Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
من اصلا موافق نيستم چرا كه anti alaising فشار زيادي به سيستم نمياره . اينو در هر شرايطي امتحان كردم خيلي جزئي هست فشارش به سيستم . رزوليشن بالاتر فشار خيلي زيادتري نسبت به anti alaising براي سيستم مياره تقريبا چندين برابر .

به هر حال بهترین گرافیک رو داره تو بازی های الان
من Lost Planet رو گرفتم گرافیکه بالایی داره ولی بازم به Gow نمی رسه
به نظرتون Gow کوتاه نبود یکم؟
فکر کنم 4-5 ساعت بیشتر طول نکشید
Good Luck

نه عزیز اینقدر برات جذاب بوده که اینطوری به نظر اومده منم وقتی برای اولین بار بازی رو تموم کردم اصلا باورم نمیشد که بازی تموم شده و به نظر خودم میومد که حد اکثر 6 ساعت بازی کردم ولی وقتی برای بار دوم تمومش کردم فهمیدم که انگار بالای 10 ساعت شد

اطلاعیه شماره یک قرار داغ 3 :
دوستان گرامی . با مشورت بین دوستان و کاربران عزیز بازی سنتر قرار بر این شده روز شنبه 21 بهمن 1385 ( روز قبل از 22 بهمن ) رو برای قرار داغ 3 انتخاب و با کمک دوستان قرار بر این شده که در مسنجر یاهو و یکی از تاپیک های سایت بازی سنتر این قرار برگذار شود . ما هم از شما دعوت میکنیم که هر چه زود تر به جمع ما بپیوندید و در شادی ما شریک باشید .

:mad: :mad: :mad:
این غوله که کلاغ دورشه رو چکار کنم؟ نمیمیره:( فکر کنم غول آخرشه.چطوری باید بکشمش؟
یا خودش میاد و میکشه منو یا کلاغاش میاد .سراغ تیربارم که میرم کلاغاش امونم نمیدن:(

:mad: :mad: :mad:
این غوله که کلاغ دورشه رو چکار کنم؟ نمیمیره:( فکر کنم غول آخرشه.چطوری باید بکشمش؟
یا خودش میاد و میکشه منو یا کلاغاش میاد .سراغ تیربارم که میرم کلاغاش امونم نمیدن:(

شما کاری که میکنيد ايينه...پشته اولين سنگر کمين میکنيد و مدام بهش تير میزنيد..وقتی نزديک سنگر
شد سری میپری اونوره سنگر و با فشار دادن دگمه a بلافاصله میری جلو و تو سنگر بعدی
پناه میگيری و باز بهش تير میزنی
همين حرکت رو مدام هی انجام بده مطمئن باش میکشيش:biggrin1:
فقط يه ذره بايد دستت عادت کنه:p

دوستان یه روش دیگه هم واسه کشتن جنرال رم هست اونم اینکه قبل اینکه در رو باز کنید اون بغل اسنایپر هست به جای یکی از تفنگاتون برش دارین من پیشنهاد میکنم اونی که اره برقی داره رو نگه دارین چون خشاب رو یه سره خالی میکنه لازم میشه بعد هر موقع پرنده ها از کنارش رفتن با اسنایپر به سرش شلیک کنین من روی Hard core اینجوری کشتمش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or