سلام
میبخشید همون لوکست ها
من به اونجایی رسیدم که روی قطار هست و یه لوکاست هست با کلی خفاش دور و برش
من هر کاری میکنم کشته نمیشه
باید چیکار کنم ؟
سراغ تیر بار هم که میرم تا میام تیر بزنم خفاش ها میان سراغم
لطفا راهمنایی کنید
سلام
میبخشید همون لوکست ها
باید چیکار کنم ؟
لطفا راهمنایی کنید
من هم امروز این بازی رو تموم کردم، حال داد!
کلاً زیاد دقت نمیکردم که مرحله چند هستم و اینا ... رسیدم به این ژنرال RAAM به خودم گفتم ایول بالاخره رسیدم به یه غول درست حسابی! پس بازیش چه خوب طولانیه تازه اولین غولشم! بعد که کشتمش دیدم بازی تموم شد :biggrin1:
غول کم داشت بازیش. یاد GOW بخیر ... ( GOW از نوع God of War ! ) راه میرفتی غول درمیومد جلوت!
مولتیش هم خیلی فجیع حال میده، من فکر کنم بیشتر از اینکه سینگل بازی کرده باشم لایو بازی کردم! ولی نمیدونم چرا سخته! یعنی تجربه زیاد میخواد. فکر میکردم با چند ساعت بازی کردن راه میفتم ولی همچنان به سهولت هلاک میشم و معمولاً کمترین امتیاز رو توی گروهم میگیرم!
سلام
میبخشید همون لوکست ها
باید چیکار کنم ؟
لطفا راهمنایی کنید
سلام
میبخشید همون لوکست ها
باید چیکار کنم ؟
لطفا راهمنایی کنید
محمد جان کنم منظور ایشون Raam غول آخرش باشه اگه منظورتون اونه که باید در پشت سنگرهایی که روی اون واگن قرار داره پناه بگیرید (البته اونایی که توی روشنایی قرار داره ) و بعد وقتی غوله اون خفاشارو می فرسته سراغ شما شروع کن به غوله تیر زدن نگران اون خفاش ها هم نباش چون توی روشنایی قرار داری بهت صدمه نمی زنند وقتی اون خفاشها برگشتن پیش غول دیگه بهش تیر نزن چون هیچیش نمیشه باید چند بار دیگه این کار رو انجام بدی تا بمیره البته یه جوری وایسا که ببیندت تا اون خفاشارو بفرسته سراغت اگر هم بهت نزدیک شد (منظور غوله ) سریع سنگرت رو عوض کن ( بهترین سنگرها سر و ته قطار قرار دارند سعی کن از آنها استفاده کنی اگر Casual بازی می کنی با چهار تا خشاب فکر می کنم بمیره اگر نه باید خیلی بهش تیر بزنی تا بمیره . :cheesygri موفق باشید .
دوستان لطفا یه راهکاری واسه کشتن این RAAM روی Insane ارائه بدین من روی Hardcore خیلی راحت زدمش همون پشت سنگر اول که روشنه وایمیسم تا Kyril ها نیان بعد رو Hardcore با چن تا گلوله اسنایپر می زدمش و تا می یومد به سنگر نزدیک شه با Lancer آبکشش کردم:biggrin1: (البته وقتی Kyril ها دورش نبودن) و قبل اینکه بهم برسه می مرد رو Insane همین کارو انجام میدم ولی اون راحت انگار نه انگار زیر رگبار مسلسله آروم آروم میاد جلو و نصفم می کنه:biggrin1: خیلی راه رو امتحان کردم می تونم بگم 30 بار سر این باختم ولی هنوز گیرم پیشنهادی ندارین ؟
یه سوال دیگه کسی Archivement ه Cluster Luck رو گرفته هر چی فک می کنم می بینم غیر ممکنه(خواستش اینه که 10 بار سه نفر رو بطور هم زمان بکشی البته روی هر درجه سختی) چون هیچ جا 3 نفر رو با هم گیر نمیاری و دشمن ها اینقدر عقل دارن که از فضا استفاده کنن و پخش شن حالا اگه هم پیدا کنی این سه نفر رو رنج برد انفجارش ایقدر پایینه که اگه وسط سه نفر بندازی فقط همون نفر وسط می میره ! نظر شما چیه ؟