من دیگه توش موندم که Gow چی کم داره که همینطور دارین ازش ایراد میگیرین !
اگه با این کاراتون دارید شکم خودتون رو صابون میزنید که به خودتون به زور بقبولونید که 360 و بازیهاش بد هستن و اگه با این کاراتون میخواید وجدان خودتون رو راحت کنید که بازیهای PS3 هنوز نیومده سرتره, من حرفی ندارم بیاید اینجا هر چی میخواید بگید !
چون کسی که این بازی رو دیده و یا در حال بازی کردنش هست :
حرف شما رو به اندازه یک پوست تخمه هم قبول نداره.
کسی اینجا از شماها اظهار نظر نخواست که (طرفدارای PS3) اومدید اینجا و دارید مثلا از این بازی انتقاد میکنید ! پس لطفا نطرتون رو واسه خودتون نگه دارید و هیچ لزومی هم نداره آدم هر جا میرسه نظرشو بگه.
از نظر من و خیلی های دیگه, این بازی یک بازی کامله که به هیچ وجه در هیچ زمینه ای نمیشه ازش ایراد گرفت ! (شماها که Review سایت های معتبر نیستید که بیاید نظر بدید و مردم هم به نظراتتون اهمیت بدن)
این بازی هم در زمینه گیم پلی,هم در زمینه گرافیک,هم در زمینه صدا و خط داستانی بدون نقص هست ! (چیزی که خود بزرگان صنعت گیم گفتن!)
شما میگید یک بازی علاوه بر اینکه باید گرافیک داشته باشه,باید گیم پلی هم داشته باشه...خوب دیگه اینروزا فکر نمیکنم کسی پیدا بشه که به این بازی بگه گیم پلی نداره !!!
من نمیدونم رو چه حساب میگید این بازی گیم پلی نداره !!! با وجودی که حتی حاضر نشدید یه تریلر از این بازی ببینید دارید در رابطه با چیزی که ازش خبر ندارید و نمیشناسید بحث میکنید !:laughing:
در مورد داستان این بازی هم, تا جایی که جا داشته از یک بازی شوتر تخیلی داستان ساختن و در حقش هم اصلا کوتاهی نکردن.
من پیشنهاد میکنم شماها که میتونید از یک بازی شوتر, داستانی مثل فارنهایت یا ... بسازید حتما برید خودتون رو به شرکتهای بازیسازی بزرگ معرفی کنید چون با اینجا اومدن و بحث راه انداختن یه جورایی حقتون ضایع میشه... !!!
در آخر هم بگم که,اگه این بازی به غیر از گیم پلی و گرافیک و صدا,داستانش هم کامل بود میومدید از عکس روی جلدش ایراد میگرفتید !
پس بحث کردن با شماها یک اشتباه محض بیشتر نیست.