Gears Of War

امتیاز Gears Of War از Game Spot

• مجموع رای دهنده‌ها
    301
  • نظرسنجی بسته شده است .
شما كه خيلي به اسنيك پيري علا قه داري g.o.wبه كارت نمياد:):):)

چه ربطی دراه !!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :punish: من موندم این دوستمون پرسیده GOW 2 کی میاد شما اومدید اینجور جوابشو میدید !!
بخدا آدم کفری میشه ! :wallbash:
خدا شما را به راه راست هدایت کند :praying:

من دیگه توش موندم که Gow چی کم داره که همینطور دارین ازش ایراد میگیرین !
اگه با این کاراتون دارید شکم خودتون رو صابون میزنید که به خودتون به زور بقبولونید که 360 و بازیهاش بد هستن و اگه با این کاراتون میخواید وجدان خودتون رو راحت کنید که بازیهای PS3 هنوز نیومده سرتره, من حرفی ندارم بیاید اینجا هر چی میخواید بگید !
چون کسی که این بازی رو دیده و یا در حال بازی کردنش هست :
حرف شما رو به اندازه یک پوست تخمه هم قبول نداره.

کسی اینجا از شماها اظهار نظر نخواست که (طرفدارای PS3) اومدید اینجا و دارید مثلا از این بازی انتقاد میکنید ! پس لطفا نطرتون رو واسه خودتون نگه دارید و هیچ لزومی هم نداره آدم هر جا میرسه نظرشو بگه.

از نظر من و خیلی های دیگه, این بازی یک بازی کامله که به هیچ وجه در هیچ زمینه ای نمیشه ازش ایراد گرفت ! (شماها که Review سایت های معتبر نیستید که بیاید نظر بدید و مردم هم به نظراتتون اهمیت بدن)
این بازی هم در زمینه گیم پلی,هم در زمینه گرافیک,هم در زمینه صدا و خط داستانی بدون نقص هست ! (چیزی که خود بزرگان صنعت گیم گفتن!)
شما میگید یک بازی علاوه بر اینکه باید گرافیک داشته باشه,باید گیم پلی هم داشته باشه...خوب دیگه اینروزا فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که به این بازی بگه گیم پلی نداره !!! :eek:
من نمیدونم رو چه حساب میگید این بازی گیم پلی نداره !!! با وجودی که حتی حاضر نشدید یه تریلر از این بازی ببینید دارید در رابطه با چیزی که ازش خبر ندارید و نمیشناسید بحث میکنید !:laughing:
در مورد داستان این بازی هم, تا جایی که جا داشته از یک بازی شوتر تخیلی داستان ساختن و در حقش هم اصلا کوتاهی نکردن.
من پیشنهاد میکنم شماها که میتونید از یک بازی شوتر, داستانی مثل فارنهایت یا ... بسازید حتما برید خودتون رو به شرکتهای بازیسازی بزرگ معرفی کنید چون با اینجا اومدن و بحث راه انداختن یه جورایی حقتون ضایع میشه... !!! :)

در آخر هم بگم که,اگه این بازی به غیر از گیم پلی و گرافیک و صدا,داستانش هم کامل بود میومدید از عکس روی جلدش ایراد میگرفتید !
پس بحث کردن با شماها یک اشتباه محض بیشتر نیست.

سلام!
ببخشید که منم نظرمو میدم:
تو کل این صحبت ها به نظرم علی امینی از همه قشنگ تر صحبت کرد!
واقعا نتونستم جلو خودم رو بگیرم:mad:
چند نکته رو حتما باید میگفتم!
اولین اینکه چرا شما عادت دارید همه چیزو با هم قاطی میکنید؟؟؟:confused:
اصلا اینکه یک نفر دین اسلام رو قبول نداره چیزیه که اینجا بیان بشه؟؟ یا اینکه از قرآن اینجا آیه میارید!!! یا اینکه میگید گرافیک دوست دخترتون بالا باشه بهتر نیست؟؟!!!
مگه بازی دوست دخترمه؟؟؟
بعد جالبه آقای سیاوش میاد میگه کسی که دوست دختر رو واسه گرافیک بخواد تو خیابون ریخته
یکی میاد یک حرف اشتباه میزنه بعد ادامشم میدید؟؟
اصلا گیم چه ربطی به این صحبت ها داره؟؟؟؟
اون دوستانی هم که میان میگن اول داستان فقط داستان و و و لطف کنن به جای اینکه وقتشون رو پای یک بازی 10 - 15 ساعته بذارن برن بشینن یا کتاب بخونن یا فیلم نگاه کنن
مهمترین بخش در یک بازی گیم پلی هست و بعد گرافیک وسلام
در مورد گرز آف وار هم من میدونستم بازی بزرگیه ولی منم عقیده داشتم که گیم پلیش خیلی جالب نیست( یک عقیده کور کورانه) ولی یکی واسم از بازی یه چیزایی گفت که بهش ایمان اوردم! یعنی البته به اون شخص هم ایمان داشتم و به نظرم از بهتریم بازیباز های ایران هست!
گرز آف وار از همه نظر بی نظیره و هیچ شکی نکنید!
از نظر گرافیکی همه المان های گرافیکی رو در آخرین حد داره! از نظر گیم پلی هم گیم پلی بی نظیر و درگیر کننده ای داره! و در کل از بهترین بازی های تاریخ هست که مطمئن هستم وقتی بازی کنم یکی از بهترین بازی های عمرم رو تجربه کردم!
در ضمن من طرفدار PS3 هستم! ولی طرفداری خشک و کور کورانه و تعصب بدون فکر رو به هیچ وجه قبول ندارم!
ببخشید سرتون رو درد اوردم!
موفق باشید...
((ببخشید چون بنظرم این پست مهم بود و صفحه قبل رفت آخرین پست دوباره تو این صفحه زدم اگر مدیری خواست پست صفحه قبلم رو پاک کنه))

