Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
دوستان لطفا یه راهکاری واسه کشتن این RAAM روی Insane ارائه بدین من روی Hardcore خیلی راحت زدمش همون پشت سنگر اول که روشنه وایمیسم تا Kyril ها نیان بعد رو Hardcore با چن تا گلوله اسنایپر می زدمش و تا می یومد به سنگر نزدیک شه با Lancer آبکشش کردم:biggrin1: (البته وقتی Kyril ها دورش نبودن) و قبل اینکه بهم برسه می مرد رو Insane همین کارو انجام میدم ولی اون راحت انگار نه انگار زیر رگبار مسلسله آروم آروم میاد جلو و نصفم می کنه:biggrin1: خیلی راه رو امتحان کردم می تونم بگم 30 بار سر این باختم ولی هنوز گیرم پیشنهادی ندارین;) ؟

یه سوال دیگه کسی Archivement ه Cluster Luck رو گرفته هر چی فک می کنم می بینم غیر ممکنه(خواستش اینه که 10 بار سه نفر رو بطور هم زمان بکشی البته روی هر درجه سختی) چون هیچ جا 3 نفر رو با هم گیر نمیاری و دشمن ها اینقدر عقل دارن که از فضا استفاده کنن و پخش شن حالا اگه هم پیدا کنی این سه نفر رو رنج برد انفجارش ایقدر پایینه که اگه وسط سه نفر بندازی فقط همون نفر وسط می میره ! نظر شما چیه ؟
در مورد مشکل اول:
باید وقتی بهت نزدیک میشه در جهت مخالفش سنگر بگیری و هی بچرخی یا اینکه کلا اونجا رو ول کنی (این راه بهتره) و بری جلوتر سنگر بگیری فقط لطفا قبل از رسیدن Kyril ها.
مشکل دوم هم سخته ولی ممکنه:cheesygri. تنها راه حل انداختن نارنجک توی emergency hole هستش وقتی 3 تاشون دارن میان بالا
موفق باشیم:love:

من دیروز ACT1 رو هاردکور رفتم بهم 50 تا اسکور داد :thumbsup: :laughing:
روی hardcore هر اکت 20 امتیاز میده، شما احتمالاً یه berserker هم روی hardcore شکست دادید و 30 امتیاز از اون گرفتید که شده 50 تا.
--------------

آقا توی اکت 2 یه قسمت مسخره هست که سوار جانکر میشی و این کریل ها دنبالت میکنن، من روی هاردکور نتونستم اینجا رو رد کنم، روش خاصی داره؟

آقا توی اکت 2 یه قسمت مسخره هست که سوار جانکر میشی و این کریل ها دنبالت میکنن، من روی هاردکور نتونستم اینجا رو رد کنم، روش خاصی داره؟

من که رفتم نکته جالب این بود که سر همین قسمت مسخره سر هاردکور سه چهار بار گیر کردم ولی سر اینسین همون بار اول رفتم;)
روش خاصی نداره فقط همون گازو بگیر برو حرفا رو گوش کن وقتی اون صاحب پمپ بنزینه میگه کیریل یا دشمن و این حرفا سر تورت(همون چراغی که روی جانکره) سوئیچ کن قبل اینکه کریلا نزدیک شن از دور بزنشون وقتی هم که نزدیک شدن من یه جهت و نگه میداشتم و تورت دور خودم میچرخوندم:biggrin1: تا همشون بمیرن

روی hardcore هر اکت 20 امتیاز میده، شما احتمالاً یه berserker هم روی hardcore شکست دادید و 30 امتیاز از اون گرفتید که شده 50 تا.
--------------

بله دو تا ارچیومنت باز شد یکی که همون ACT1 بود یکی دیگه هم همونیه که شما میگید فکر کنم .
الانم ACT4هستم . تو این بازی دیگه استاد شدم .

