gen ATLAS

سازنده
gen DESIGN
ناشر
Epic Games Publishing
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
unnamed-1pk00-resized-jpg.408389
(آپدیت خواهد شد)

اثر جدید Fumito Ueda و استدیوی gen DESIGN .

اثری کاملا سینگل پلیر و جهان باز که داستان اون در سیاره ای رها شده اتفاق می افته. و در شروع، شخصیت اصلی بی اطلاع از اینکه حتی بدونه که چرا اینجاست، چشماش رو باز می کنه ...
پیش روی شما در این دنیای خاموش؛ دشت هایی وسیع، سازه های عظیم و بقایای یک تمدن متروکه در کنار دریایی که مدام در تغییره قرار داره

تریلر معرفی در Summer Game Fest 2026 :
(4K)
https://uplod.ir/3et03fh9mf04/gen_ATLAS_-_Reveal_Trailer__PS5_Games-4K.webm.htm

(1080)
https://uplod.ir/w48g9a2tfxk4/gen_ATLAS_-_Reveal_Trailer__PS5_Games-1080.mp4.htm

Attachments

• unnamed-1pk00-resized.jpg
    unnamed-1pk00-resized.jpg
    136.4 KB · مشاهده: 42
آخرین ویرایش:
بهترین و جذاب ترین نمایش تو کلا این چند وقت اخیر برای من ایشونه. بی نهایت براش ذوق دارم و با اینکه تریلرش بد بود و عوض داشتن یه خط روایی مشخص صرفا صحنه های باحال رو کلاژ کرده بودن، ولی باز اون حس و حال و مرموزی دنیای اوئدا رو داشت. صبر برای بازی کردنش واقعا سخته!

بهترین و جذاب ترین نمایش تو کلا این چند وقت اخیر برای من ایشونه. بی نهایت براش ذوق دارم و با اینکه تریلرش بد بود و عوض داشتن یه خط روایی مشخص صرفا صحنه های باحال رو کلاژ کرده بودن، ولی باز اون حس و حال و مرموزی دنیای اوئدا رو داشت. صبر برای بازی کردنش واقعا سخته!
ماکان آخه بازیهای اوئدا همینجوریشم کامیونیتی کم جمعیت و فروش پایینی دارن . اگه نخوان یه تریلر با میکس مین استریم بدن ازش چجور دلشون رو به فروش و جذب مخاطب خوش کنن!؟ 8-|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Cloud Strife
ماکان آخه بازیهای اوئدا همینجوریشم کامیونیتی کم جمعیت و فروش پایینی دارن . اگه نخوان یه تریلر با میکس مین استریم بدن ازش چجور دلشون رو به فروش و جذب مخاطب خوش کنن!؟ 8-|

خوب مشکل اینجاست که دقیقا تریلر مین استریم ندادن! یه چیزی دادن که ما فن هاش فقط دوست داشتیم! ببین من که شدم اصلا با تریلر و موسیقیش. منی که البته اوئدا رو میپرستم و میدونم بازی هاش چیه و چه دنیایی ساخته. اما الان که با بچه ها صحبت میکنم همه دارن آفتابه رو میگیرن روش و میگن این چی بود! نه مشخصه گیم پلی چیه، نه دنیاش کجاست، نه فنی خوب بود، ده فریم بود اکثرا:دی برای همین میگم ایکاش تریلر بهتری میساخت که مخاطب عام و غیر فن های اوئدا هم حال کنن باهاش. یا اصلا تریلر نده، 10 دیقه گیم پلی نشون بده بدون کات

• Like
Reactions: GUѦRDiAN
خوب مشکل اینجاست که دقیقا تریلر مین استریم ندادن! یه چیزی دادن که ما فن هاش فقط دوست داشتیم! ببین من که شدم اصلا با تریلر و موسیقیش. منی که البته اوئدا رو میپرستم و میدونم بازی هاش چیه و چه دنیایی ساخته. اما الان که با بچه ها صحبت میکنم همه دارن آفتابه رو میگیرن روش و میگن این چی بود! نه مشخصه گیم پلی چیه، نه دنیاش کجاست، نه فنی خوب بود، ده فریم بود اکثرا:دی برای همین میگم ایکاش تریلر بهتری میساخت که مخاطب عام و غیر فن های اوئدا هم حال کنن باهاش. یا اصلا تریلر نده، 10 دیقه گیم پلی نشون بده بدون کات
خارج از اون بحث مشکل فنی و فریم که تا عرضه فیکس میشن ؛ من بعید می دونم حتی اگر ده دقیقه گیمپلی هم میداد خیلی تو جذب مخاطب عام تاثیری میذاشت . چون اساسا این عنوان یه نیو آی پیه و ویدیوی گیمپلی طولانی برای معرفی اولیه خیلی براش خوش آیند نمی بود . بعدم با وجود همین مشکلات فنی معلومه این عنوان تا عرضه خیلی فاصله داره و توی استیج های اولیه توسعس؛ اونوقت بد نبود ده دقیقه گیمپلی ببینی با افت فریم و پر باگ پالیش نشده !؟ . بهترین کار همین بود که به قول خودت یه تریلر با صحنه های باحالش میکس کنن
یه چیزم بگم اونایی که روی این شلنگ بگیرن هر دو عنوان قبلی اوئدا رو بزاری جلوشون کاملم پلی بدن بازم شلنگ می گیرن روش میگن این چی بود !! :D

• Like
Reactions: Cloud Strife

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or