بچه ها این یارو غوله که توی قطار باید باهاش بجنگی همونی که اول بازی فرمانده گروه رو با شمشیرش کشت رو چیکار کنم بمیره هرچی تیر میزنی انگار داری قلقلکش میدی :confused:

وقتي كلاغ ها اومدن جلو بهش تير بزن كلاغ ها ميرن چند بار تكرار كني ميمره بد تموم ميشه:(:(

بچه ها این یارو غوله که توی قطار باید باهاش بجنگی همونی که اول بازی فرمانده گروه رو با شمشیرش کشت رو چیکار کنم بمیره هرچی تیر میزنی انگار داری قلقلکش میدی :confused:

سلام

اول از همه باید بگم که این پست باید چندین روز پیش داده می شد، ولی بدلایلی که خودتون بهتر از من می دونین الان دارم اینا رو براتون می نویسم ...

خوب
یک سری صحبت ها شد
درست و نادرستش بماند
اصلاً مهم نیست
مهم چیزای دیگه ای هستن که ماها گاهاً یادمون میره
گاهاً یادمون میره که چه چیزی رو باید بگیم و نگیم
چه کاری و بکنیم و نکنیم ...
بریم سراغ جواب های من ...

ببنین منو مجبور میکنین تا ... الی آخر ...

Meaninglessness
و همین جور بیان ها هستن که بحث ها به بیراهه می کشونن ...

نوشته شده توسط Ryo Hazuki:
تا اونجا که من میدونم احمد اصلا اسلام رو قبول نداره

هادی عزیز
با تمام احترامی که برای شما قائلم، باید بگم که برداشت شما در این مورد اشتباهه
نکته ی درست این بود که شما اصلاً به اون پست پاسخ نمی دادی

ولی خوب اینو بگم که این طور نیست که من اسلام رو قبول نداشته باشم
نه ...

من با اصول این دین همراستا هستم
ولی با خیلی از جزئیاتش مشکل دارم و این مشکلات ناشی از مطالعات جانبی من در اوغات فراغتم، در مورد دینی هستش که (مثلاً) می خواد به من مسیر زندگیم رو نشون بده و ... (کاملاً این بحث به مطلب نامربوطه، بنابراین همین جا قطعش می کنم)

فقط یه توصیه دارم به شما
اونم اینکه سعی کن در مورد هر کسی، تا کاملاً ازش اطلاع نداشته باشی، نظرت رو بیان نکنی، شاید این نظر باعث دلگیری اون فرد بشه ... ;)
مرسی

تمام پست شماره ی 176، صفحه ی 12 ی همین تاپیک

دوست خوبم
چند تا نکته برات دارم (با اینکه می خواستم جواب صریح تری بدم)

سعی کن همیشه برخوردی داشته باشی که در شان شخصیت خودت باشه، یادت باشه این کلام ماست که نشانگر چیستی مونه، نه ... مون ...
رجوعت می دم به یه بیت شعر :

بی کمالی های انسان از سخن پیدا شود ............ و الی آخر (مصرع دومش رو نمی گم، چون شاید خدای نخواسته شما برای خودت برداشت کنی و این در حالیه که من نمی خوام خدای ناکرده به شما اهانتی بکنم، چون پاسخ اینچنینی مثل پاسخ شما می تونن بر اثر عصبانیت و ... یک فرد باشن و من عادت ندارم آدما رو با چند خط حرف بشناسم ...)

یادت باشه که ما توی جامعه ای زندگی می کنیم که ...
این حرفا جاش اینجا نیست
ولی این برخورد تند شما می تونه بیانگر نحوه ی کلی برخوردت باشه که خوب برخورد تند اصولاً هیچ گاه خوب نیست ...
یادت باشه که اینجا (جامعه ی ما) جائیه که توش زبان سرخ، سر سبز خیلی ها رو به باد داده ...

