بچه من رسیدم ته gow دارم رو hardcore می رم هر کاری می کنم این RAAM پدر سوخته نمی میره چیکار کنم با چه تفنگی بزنمش اعصابمو خط خطی کرده
رامو سر Insane چجوری می خوای بکشی خدا میدونه ستمیه واسه خودش![]()
اسنایپر و Boomshot رو وردار برو به جنگش پشت همون سنگر اولی بمون Kyril ها از دور رام رفتن اسنایپش کنبعد خودش میاد جلوت پشت همون سنگر وایسا با Boomshot ه BlindFire بزنش وقتیم اومد پشت سنگرت زود برو طرف دیگش(من سر هاردکور همون با اسنایپ زدمش نذاشتم جلو بیاد)
همیشه Active Reload هم بکن (منظورم نقطه پر رنگ وسطه) تا اسلحت Bonus Damage داشته باشه
به دام Dom م فرمان خمله نده بزار سر Regroup باشه تا زیاد جلو نره و همون جا مشغولش کنه

همه این کارا رو کردم اما نمیمیره من راحت از 24 تا تیر اسنیپ 12 ر. به صورت bonus damage زدم اما پدر سوخته هیچیش نشد DOm هم cease fire کردم نمیشه که نمیشه تازه 6 تیر اون نیزه رو هم روش خالی کردم بازم نمرد![]()
![]()
![]()
![]()
با نارنجکم می تونی پرنده ها رو از دورش فراری بدی تو یه فرصت عالی هد شاتش کنیواقعا:confused: اون Kyril ها از دورش کنار رفته بودن ؟ پرنده ها رو میگم دورش باشن اثر نداره اسنایپو تو سرش بزن حلهبا نارنجکم می تونی پرنده ها رو از دورش فراری بدی تو یه فرصت عالی هد شاتش کنی
جدی می گم آره وقتی اونا هم از دورش می رن من بهش می زنم با اسنیپ اما هیچیش نمیشه
ولی تا حالا تو سرش نزدم
حالا آخر شب امتحان می کنم
روی hardcore کشتن RAAM چندان هم سخت نیست روی insane خیلی...![]()
من پشت همون سنگر اولی وایسادم این DOM رو هم به حال خودش گزاشتم تا یه کم سرشو گرم کنه بعد سریع با تفنگ Boomshot به سمت RAAM شلیک میکردم تا kyril ها برن کنار و با مسلسل سوراخ سوراخش میکردم وقتی هم میومد جلو سریع میرفتم جهت مخالفش سنگر میگرفتم و همین کار رو تکرار میکردم !
فقط حواست به DOM باشه زخمی نشه کمکش به دردت میخوره![]()
از این یارو تا اخر بازی چقدر مونده؟؟؟

روی hardcore کشتن RAAM چندان هم سخت نیست روی insane خیلی...![]()
من پشت همون سنگر اولی وایسادم این DOM رو هم به حال خودش گزاشتم تا یه کم سرشو گرم کنه بعد سریع با تفنگ Boomshot به سمت RAAM شلیک میکردم تا kyril ها برن کنار و با مسلسل سوراخ سوراخش میکردم وقتی هم میومد جلو سریع میرفتم جهت مخالفش سنگر میگرفتم و همین کار رو تکرار میکردم !
فقط حواست به DOM باشه زخمی نشه کمکش به دردت میخوره![]()