Multi Platform Genshin Impact

سازنده
miHoYo
تاریخ انتشار
September 2020
ناشر
miHoYo
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
a487e1344b14e77fd3894b4e43464bd5.png

Genshin Impact یک بازی Open World Action-RPG (نقش آفرینی-اکشن جهان باز) هست که در یک دنیای فانتزی به اسم Tevyat روایت میشه.
Genshin Impact در واقع از روی یک مانهوا(Manhwa ) در حال پخش به همین نام ساخته شده.
همین اول بهتره بدونید که بازی کاملا رایگان هست Free To Play
این هم باید بدونین که بازی MMO نیست، برای همین تو همین بخش PC معرفی میکنم.

genshin-impact-final-closed-beta-trailerLOW.jpg
از ویژگیهای بازی میشه به گرافیک بر پایه انیمه ایِ فوق العاده زیبا که برپایه انجین Unity ساخته شده ، دنیای بزرگ قابل اکتشاف، به همراه مبارزات برپایه جادوهای Elemental و کمبوهای دیدنی نام برد.
به موارد بالا یک داستان جذاب،تعدد شخصیتها و گیم پلی الهام گرفته از The Legend of Zelda: Breath of the Wild اضافه کنید.
همه اینها باعث شده بازی به معجونی عجیب ولی واقعی تبدیل بشه، بازیی که هر طرفدار اهل انیمه ای برای سالها آرزوی ساخت همچین بازی داشته.

بازی شامل مناظر وسیع، شهرهای با تنوع فرهنگی متفاوت و دانجن های متفاوت میشه.

شما تحت نام "The Traveler" در ابتدا باید بدنبال یکی از اعضای خانوادتون که مدتهاست مفقود شده و ازش خبری ندارید بگردید و بعد از پیوستن به هم، به رمزوراز دنیای Tevyat پی ببرید و کشف کنید.

مخصGenshin-Impact-Switch_01-14-20.jpg
در این مسیر شما یک همراه به اسم Paimon دارید که در طی مراحل شمارو راهنمایی میکنه که توسط AI کنترل میشه.
در ادامه شما میتونید با ایجاد پارتیهای 4 نفره بهمراه دوستان که هرکدوم تخصخص در یکی از عناصر المنتال (آب،خاک،آتش و...) دارن به تجربه بازی بپردازید.

سازنده بازی یک کمپانی چینی هست به اسم miHoYo که با ساخت این بازی در واقع کلاس درسی برای کمپانیهای ژاپنی برپاکرده که سالهای زیادی میخواستن به هرآنچه که GI ارائه میده برسن.
پلتفرم هایی که این بازی برای اونها منتشر شده PC-PS4-Nintendo Switch-Android-iOS
تاریخ انتشار پس فردا 28 سپتامبر 2020 هست واز همین الان میتونین پریلود شروع کنین.
حجم بازی حدود 11 گیگ هست.
بروز میشه.....

=====================
اگه تنهایی بازی میکنین و دنبال یک دوست ایرانی میگردین که تو بازی پدرتون دربیاره و رو اعصابتون راه بره، نام کاربری بچه های بازیسنتر Addکنین :D
User ID کاربران بازیسنتر:
@PipBoy3000_v2
UID=700780251
سرور EU
=====
@Rattle.Snake
UID=700140549
سرور EU
=====
@BoxBox
UID=700503323
سرور Eu
=====
@Rohshen
UID=703998496
سرور EU
=====
@batman0
UID=704589664
سرور EU
=====
@ce7en44
UID=701036823
سرور EU
=====
@orginal.prince
UID=805761569
سرور آسیا
=====
@mahdi_1m1
UID=605487934
سرور US
=====
@L.o.s
UID=706729189
سرور EU
=====
@( Layken )
UID=612205993 --- PlayStation 4
سرور US

آخرین ویرایش:
کجا دیر رسیدی؟ اول از همه خودت اموجی گذاشتی :)) شوخی میکنم ;) حالا مهم نیست، بالاخره بازی رو نصب نکرده بودم هم و از روی سیستم قبلیم آورده بودم، الان یه فرش اینستال شد :-"

هونکای رو بگو که مسیر نصبش رو عوض نکرده بودم و موقع آپدیت از اول کامل گرفت :))

رفتم دامین آرتیفکت سومرو، اولش گفتم چه خوبه، سه نفره بیشتر نیستن. بعد از مبارزه اول دو نفر از کاراکترهام مرده بدن و دو تا دیگه هم زیر ۲۰ درصد hp بودن :))
این مبارزه رو فکر کنم خودت گند زدیا:))

من با تراولر دندرو(تلنت ها 1 و کلا همه چی دور همی فقط تو تیم باشه الان)

شینوبو کامل HP که هیلر باشه:-"

کازوها... میشه گفت بیلد خوب

تارتاگلیا(از آرتیفکت هاشم راضی نیستم ولی باهاش اوکیم:( )

