Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
یک اسلحه ای داری به نام Hamer یا یه همچین چیزی که یک لیزر داره ....
از اون غوله دور شو و اون لیزر رو به طرفش بگیر و و نگه دارتا تا فعال بشه و جزغاله بشه توی Casual و Hardcore دوبار و تو insane سه بار . ( این اسلحه فقط تو فضای باز کار میکنه ) اگه این اسلحه رو نداشتی همون اول که به فضای باز میرسی یکی افتاده.
موفق باشی :cool:

بسیار ممنون ولی من این اسلحه رو Drop کردن و یه pistol برداشتم که قدرتش برابر شاتگان هست
به همین دلیل اون اسلحه که میگی رو ندارم! حالا چی کار کنم؟ باید از سیوهای قبلی استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
راستی زمان تموم بشه چی مشیه؟

بسیار ممنون ولی من این اسلحه رو Drop کردن و یه pistol برداشتم که قدرتش برابر شاتگان هست
به همین دلیل اون اسلحه که میگی رو ندارم! حالا چی کار کنم؟ باید از سیوهای قبلی استفاده کنم؟
لطفا راهنمایی کنید
راستی زمان تموم بشه چی مشیه؟

گفتم که وقتی وارد فضای باز میشی همونجا سمت راستت یکی افتاده . اگه نبود بگرد حتما پیدا میکنی . این اسلحه قویترین اسلحه است .
تا حالا تست نکردم ببینم وقتی زمان تموم میشه چه اتفاقی میوفته .

گفتم که وقتی وارد فضای باز میشی همونجا سمت راستت یکی افتاده . اگه نبود بگرد حتما پیدا میکنی . این اسلحه قویترین اسلحه است .
تا حالا تست نکردم ببینم وقتی زمان تموم میشه چه اتفاقی میوفته .

اون تفنگ لیزری به ماهواره وصله بخاطر همینه که فقط توی فضای باز کار میکنه .

و اون تایمری که بالای صفحه مشاهده میشه مربوط به زمان ارتباط شما به ماهواره است .

و اون تفنگ زمانی که شما به ماهواره وصل نیستید کاربردی نداره .

آره میدونم تازه اولشم

بعضی موقع ها منو با این دکمه A می کشه میزنم که ملق بزنه میپره پشت دیوار ... اون موقع میخوام کنسول رو بترکونم

چند ساعت میکشه کلا بازی تموم بشه؟

آره میدونم تازه اولشم

بعضی موقع ها منو با این دکمه A می کشه میزنم که ملق بزنه میپره پشت دیوار ... اون موقع میخوام کنسول رو بترکونم

چند ساعت میکشه کلا بازی تموم بشه؟
بستگی داره کی بخواد بازی کنه اگه حرفه ای باشه ..................:love: ولی اگه تازه کار باشه....:)

سلام
مي شه يكي بگه من چطوري RAAM اگه اسمشو درست گفته باشم بكشم با اون تير كمونه يه تير مي زنم تو سرش بعد خفاشا مي رن كنار و بازم دفعه دوم مي زنم تو سرش اين كارو دو سه بار كه مي كنم قاطي مي كنه ... واقعا ديگه سخت مي شه زدنش يكي مي شه بگه من بايد چطوري بكشمش...كشته منو!:cheesygri

سلام
مي شه يكي بگه من چطوري RAAM اگه اسمشو درست گفته باشم بكشم با اون تير كمونه يه تير مي زنم تو سرش بعد خفاشا مي رن كنار و بازم دفعه دوم مي زنم تو سرش اين كارو دو سه بار كه مي كنم قاطي مي كنه ... واقعا ديگه سخت مي شه زدنش يكي مي شه بگه من بايد چطوري بكشمش...كشته منو!:cheesygri
بهترین کار این که با اسنایپ بکشیش .

من با همین روش روی insane هم کشتمش . ( البته به سختی :laughing: )

آقا تو Act 4 اون قسمت های آخر هست که تو خونه دفاع می کنیم اونجا که چند تا آرپیجی زن میان باید چی کار کنیم؟ بالاش یه زمانی زده و بعد از یه مدت کوتاهی یه غولی میاد یه ماشین رو نابود می کنه
باید چی کار کرد؟
زمان هم خیلی کمه و اگر بخوام همه رو نابود کنم زمان تموم میشه و اون غول نکبت میاد

لطفا راهنمایی کنید دمتون گرم بدجوری کارم گیره
هر ترفند و راهنمایی و حرفه و... دارید رو کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or