن چون هرکدومشون یه بخشی از مپ رو باز میکنه)
View attachment 199044
statue of the seven
View attachment 199045
waypoint

بعد domain هارو آنلاک کن تو مپ این شکلین:
View attachment 199042

مثلا این دامین برای گرفتن متریال واسه آپ کردن تلنته
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________
مهمترین کاری که باید بکنی تا "عقب نمونی" اینه که رزینت رو هرروز کامل مصرف کنی
مپ که باز میکنی بالا سمت راست مقدار رزینت رو نوشته
View attachment 199046(رزین با زمان replenish میشه)
چند روز اول نگرانش نباش، بعد که دامین و world boss هارو آنلاک کردی میتونی راحت رزین رو خرج کنی :D
بعد اینکه ماکسیمم روزی 1 بار اون + کنار رزین رو بزن، 50 تا پریموجم میگیره 60 تا رزین میده(تا 6 بار میتونی اینکارو بکنی ولی بار های بعدی 100 تا پریموجم میخواد)

اینا چیزای اولیه بود که احساس کردم باید بگم، سوالی چیزی بود بپرس;)

توضیحات در مورد سیستم Wish:

View attachment 201024
Intertwined Fate، اینارو بازی خیلی خیلی کم بهت میده(ریوارد بعضی از AR ها مثلا)
برای بنر های "ایونت" استفاده میشه(کاراکتر و وپن، که تو هر آپدیت 2 یا 3 بار بنر عوض میشه)
هرچی 5* تو بنر های ایونت باشه رو فقط مواقعی که بنرشون هست میتونی بگیری ولی مثلا Mona رو همیشه میتونی از بنر استاندارد بگیری

View attachment 201025
Acquaint Fate، این زیاد گیرت میاد، سر بعضی از Ascension های کاراکتر، بتل پس و ریوارد های AR میتونی بگیری
فقط برای بنر استاندارد استفاده میشه

هردوی اینارو میتونی با 160 تا پریموجم بخری

بین 75 تا 90 هم یه چیزی هست به اسم "سافت پیتی" که شانس 5* توش زیاد میشه
هر 90 تا ویش روی یک بنر گارانتی بهت 5* میده(این پیتی برا کاراکتر بنر هستش، وپن بنر پیتیش زودتره ولی کلی سمتش نرو اسکمه :D )
این pity counter منتقل میشه به بنر های بعدی ولی کانتر کاراکتر و وپن جدا حساب میشن(تو صفحه ویش اون پایین history بزنی میتونی ببینی چندتا ویش زدی)

حالا به این پیتی که برسی 50% احتمال داره اون چیزی که رو بنر هست رو بگیری(بنر الان Childe برا مثال)، 50% هم احتمال داره یه 5* از بنر استاندارد بهت بده(diluc, mona, jean, qiqi، سلاح 5* از کاراکتر بنر نمیده)
بعد اگه اون 50-50 رو ببازی و بهت "off-banner" بده، پیتی بعدی رو حتما "on-banner" میده

بالای 800 صفحه است که اینجام :D

من اومدم 2 بار حق بگم برم، فکر نمیکردم بعد از این همه سال دوباره تو یک فروم فعالیت کنم :D

"ماکسیمم" :D

من خودم 6،7 ماه اول روزی 1 بار رو Refill میکردم :D (نه هر روزش، ولی موقعی که رزین نیاز داشتم درنگ نکردم :D)

بعد بنظرم الان که حجم کانتنت برای پلیر های جدید خیلی بیشتر شده، 100% میارزه، که بتونی سریع تر به End-Game برسی :D

ولی برا ما که از اول بودیم و قطره قطره جمع میکنیم نه :D

"ماکسیمم" :D

من خودم 6،7 ماه اول روزی 1 بار رو Refill میکردم :D (نه هر روزش، ولی موقعی که رزین نیاز داشتم درنگ نکردم :D)

بعد بنظرم الان که حجم کانتنت برای پلیر های جدید خیلی بیشتر شده، 100% میارزه، که بتونی سریع تر به End-Game برسی :D

ولی برا ما که از اول بودیم و قطره قطره جمع میکنیم نه :D
اخه رسیدن به اند گیم واقعا نیاز به ریفیل کردن با پریمو نداره زمان فقط نیاز داره تهش فرجایل رزین بزنه
خود من الان 22 درصد پریمو ام از دیلی هست 27 درصدش از ایونت به نظرم سوزوندن اون 22 درصد واسه اینکه سریعتر به اون 27 درصد برسی نمیارزه مخصوصا که بازی فرجایل رزین ام میده خودش

اخه رسیدن به اند گیم واقعا نیاز به ریفیل کردن با پریمو نداره زمان فقط نیاز داره تهش فرجایل رزین بزنه
خود من الان 22 درصد پریمو ام از دیلی هست 27 درصدش از ایونت به نظرم سوزوندن اون 22 درصد واسه اینکه سریعتر به اون 27 درصد برسی نمیارزه مخصوصا که بازی فرجایل رزین ام میده خودش
End-Game که میگم بیشتر از تموم کردن استوری کوئست ها و خشک کردن کانتنت، منظورم از نظر "قدرت" هست، که براش باید برسی حداقل AR45 که بشه آرتیفکت فارم کرد :D

فرجایل هم منطقیش اینه بذاری کارکتر جدید که گرفتی استفاده کنی تا سریع تر بیلد بشه، ولی من از همون اول گنشین رو با منطق پیش نبردم :> :))

در نهایت هرکی هرجور خودش دوست داره باید بازی کنه من صرفا نظرم رو گفتم :-"

End-Game که میگم بیشتر از تموم کردن استوری کوئست ها و خشک کردن کانتنت، منظورم از نظر "قدرت" هست، که براش باید برسی حداقل AR45 که بشه آرتیفکت فارم کرد :D

فرجایل هم منطقیش اینه بذاری کارکتر جدید که گرفتی استفاده کنی تا سریع تر بیلد بشه، ولی من از همون اول گنشین رو با منطق پیش نبردم :> :))

در نهایت هرکی هرجور خودش دوست داره باید بازی کنه من صرفا نظرم رو گفتم :-"
منم خیلی پافشاری نمیکنم کسی چجور بازی کنه در نهایتش یه بازیه باید لذت برد به نظرم اومد اگه پریمو اش رو ذخیره کنه که حداقل دوتا دی پی اس بگیره بیشتر برد کرده شایدم اونجوری بهتر باشه
اگه لحن ام هم تند به نظر اومد عذر خواهی میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or