Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
ولی خودمونيما اين gears of war درسته بعضی جاها گرافيکش خيره کنندست
ولی بعضی جاهام خيط کاشته...مثلاً من نميدونم چرا به cod3 گرافيک 9 دادن....
در صورتی که میتونست 10 بگيره مثل gears....

تا جایی که من دیدم و فهمیدم گرافیک این بازی از دو جهت مشکل اساسی داره !
اول اینکه همینجور که خودتون گفتین در برخی مراحل بافت ها دیر لود میشن (تا جایی که روی اعصاب آدم راه میره و حسابی تو ذوق میزنه!)(البته این مشکل زود برطرف میشه) مشکل دوم اینکه ، مراحلی که عمق صحنه زیاد داره جزییات ساختمانها و اجسام اطراف رو واضح نشون نمیده ! (واسه فهمیدنش دقت میخواد و توی رزولوشن پایین زیاد معلوم نیست!) البته این یکی از مورد هایی هستش که باعث شده فریم بازی حسابی بره بالا ... و اگه میخواستن یه کاری کنن که اجسام دور هم مثل نزدیک با کیفیت باشن ، 100% با چنین فریم ریت بالایی اجرا نمیشد.
بهرحال،یا کیفیت بالاتر ، فریم ریت پایین تر
یا کیفیت پایین تر ، فریم ریت بالاتر
واسه کنسول کدومش بهتره ؟؟؟

اگر هم داشته باشه الان نمیتونن همچین بازی رو بسازن دیگه نمونه واضح این کارو میتونید تو Oblivion ببینید که اجسام خیلی دور مثلا کوهها یا خونه ها از دور یه کم تار تر دیده میشن که البته طبیعی هم هست اگه از این تکنولوژی استفاده نمیشد شما یک لحظه هم نمیتونستید یه بازی مثل Oblivion رو بازی کنین

Cod3 همین 9 هم که گرفته زیادشه! اعصاب خورد کن ترین و بی روح ترین رنگ بندی رو همین COD3 داره !!! گرافیک 10 !! چه حرفا !!! پس اگه Crysis اومد بهش 12 بدن از 10 !!!

Cod3 همین 9 هم که گرفته زیادشه! اعصاب خورد کن ترین و بی روح ترین رنگ بندی رو همین COD3 داره !!! گرافیک 10 !! چه حرفا !!! پس اگه Crysis اومد بهش 12 بدن از 10 !!!

oh....من رو tv تصويرشو ديدم جالب نبود گرافيکش...ولی تو lcd hd ببين میفهمی چی میگم
مثل dead rising....من واقعاً محوه اين dead rising شدم ...که چقدر گرافيک عالی کار شده
من فکر کنم سيستم امتياز دهی به اين صورت که هم رو hd تصوير خوب باشه هم رو tv معمولی
اونوقت گرافيک رو بر اساس اين دوتا نمره میدن....من فکر کنم علت اين که dead rising
تو گرافيک 8 گرفت مشکلش همين بود که بعضی ها با tv معمولی باهاش مشکل داشتن

یعنی نمیشه کیفیت و فریم هر دوتاش هم زیاد باشه؟ یا اینکه کنسول توانایی اونو نداره؟!

خوب اين يه چيز مشخصيه که کنسول ديگه توانايی نداره....
ولی ps3 بعيد میدونم يه همچين مشکلی داشته باشه

اقا اين چه حرفيه كه كنسول نميتونه كيفيت و فريم رو با هم داشته باشه؟
جفتش رو ميتونه داشته باشه.
حالا ميبينين distance يه بازي كمه به كنسول ربطي نداره!به سازنده ي بازي مربوطه

خوب اين يه چيز مشخصيه که کنسول ديگه توانايی نداره....
ولی ps3 بعيد میدونم يه همچين مشکلی داشته باشه

منظورت از اینکه کنسول دیگه تواناییش رو نداره چیه تازه یکسال شده که از عرضه 360 گذشته اگه قرار بود قدرت 360 به بازی GOW محدود بشه که مایکروسافت باید همین الان در کمپانی رو تخته کنه!!
این حرف ها رو نزنین لطفا به مرور زمان بازیهایی میان که گرافیکشون خیلی بالاتر و بهتر GOW و با فریم بالاتر و روون تر هم اجرا میشن شاید 3 سال دیگه شاید هم با عرضه RE5 یعنی کمتر از 2 سال دیگه

منظورت از اینکه کنسول دیگه تواناییش رو نداره چیه تازه یکسال شده که از عرضه 360 گذشته اگه قرار بود قدرت 360 به بازی GOW محدود بشه که مایکروسافت باید همین الان در کمپانی رو تخته کنه!!
این حرف ها رو نزنین لطفا به مرور زمان بازیهایی میان که گرافیکشون خیلی بالاتر و بهتر GOW و با فریم بالاتر و روون تر هم اجرا میشن شاید 3 سال دیگه شاید هم با عرضه RE5 یعنی کمتر از 2 سال دیگه

بابا اکس باکس هم که ديگه خدای سخت افزار نيست که..
anti aliasing 360
4x هست... بيشتر که نيست !!!

حرفتو قبول دارم ولی واقعیت همونیه که تو پست قبلی گفتم قدرت یه کنسول هیچ وقت تو 1 سال رو نشده و نمیشه وقت میبره شما باور میکردی که وقتی MGS2 برای PS2 اومد و زمان خودش خدای گرافیک و... بود اون کنسول بتونه یه بازی مثل RE4 رو راحت اجرا کنه؟؟ هیچ کس باورش نمیشد ولی واقعیت اینه تا 3 4 سال دیگه بازی برای 360 و ps3 میاد که با دیدن اون بازی هممون به گرافیک GOW فقط میخندیم به امید اون روز

تایید میشه.شدیدا:cheesygri
شاید گیم اسپات هم با مایکروسافت ......:biggrin1:
درسته ولی امتیازهای گیم اسپات دقیقه.علتشم اینه که در امتیاز دادن به گرافیک تمام مولفه ها رو در نظر میگیره.ولی من شما شاید چندتاشو در نظر بگیریم.مثلا من بشخصه اولین چیزی که برام جلب توجه میکنه anti alaising ,و نور پردازی در گرافیکه ولی خوب تمام مولفه ها به این دو تا ختم نمیشه:cool:
مثلا برای بار اول که double agant رو در 360 بازی کردم ,به خودم گفتم گرافیکش بیشتر از 8 میارزه ولی کم کم متقاعد شدم همون 8 حقشه:p

من تا به حال اكثر بازي هاي 360 رو كه بازي كردم aa 2x بوده.
راستي ال ورلد جان به نظره شما 4 برابر كمه؟
كاش 4 برابر بود!راستي اصلا ميدوني طرز كار انتي چطوريه و چه فشاري به سيستم مياد؟

به هر حال بهترین گرافیک رو داره تو بازی های الان
من Lost Planet رو گرفتم گرافیکه بالایی داره ولی بازم به Gow نمی رسه
به نظرتون Gow کوتاه نبود یکم؟
فکر کنم 4-5 ساعت بیشتر طول نکشید
Good Luck

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or