Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
من يه روش ديگه اي براي كشتن RAAM بلدم كه هيچ كس بهش اشاره نكرد .
من ميرم جلوتر يه تيربار اون جلو هست ميشينم پشتش آبكشش ميكنم اين ناكس رو !! :laughing:
اون جا که میگی تاریک هست و اگه بری اونجا اون پرنده ها دخلتو میارن چه جوری میرو اونجا جواد نکنه چراغ قوه مخفی داری:cheesygri

اون جا که میگی تاریک هست و اگه بری اونجا اون پرنده ها دخلتو میارن چه جوری میرو اونجا جواد نکنه چراغ قوه مخفی داری:cheesygri
نه كيانوش رو حالت Hardcore كه مثل آب خوردن ميرم. Insane هم بعد يه دقيقه حالشو ميگيرم
Casual هم حرفشو نزن كه 30 ثانيه بيشتر تو اين دنيا نمي ذارم بمونه

نه كيانوش رو حالت Hardcore كه مثل آب خوردن ميرم. Insane هم بعد يه دقيقه حالشو ميگيرم
Casual هم حرفشو نزن كه 30 ثانيه بيشتر تو اين دنيا نمي ذارم بمونه

چی می گی جیگر
من رفتم اونجا 2 تا پام تنها جا مونده بقیه تکه تکه شدن :biggrin1:

من موفق شدم در Insane هم RAAM رو بکشم .
تو این دنیا کی RAAM رو نکشته
فکر کنم شاخ غول رو شکستی ها .....
اینجور میگه مثلا اینگار اولین نفری بودن ایشون که کشتنش والله از این بازی آسون تر رو همه درجه هاش من ندیده بودم و واولین بازی بود که رو هر سه درجه سختی این بازی تا آخرش رفتم
من چشم بسته ميرم !! به RAAM ميگم داش يه دقيقه وايسا من برم پشت تيربار بعد RAAM ميگه باشه تو برو منم الان ميام.
خوب والله همه چی بر عکس شده

بچه من رسیدم ته gow دارم رو hardcore می رم هر کاری می کنم این RAAM پدر سوخته نمی میره چیکار کنم با چه تفنگی بزنمش اعصابمو خط خطی کرده

رو hardcoreکه خودت نمیتونستی بزنی حالا چی شده اومدی به این و اون شاخ و شانه میکشی:laughing:البته شوخی هستش به دل نگیر باشه علی جون:biggrin1::love:

رو hardcoreکه خودت نمیتونستی بزنی حالا چی شده اومدی به این و اون شاخ و شانه میکشی:laughing:البته شوخی هستش به دل نگیر باشه علی جون:biggrin1::love:

اون زمون فرق می کرد :cheesygri
الان دیگه قلقش دستم اومد ;) مثل بعشیا نیستم که رو hardcore هم نمی تونن برن و از یه کسی دیگه می خوان که کمکشون کنه منظورم شما نیستی :)
دیگه ما تو ضمینه ی gow حرفه ای شدیم :p
شاید باور نکنی اما خدا شاهده راست می گم من
اون غول عنکبوت مانند رو - رو درجه insane تو 25 تا 30 ثانیه کشتمش

آخرین ویرایش:
حالا جدی نگیر دیگه شوخی کردم میدونم از دستم ناراحت هستی ولی چند بار که ادم بازی رو انجام میده حرفهای میشه و میدونه باید چیکار کنه خوب خود من هم اینطوری هستم ولی اخرش پوستشون رو میکنم:cheesygri

آقا من اون مرحله هستم که غوله به طرف ما می دود و مشت می زنه و بعدش هم...
دوئید و من هم جا خالی دادم و اون درها رو شیکوندم و حالا رسیدم به یه فضای بازی که چندین سنگ و ستون هست حالا باید چی کار کنم؟ 3 یا 4 دقیقه هم وقت دارم

چه کنم؟

آقا من اون مرحله هستم که غوله به طرف ما می دود و مشت می زنه و بعدش هم...
دوئید و من هم جا خالی دادم و اون درها رو شیکوندم و حالا رسیدم به یه فضای بازی که چندین سنگ و ستون هست حالا باید چی کار کنم؟ 3 یا 4 دقیقه هم وقت دارم

چه کنم؟

یک اسلحه ای داری به نام Hamer یا یه همچین چیزی که یک لیزر داره ....
از اون غوله دور شو و اون لیزر رو به طرفش بگیر و و نگه دارتا تا فعال بشه و جزغاله بشه توی Casual و Hardcore دوبار و تو insane سه بار . ( این اسلحه فقط تو فضای باز کار میکنه ) اگه این اسلحه رو نداشتی همون اول که به فضای باز میرسی یکی افتاده.
موفق باشی :cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or