هنوز کشته ندادم:-" و دقیق هم نمیدونم سیستمشون چجوریه:)) فقط برام سوال پیش میاد چجوری دقیقا یهو دشمنا یخ میزنند:)) المنت میزنند تو حلق خودشون؟ :)) مگه بارباران:-"

کجا دیر رسیدی؟ اول از همه خودت اموجی گذاشتی :)) شوخی میکنم ;) حالا مهم نیست، بالاخره بازی رو نصب نکرده بودم هم و از روی سیستم قبلیم آورده بودم، الان یه فرش اینستال شد :-"
در واقع منظورم این بود دیر اقدام به کمک کردم* :-" :D

هونکای رو بگو که مسیر نصبش رو عوض نکرده بودم و موقع آپدیت از اول کامل گرفت :))
هونکای مشکلی نداشتم، ولی گنشین همون اوایل ویندوز عوض کردم Directory جدید بازی هم از لانچر بهش دادم ولی بیشرف از اول دانلود کرد :))

رفتم دامین آرتیفکت سومرو، اولش گفتم چه خوبه، سه نفره بیشتر نیستن. بعد از مبارزه اول دو نفر از کاراکترهام مرده بدن و دو تا دیگه هم زیر ۲۰ درصد hp بودن :))
آره یهو دمیج میدن و فریز میکنن نمیدونم از کجا، من از Reaction های جدید سر در نمیارم، ولی انگار هرچی با دندرو React کنه دمیج رو میبره بالا و خیلی نیاز نیست بهش فکر کرد :))

با این حال هم به آرتیفکت هاش نیاز دارم هم با کاراکتر های "Main" ـت بری سری کلیر میشه، واسه همین کل رزینارو میریزم اونجا :>

ولی انمی های اینازوما زیادی سفت بودن، اینا زیادی شلن :-"

ونتی/رایدن ببری اصلا اتک هاشونو نمیبینی خیلی سریع میمیرن :-s

آیا با این ست آرتیفکت EM که دادن، دیگه نباید رو ونتی و ساکارز VV بست؟ :-"

این مبارزه رو فکر کنم خودت گند زدیا:))

من با تراولر دندرو(تلنت ها 1 و کلا همه چی دور همی فقط تو تیم باشه الان)

شینوبو کامل HP که هیلر باشه:-"

کازوها... میشه گفت بیلد خوب

تارتاگلیا(از آرتیفکت هاشم راضی نیستم ولی باهاش اوکیم:( )

هنوز کشته ندادم:-" و دقیق هم نمیدونم سیستمشون چجوریه:)) فقط برام سوال پیش میاد چجوری دقیقا یهو دشمنا یخ میزنند:)) المنت میزنند تو حلق خودشون؟ :)) مگه بارباران:-"

در واقع منظورم این بود دیر اقدام به کمک کردم* :-" :D

هونکای مشکلی نداشتم، ولی گنشین همون اوایل ویندوز عوض کردم Directory جدید بازی هم از لانچر بهش دادم ولی بیشرف از اول دانلود کرد :))

آره یهو دمیج میدن و فریز میکنن نمیدونم از کجا، من از Reaction های جدید سر در نمیارم، ولی انگار هرچی با دندرو React کنه دمیج رو میبره بالا و خیلی نیاز نیست بهش فکر کرد :))

با این حال هم به آرتیفکت هاش نیاز دارم هم با کاراکتر های "Main" ـت بری سری کلیر میشه، واسه همین کل رزینارو میریزم اونجا :>

ولی انمی های اینازوما زیادی سفت بودن، اینا زیادی شلن :-"

ونتی/رایدن ببری اصلا اتک هاشونو نمیبینی خیلی سریع میمیرن :-s

آیا با این ست آرتیفکت EM که دادن، دیگه نباید رو ونتی و ساکارز VV بست؟ :-"
نمیدونم چی شد ولی فکر کنم خودم سلف دمیج دادم :))
من تیم ککینگ، کازوها، هیزو (این اضافه بود، باید به محض 10 شدن با یه هیلر عوض کنم) و لومینه رفتم. اصلا اونقدر قره قاطیه که معلوم نیست چی میشه ولی وقتی aggravate فعال میشه راحت میمیرن :-"
حالا فعلا یه مدت دامین تلنت برم تا تلنت های لومینه رو بیلد کنم بعد برمیگردم سر این دامین :>

ولی خدایی یه سری از این دشمن ها خیلی Coolن! من به عنوان کاراکتر قابل بازی میخوامشون:دی :))

یا حداقل اسکین تو اون مایه ها بدن:(
فکر کنم مرسناری جز دحیه نداشته باشیم(مرسناریه دیگه؟) کاش یه مرد هم داسته باشیم:p

آره کم و بیش یادمه، ولی چندجا خوندم مورد بن داشته(Can you get banned for using a controller on mobile in Genshin Impact? این سایت خیلی با اطمینان گفته، احتمال داره فن بوی Apple باشه و چشم نداره ببینه ملت رو گوشی "رقیب" هم با دسته بازی میکنن :)))