روش خاصی نداره فقط همون گازو بگیر برو حرفا رو گوش کن وقتی اون صاحب پمپ بنزینه میگه کیریل یا دشمن و این حرفا سر تورت(همون چراغی که روی جانکره) سوئیچ کن قبل اینکه کریلا نزدیک شن از دور بزنشون وقتی هم که نزدیک شدن من یه جهت و نگه میداشتم و تورت دور خودم میچرخوندم:biggrin1: تا همشون بمیرن
من وقتی که روی Insane بازی کردم تازه فهمیدم اونجا صحبتهای یارو مهمه ! مثلآ میگه ساعت 6 و تو باید برگردی عقبتو بزنی یا میگه ساعت 11 و تو باید جایی که عقربه روی ساعت 11 وامیسه رو بزنی ! :biggrin1:

سلام. اگه دوستان میخون برای اچیومنت و یا عشق و حال خودشون این بازی روی Hardcore یا Insane تموم کنن ویه جای بازی گیر کردن و اعصابشون خورد شده زیاد ناراحت نباشند.
ببینید شما برای حالت Insane باید از ابتدا این مود رو برای شروع بازی انتخاب کنید.ولی مثلا در Act1 به اولین چکپوینت که رسیدید میبینید که نمیتونیین به چکپویت بعدی برسید به خاطر سختی بازی، میتونید خارج شید و ایندفعه Continue campaign رو Casual بازی کنین. ولی یه نکته مهم: برای بدست آوردن اچیومنتهای Hardcre و Insane حتما حتما آخرین چکپوینت اون Act رو تو یه همول لول دیفیکالتی که اول انتخاب کردید تموم کنید. مثلا من Insane رو در شروع بازی انتخاب میکنم. بعد از چکپوینت اول از بازی خارج میشم دیفیکالتی casual رو میزنم و همین طور با casual دوباره بازی رو ادامه میدم تا به آخرین چکپوینت اون Act برسم. بعد خارج میشم و برای ادامه بازی Insane رومیزنم و اون Act رو تموم میکنم. در اینصورت بهم اچیومنت Insane میده در صورتیکه 95% بازی رو رو casual بازی کردم. برای Act های بعدی هم همینکارو بکنید.

دوستان تو یکی از قسمت ها یک ماشینی هست که باید سوخت بهش بزنیم بعد از باز کردن مخزن سوخت چطور باید بازی رو ادامه داد؟

به سختی ....
چون اونجا باید یه مدت صبر کنی تا ماشین سوختگیریش تموم بشه و تو اون مدت هم از درودیوار دشمن میریزه. باید همه رو بکشی تا سوختگیریه ماشینت تموم بشه. بعد هم که همه رو کشتی میری سمت ماشین و دمو شروع میشه......

نه حمید جان منظور ایشون از ادامه دادن این قسمت کشتن دشمنها نبود . شما باید بعد از اینکه شیر مخزن بنزین رو باز کردید باید خود را به اتاقه که پیرمرد جلوی درش وایساده برید و داخل شید و به طرف مهمات ها حرکت کنید اونجا شما یک چک پوینت دریافت می کنید که اگه از در اتاق خارج بشید دشمنان روسرتون هوار می شن توجه داشته باشید اگه این عملی رو که گفتم انجام ندید داستان جلو نمیره و شما باید ساعتها تو اون محوطه چرخ و فلک بزنی بدون هیچ نتیجه . :)

نه حمید جان منظور ایشون از ادامه دادن این قسمت کشتن دشمنها نبود . شما باید بعد از اینکه شیر مخزن بنزین رو باز کردید باید خود را به اتاقه که پیرمرد جلوی درش وایساده برید و داخل شید و به طرف مهمات ها حرکت کنید اونجا شما یک چک پوینت دریافت می کنید که اگه از در اتاق خارج بشید دشمنان روسرتون هوار می شن توجه داشته باشید اگه این عملی رو که گفتم انجام ندید داستان جلو نمیره و شما باید ساعتها تو اون محوطه چرخ و فلک بزنی بدون هیچ نتیجه . :)

کاملا موافقم.

