Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
سلام
منم مثل خيلي از بچه ها , تو كشتن غول آخر مشكل دارم .
يك بار داشت ميومد سمت من , به علت داشتن باگ يه جا گير كرد و همونجا موند . منم هر چي تير داشتم تو سرش خالي كردم , با همه اسلحه ها . ولي بازم نمرد .
فكر كنم وقتي اون پرنده ها اومدم سمتم بايد شليك كنم . خلاصه يكي قشنگ توضيح بده چي كار كنم . درجه آسون هم دارم بازي مي كنم .

سلام
منم مثل خيلي از بچه ها , تو كشتن غول آخر مشكل دارم .
يك بار داشت ميومد سمت من , به علت داشتن باگ يه جا گير كرد و همونجا موند . منم هر چي تير داشتم تو سرش خالي كردم , با همه اسلحه ها . ولي بازم نمرد .
فكر كنم وقتي اون پرنده ها اومدم سمتم بايد شليك كنم . خلاصه يكي قشنگ توضيح بده چي كار كنم . درجه آسون هم دارم بازي مي كنم .

شما برای کشتن غول باید سعی کنی که خفاش ها دورش نچرخن . برای این کار اگه نارنجک داشتی یکی بنداز طرفش تا از نور نارنجک خفاش ها فرار کنن بعد سریعا شروع به شلیک کن . این کار را هی تکرار کن یا وقتی که خفاش ها را فرستاد طرفت شلیک کورکورانه طرفش کن تا بیاد پیشت همین که اومد پیشت تنها کارت اینه که فرار کنی از دستش و بری طرف دیگر واگن و سنگر بگیری و همین کار ادامه بدی اگه خوب بتونی انجامش بدی تا اینجا که گفتم میتونی بکشیش .
برای فرار دادن خفاش ها از اطراف غوله میتونی از سلاح تیرکمان مانند خودت هم استفاده کنی و بعد طرفش شلیک کنی .

سلام
یکی کمک کنه
میدونم بازی دیگه قدیمی شده ولی من تازه کنسول گرفتم و اینو خریدم
تو اون مرحله که یه هلیکوپتر میاد و سقوط میکنه ( عجب کیفیتی داشت کف کردم) بعد یه موجود
زشت و وحشی آزاد میشه میفته دنبالمون
چیکارش کنم ؟ بی وجدان سه سوت تیکه تیکم میکنه
میگم نیگا کنید 2 سال پیش چی ساختن !!!
دوش چه شود ....

سلام
یکی کمک کنه
میدونم بازی دیگه قدیمی شده ولی من تازه کنسول گرفتم و اینو خریدم
تو اون مرحله که یه هلیکوپتر میاد و سقوط میکنه ( عجب کیفیتی داشت کف کردم) بعد یه موجود
زشت و وحشی آزاد میشه میفته دنبالمون
چیکارش کنم ؟ بی وجدان سه سوت تیکه تیکم میکنه
میگم نیگا کنید 2 سال پیش چی ساختن !!!
دوش چه شود ....
قبل از اینکه بری تو اتاقه برو تفنگ ماهواره ایه رو بردار.
باید از سمت راست راهرو بری بیرون و ادامه بدی.
تو سالنهای بعدی باید بری بقل در و تیر بزنی تا بیفته دنبالت. نزدیکت که شد بپر اونور تا در بشکنه. همینطور ادامه بده تا بری بیرون. بعد با اون تفنگه دو بار باید بزنیش. (لیزر بخوره تو سرش)

خب خدا رو شکر امروز این بازی رو تموم کردم:cheesygri

قبلا 2 نفره بازی کرده بودیم (با دوستم ) و تمومش کرده بودیم و هیولای آخر بازی رو راحت قارچ کردیم ولی این بار پدر منو در آورد و 1 ساعت تمام در گیر بودم...اشتباه کردم تیر کمون بمبی رو بر نداشتم...به کمک باگ و گیر کردن اون یه گوشه بود که تونستم بکشمش...هوش مصنوعی یاران خودی هم در حد مرغ هست...اول کار یارو میره جلو شیکم یارو و با یه مشت میمیره و کار ما رو سخت می کنه....

به هر حال من به این بازی فوق العاده به خاطر باگ ها و کوتاهی (شدیدا" کوتاه) نمره 9 میدم:blushing:

اقا شما رو به خدا نحوه کشتن غول اخر رو دقیق بگین!!!
خیلی سرش حرصم!!!:evil:
طریقه ی خاصی نداره.
فقط باید تو هر جا که میری کاور بگیری نور باشه که اون خفاشا نریزن سرت.
بهترین کار اینه که از اون تیر کمونا داشته باشی بزنی خفاشاش برن کنار بعد با اسنایپ یا تفنگ اره داره تا میخوره بزنیش!:biggrin1:
بهتره هنوز نرسیده بهت بکشیش. وگرنه بیاد نزدیک سخت میشه.

بابا به خدا کاری ندارفقط یه قلق داره . 2 سر اون واگن(یا هر چی که هست) 2 تا دیوار کوتاه هست که شما میری پشت یکشون و شروع میکنی به زدن 2 باره وقتی نزدیکتون میشه سریع A رو بگیرید و بدوید به سمت دیوار روبرویی تون و پشت اون کاور بگیرید و بزنیدش. یادتون باشه امن ترین نقاط همون دیوار هاست چون جاهای دیگه تاریک هست و امکان حمله ی خفاش ها زیاده. بعد دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم زمانی که خفاشا دورش بودن تیر میزدی بهش چیزیش نمیشد:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or