بازم ممنون

کلاً به این سیستم میگن Key mapping ... این بستگی به برنامه هستش که چطور میخاد اجرا بشه....
مثلاً برنامه ی پاندا رو که من امتحان کردم...اول که دسته رو کامل شناسایی نکرد...بعد گیر داده بود که بازی باید حتماً از توی برنامه خودم بوت بشه، خودت بری بوت کنی من قبول ندارم...وقتی هم بازی از تو برنامه ـش بوت میشد، توی لودینگ دروازه اول بازی گیر میکرد...بازی خطا میداد و اجازه لوگین نمیداد...

باید ببینی که رفتار برنامه چطور هستش...من که از شوتینگ پلاس استفاده میکنم...اصلاً همچین سیستمی نداره و اصلاً براش مهم نیس که چی داری اجراه میکنی....چطوری اجرا میکنی...قبل و بعد هم براش مهم نیس
خودش هم یه سری تنظیمات پیش فرض برای یه سری بازی داره...که من مال گنشین ـش رو قبول ندارم...کاستومایزم خودش خوش دست تره :D

خب امروز فقط دامین ها رو پیدا کردم و یکمی گشتم، اصلا سراغ داستان نرفتم. اون مشکل هیلر هم حل شد (به هیزو امبر دادم :-" :p)
از نظر سختی به ترتیب کم به زیاد، دامین سلاح؛ دامین آرتیفکت و بعد دامین تلنت بودن. یعنی دامین تلنت خیلی بد کوفتی هست، مخصوصا اینکه کازوها هم اونجا جواب نمیده و این دشمن ها هی فرار میکنن یا از راه دور وان شات میکنن. بدون تیرکمون خیلی سخته ولی خب یکی دو روز دیگه هیزو میره بیرون و اون موقع یه هیلر بهتر جاش میارم :D شدیدا نیازمند یه هیلر دندرو هستیم، بعضی تیم ها بدون هیلر دندرو زیاد دوام نمیارن :D لومینه هم با 200 تا انرژی ریشارژ هنوزم مشکل انرژی داره :D

i2sn1w6gysj91.jpg

v5quij9yatj91.jpg

pLlXmEVbtkr3JBJluWmet4Fpr9sSZ5j_qb5imRxriQg.jpg

بیست تا ویش کولی شد لول 2.تیناری هم نداد
هنوز نرفتم ببینم سومرو چجوریه
ولی با تست ران و این کولی.تازه میفهمم چرا تا حالا هیرو دندرو نداده بودن.خیلی مزخرفه انگار جلبک سبزن .نگرفتن اتکشون به شکل برگ های درخت یا شاخه های درخت یا گل باشه
من که حال نکردم با دندرو.بقیه هیرو های دندرو نمیدونم چون ندیدم فیلماشونو

ولی با تست ران و این کولی.تازه میفهمم چرا تا حالا هیرو دندرو نداده بودن.خیلی مزخرفه انگار جلبک سبزن .نگرفتن اتکشون به شکل برگ های درخت یا شاخه های درخت یا گل باشه
من که حال نکردم با دندرو.بقیه هیرو های دندرو نمیدونم چون ندیدم فیلماشونو
شلوغ که میشه حال میده :D

با کولی لول 20 و ونتی و باربارا و یکی دیگه یهو دیدم 10k دمیج دندرو خورد انمی

بعدا باید ویدیو Reaction هارو ببینم بفهمم چجوری کار میکنن :D

نکته منفی این اتفاق(منم هستم، امیر :D :)) ) اینه که ما هیچوقت کاراکتر قابل بازی نمیشیم دیگه :(

ولی بقیه بچه ها هنوز شانس دارن کاراکتر قابل بازی بشن:-"
اسم من که نه توی کارکتر های قابل بازی هست و نه توی NPC ها 😂🤦

@Akiba

آقا بیا لوکیشن نیما رو بده پیدا نمیکنم :-" (Don't DOX me :D)

دیشب چندتا ویش زدم رو استاندارد تا یه 4* بگیرم

بالاخره یه چیزی داد که مستقیم نره سطل زباله :D الان به جز R5 یه Widsith R1 هم دارم :>

بیشرف منتظر بود خرج کنم :))
از پل اصلیه شهر که میای بیرون، چند قدم جلوتر سمت چپت یه خونه اینا هست، نیما شخصیست با لباس آبی:دی

از پل اصلیه شهر که میای بیرون، چند قدم جلوتر سمت چپت یه خونه اینا هست، نیما شخصیست با لباس آبی:D
رفتی تو بازی اگه تونستی عکس از مپ بده چندتا پل رو گشتم نبود :D

در این راه حتی یه کاراکتر مخفی هم پیدا کردم ولی نیما رو نه :-s :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or