سلام. اگه دوستان میخون برای اچیومنت و یا عشق و حال خودشون این بازی روی Hardcore یا Insane تموم کنن ویه جای بازی گیر کردن و اعصابشون خورد شده زیاد ناراحت نباشند.
ببینید شما برای حالت Insane باید از ابتدا این مود رو برای شروع بازی انتخاب کنید.ولی مثلا در Act1 به اولین چکپوینت که رسیدید میبینید که نمیتونیین به چکپویت بعدی برسید به خاطر سختی بازی، میتونید خارج شید و ایندفعه Continue campaign رو Casual بازی کنین. ولی یه نکته مهم: برای بدست آوردن اچیومنتهای Hardcre و Insane حتما حتما آخرین چکپوینت اون Act رو تو یه همول لول دیفیکالتی که اول انتخاب کردید تموم کنید. مثلا من Insane رو در شروع بازی انتخاب میکنم. بعد از چکپوینت اول از بازی خارج میشم دیفیکالتی casual رو میزنم و همین طور با casual دوباره بازی رو ادامه میدم تا به آخرین چکپوینت اون Act برسم. بعد خارج میشم و برای ادامه بازی Insane رومیزنم و اون Act رو تموم میکنم. در اینصورت بهم اچیومنت Insane میده در صورتیکه 95% بازی رو رو casual بازی کردم. برای Act های بعدی هم همینکارو بکنید.
فکر نمیکنم اینطوری باشه، من یک بار Act 2 رو همه چکپوینت هاش رو روی hardcore رفته بودم غیر از یکیشون که روی casual رفته بودم، اچیومنت hardcore رو نداد! بعدآً که فقط همون چکپوینت رو load کردم و روی hardcore رفتم اچیومنتش رو داد.
وقتی میخواید load کنید مشخص شده که هر چکپوینت رو روی چه دیفیکالتی رفتید.
---------------

حالا این insane هم زیاد سخت نیست که نشه رفت! اگه توی live با چند نفر حرفه ای بازی کرده باشید می بینید که 3 برابر از insane سخت تر هست!

بله محمد جان راست میگه حالت دیوانه وار همچین هم فکر می کنید سخت نیست البته قبول دارم که اولش تا راه بیوفتین یه خورده شاید ساخت باشه ولی به محض اینکه عادت کنید اصلا حالت HardCore و Causal اصلا بهتون مزه نمیده چون واقعا باید یه اکشن داغ بدون لحظه ای آرامش رو به نمایش بزارید . و اصلا تا خودتون امتحان نکنید لذتشو رو نمی فهمین .

بله محمد جان راست میگه حالت دیوانه وار همچین هم فکر می کنید سخت نیست البته قبول دارم که اولش تا راه بیوفتین یه خورده شاید ساخت باشه ولی به محض اینکه عادت کنید اصلا حالت HardCore و Causal اصلا بهتون مزه نمیده چون واقعا باید یه اکشن داغ بدون لحظه ای آرامش رو به نمایش بزارید . و اصلا تا خودتون امتحان نکنید لذتشو رو نمی فهمین .
کاملا موافقم :biggrin1:
اگه میخواهید واقعا از این بازی لذت ببرید پیشنهاد میکنم حتما روی insane بازی کنید البته باید یه بار بازی رو تموم کنید تا این حالت براتون باز بشه !
شاید در نگاه اول سخت باشه ولی یکم که بازی کنید براتون روون میشه :)

اگه جایی گیر کردین و سخت بود مخصوصا تو لول insane بهترین کار اگه لایو گلد دارین اینه که اونو به حالت co-op برین و از ینفر وارد بخواین کمکتون کنه اچیومنت هم میده مخصوصا غول اخررو دو نفره راحت میشه ابکش کرد من خودم تا حالا به چند نفر کمک کردم تا غول اخرو رد کنن;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or