خوندم / خفاشا حمله نمیکنن .صفحات قبل رو بخون متوجه میشی
خوندم / خفاشا حمله نمیکنن .
هر جی به RAAM تیر میزنم نمیمیره .
بعد RAAM میاد جلو و من میمیرم .
میخواستم بدونم آیا کشتن RAAM راه خاصی داره ؟
همه تير هايم تموم ميشه ولي اون نميميره ( 660 + 39 + 49 تیر + 4 بمب )اگه رو Casual یا hardcore بازی میکنی همون اول باید بری طرف اون سنگری که رام اونجا هست و بعد بدون اینکه بلند شی بهش تیر بزنی
وقتی اومد طرفت بپر اون ور دیگه سنگر و دوباره بزن .
اگر رو Insane هستی منم هنوز نکشتمش ؟؟؟ :blushing::laughing:
همه تير هايم تموم ميشه ولي اون نميميره ( 660 + 39 + 49 تیر + 4 بمب )
شما روی چه درجه سختی بازی میکنی ؟!
یدونه تیر کمان هست اون رو وردار البته اون گوشه هستش باید بگردی وقتی پیداش کردی برو بیرون پشت اون سنگه سنگر بگیر بعد اول با تیر کمان بزنش خفاشها که اون ور رفتند با مسلسل بزن تو مخش این کار رو چند بارتکرار کن حتملا میمیره درضمن تند تند سرت رو بیار پایین تا گلوله بهت صدمه ای نزنه ای بابا من رویinsane هم زدمش خیلی ها هم زدنش تمرین کن حتملا میزنی فقط گفتم خفاش ها رو از دوروورش دور کن
اگه روی insane هستی از همون اول ( منظورم از اول اون مرحله قطاره هست ) سعی کن 6 تا از تیر اون تفنگ تیر کمون مانند نگهداری بعد که رفتی دوباره تو اونجا که می خوای RAAM رو بکشی دوباره از همون تفنگ گذاشته بعد با همون 12 تیر اونو بکش اگه رو Hardcore و cuasal هستی هم همین کاری بکن راحت میمیره
ای ویدئو رو ببین می دونی من چی می گم : http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=35725

وقتی خفاشها از دوروبرش میرن تیر میزنم ولی وقتی بعد یه مدت میاد نزدیکم دیگه باید تسلیم بشم :cheesygri اخه میاد نزدیک میبندتم به گلوله اگه تا بخوام از وسط روشنایی برم یه جای دیگه سنگر بگیرم که ترکوندتم :cheesygri اگرم از جاهای تاریک برم که اون خفاشها میترکونن :cheesygri چی کار کنم
وقتی داره نزدیکم میشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟شما باید سنگر بگیرید در این صورت خفاش ها نمیتونن به شما صدمه ای وارد کنند .من روی casual کشتمش ولی روی بقیه درجه ها هنوز نتونستموقتی خفاشها از دوروبرش میرن تیر میزنم ولی وقتی بعد یه مدت میاد نزدیکم دیگه باید تسلیم بشم :cheesygri اخه میاد نزدیک میبندتم به گلوله اگه تا بخوام از وسط روشنایی برم یه جای دیگه سنگر بگیرم که ترکوندتم :cheesygri اگرم از جاهای تاریک برم که اون خفاشها میترکونن :cheesygri چی کار کنم
وقتی داره نزدیکم میشه چی کار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اقا من امروز برای سومین بار اخر این بازیرو رفتم ولی بازم نفهمیدم این مارکوس واسه چی زندانی شده بوده؟؟؟؟؟؟؟؟؟:cheesygri:cheesygri
کسی میدونه بگه؟؟؟؟؟؟:confused:
مافوقشون همون یارو کچلس که رام شمشیرو میکنه تو شکمش:cheesygri من به تنها چیزی که دقت نمیکردم موضوع بازی بود :cheesygri بس که گیم پلیش نفس گیره:blushing:شوخی یکنی یاجدی میگی؟
مارکوس بخاطر سرپیچی از دستور مافوقش زندانی شده بود. اگه دقت کنی همون اول که از زندان درش میارن و باهلیکوپتر میرن سمت پایگاهشون. وقتی فرماندشونو میبینه همچین چپ چپ به هم نگاه میکنن.حالا نمیدونم ولی شاید هم قضیه ناموسی بوده!