خوب حرف دیگه ای ندارم ...
امیدوارم Gears of War براتون لذت بی نهایت رو به ارمغان بیاره ...
می تونستیم بحث رو ادامه بدیم ولی بی دلیل می بینم ادامه ش رو ...

پیروز باشید ...

بعضی از بچه ها چند روز پیش میگفتن GOW داستان یا گیم پلی نداره و دلیلش هم مشخصه چون گیم اسپات به گیم پلی این بازی 9 داده ولی موضوع اصلی اینه که گیم اسپات دیگه نمیخواد به هیچ بازی نمره کامل 10 بده و به همین دلیله که بازی 9.6 گرفته در مورد داستان و اینکه گفته شد بازی اکشن شوتر داستان قوی نداره باید بگم اگه بخوام خلاصه داستان رو تعریف کنم 1 صفحه طول میکشه و البته اینطور هم نیست که مثلا به مسایلی که به بازی مربوط نباشه پرداخته باشه و اگه داستان کامل بازی رو خونده باشین میبینین که حتی نکات ریزی که شاید اصلا به چشم نیان در بازی هستن
موضوع بعد گیم پلی بازی بود خب من نمیدونم شما RE4 رو بازی کردین یا نه ولی حتما میدونین که بازی از نظر گیم پلی تک بود ولی یه سری اشکالات خیلی کوچک هم توش بود مثلا اینکه تو کنترل لیون وقتی شروع به دویدن میکردین و یا حتی راه میرفتین نمیتونستین شلیک کنین که خب البته این اشکالات در کنار تعداد بیشمار نکات مثبت بازی گم بود حالا شما در نظر بگیرین یه بازی مثل GOW حتی همون اشکالات ریز رو هم برطرف کرده حالا واقعا گیم پلی از این بهتر میخاین!!!!
در آخر باید بگم GOW شاید از نظر شخصیت پردازی مثل بازیهای POP یا MGS و یا حتی Splinter Cell نشه ولی از نظر گیم پلی و داستان اگر بیشتر از یه شاهکار مثل سری MGS نباشه مطمئن باشین کمتر از اون نیست و حتی کوجیما که به نظر من بهترین کارگردان در زمینه بازیهای کامپیوتریه به کلیف بلزینسکی برای ساختن GOW تبریک گفته
یه ذره روی جمله بالا فکر کنین کم حرفی نیست که کوجیما که خودش نابغه اس بیاد به یه نفر دیگه تبریک بگه اونم برای چه بازیه عنوان انحصاری X360 البته شاید در آینده برای PC بیاد

سلام.
از احمد خیلی معذرت خواهی میکنم. اول خواستم پیغام خصوصی بزنم بعد دیدم چون تو اینجا جسارت کردم همینجا هم باید عذر خواهی کنم. بذار به حساب جوونی و جوش زدنهای الکی:blushing:
از همه هم معذرت میخوام به خاطر انحراف تایپیک.:love:

برای کشتن غول توی قطار اول باید تا میتونید از دور بهش شلیک کنید وقتی که داره نزدیک میشه همینطور که پشت به دیوار تکیه دادید صبر کنید تا بیاد نزدیکتون سمت دیگه ی دیوار
بعد ،از اون ویژگیه نشانه گیریه بدونه هدف استفاده کنید (که بدونه اینکه بلند بشید ، اسلحه را بالامیبره و تیر اندازی میکنه) 2 یا 3 تا خشاب که خالی کنید BOSS اون مرحله میمیره
همونطور که دوستمون اشاره کرد بهتره وقتی که اون پرنده ها ازش دور میشند بهش شلیک کنی

سلام

از دوستان اگه میشه یکی من رو راهنمایی کنه وقتی فرمانده گشته میشه میرن تو یه ساختمون بعد یکی دیگه از سربازا گشته میشه بعد بازی از انجا شروع میشه که باس دیوار رو خراب میکنه. باس این قسمت رو چجوری بکشم

ممنون

آخرین ویرایش:
من حافظه درست و حسابی ندارم ولی اگه اونجا رو میگی که اون باسه عین خر دنبالت میدوه , باید بری توی اون راهروها که ستون داره و آخر راهرو یه در هست. بعد بری طرف اون دره و وقتی غوله دنبالت میدوه بری کنار تا در شکسته بشه و همین کار رو برای چند تا در تکرار میکنی تا بری توی فضای باز که بتونی از Hammer Of Down استفاده کنی.

سلام
لطفا یکی از دوستان من رو راهنمایی کند این چور که دوستان میگن هم ساده نیست این Boss اخری رو کشت کسایی که این مرحله رو رد کردن راهنمایی کنند

با تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or