Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
درود
خانوم ها اقایون (:دی) COG's DogTag ـه سی ام پیدا شد. اواخر Act.4 فک کنم مرحله Long Road to Home ـه که باید برید به زیر زمین اون خونه، یادتون اومد؟ قبل از اونجا وارد یک دفتر میشید ( Office ) یه میز و صندلی هست و بعد از شکستن میز میتونید اون رو بردارید.

باید فقط از جاهایی حرکت کنی که نور هست(آتیش روشنه) بعضی جاها هم هست که کپسول های سفید رنگ هست!!! اونا رو بزن تا آتش بگیرن و به راهت ادامه بده
فقط جاهایی که نور هست حرکت کن

بابا من خودم آخرش گیر کردم 100 بار تا حالا رفتم پدرم در اومده همونجا که تو قطارن و این ژنرال رام میاد(رییس لوکست ها) دورش هم پر از این کلاغاست(کلاغن خفاشن؟ نمیدونم)
من هر کاری میکنم این نمیمیره
حتی پشت تیرباره هم رفتم زدمش هیچی نمیشه این خفاشاش میان سلاخیم میکنن
این قلق کشتنش چیه زود بگید میخوام برم دو شو بخرم بازی کنم(ممنون)

این قدر باید بزنیش تا بمیره...پشت تیر بار نرو...اونجا تاریک هست خفاشا میان کارتو میسازن...
بورو جا هایی که نور هست کاور بگیر بزنش...وقتی میاد جلو بور جای دیگه...اگه اسنایب داشته باشی خیلی خوب میشه...این قدر بزنش تا بمیره...وقتی خفاشا از دورش میرن کنار با اسنایب بزن تو سرش...وقتی اومدن دورش با تیر بزنش...
کلا سگ جون ترین غول عمرمو کشتم...ولی واسه من فکر کنم باگ داشت...یک جا وایساد دیگه کاری نکرد منم تا تونستم زدمش..آخرم با یک نارنجک هوا رفت...

بهترین راه کشتنش با sniper هستش!
ولی اون تیرباره زمانی که co-op هستید به درد میخوره!
یکیتون باید با نارنجک کلاغا رو دور کنه و اون یکی بلافاصله رگبارو ببنده با تیر بار!
ولی زیاد از حد سخته این کار!
که اونایی که رو insane بازی میکنن مجبورن این کارو کنن

از کجا باید بفهمی که چند درصد از بازی رو بردی...؟

بعد خواستم بدونم صحنه ای ... تو این بازی نداره..؟ آخه خواستم پیش خانواده بازی کنم.. منظورم رو فهمیدید.؟

از این اره برقی چه جوری میشه استفاده کرد.. ماست هم نمیبره چه برسه به... :biggrin1:
اتفاقا اره برقی یکی از سلاح های پر طرفداره مخصوصا وقتی تیرهاتون رو به اتمام باشه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

پ.ن: میبینم که تا Gear2 اومده این تاپیک هم نوشته های تازه توش پیدا میشه :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

باز هم از ان نظرات کارشناسانه:laughing:

خسته نباشی:laughing:

.
GOW رو روی 360 روی هر 3 درجه سختی بازی رفتم ولی تو همین مرحله اخر که به رام میرسی من اصلا باگی ندیدم حتی تا قبل از این مرحله هم من باگی ندیدم!
نسخه PC بازی رو هم روی هر 3 درجه سختی رفتم بازم تو همون همون مرحله قطار من باگی ندیدم خیلی از بچه ها بازی کردن این بازی رو و باگی نبود شما کجا باگ دیدی؟؟؟
.
در این که هوش مصنوعی افراد خیلی بالا نیست شکی نیست ولی مطمئن باش از مرغ بیشتره درسته بعضی جاها خیلی سوتی میدادن ولی بعضی جاها هم خیلی عالی کار میکردن!

شما حتما بازی رو روی درجه سختی CASUAL رفتی که زود تموم شد!چون بازی روی HARDCORE حدود 15 ساعت طول میکشه و روی INSANE اگر جایی درجه سختی بازی رو پایین نیاری 30 ساعت حداقل طول میکشه البته به مهارت گیمر هم بستگی داره!
درضمن از باگ های بازی هم یه چند تا عکس بزار!چون به شخصه باگی ندیدم تو بازی!
تو نقد سایت GAMESPOT هیچ اشاره ایی به باگ تو بازی نشده!چون اگر بازی باگ زیاد داشت حتما تو نکات بد بازی ذکر میشد!
نقد نسخه 360
نقد نسخه PC
اگر هم مشکلی تو ترجمه نکات بد و خوب داشتی به خودم بگو!

به نظر منم نسخه کامپیوتر بازی باگ دار منم تو مرحله اخر در کشتن را م را م یک بار گیر کرد و نتونست حرکت کنه من تونستم بزنمش و تو یک مرحله دیگه که اسمش یادم نیست کناریک مثلثل گیر کردم فقد می تونستم بچر خم نمی تونستم جلو یا عقب برم

آخه هر دفعه من ميخوام ازش استفاده كنم، مرحوم ميشم! و اين كاركردش رو زير سوال ميبره، ضمنا تو آموزش هاش هيچ حرفي از اين ايراد نزده كه مثلا بگيم Jam ميكنه، آخه Jam هم نميكنه چون وقتي دور از دشمن باشي، تا 20بار هم بزني، Chainsaw درست كار ميكنه پس قضيه Jam هم نيست.
شايد بايد بازي رو آپديت كنيم، هاااان؟

اره دوست عزیز اره هیچ مشکلی نداره فقط باید از دور دکهB نگاه داری تا اره روشن بشه و به دوشمن نزدیک بشی خودش می زنه تیکه تیکش می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or