Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
GAMESPOT
:

Gears of War: How a Remaster Should Be Done

کلا تمام سایت ها به شدت با ULTIMATE حال کردن البته به غیر از اینم نباید باشه...

اینم 2 تا COMPARISON که با GEARS PC 1080P رو تنظیمات آخر گذاشتم با نسخه XBOX ONE مقایسه کردم ...

COMPARISON 2 :

یه چیز بگم نریزین رو سرما :d بازی که عالی شده شکی توش نیست. ولی او دانش قدیمی نورپردازی و رنگ بندی و بافت 10 سال پیش بازی به نظرم سنگینی و تاریکیه بیشتری داره. گرافیکی بالا یه جورایی سنگینیش رو گرفته :d
دوس داشتم مثل بازی های ریمیک هیلو با یه دکمه بشه گرافیک رو عوض کرد که هر دو رو دوباره امتحان کنیم.

یه چیز بگم نریزین رو سرما :d بازی که عالی شده شکی توش نیست. ولی او دانش قدیمی نورپردازی و رنگ بندی و بافت 10 سال پیش بازی به نظرم سنگینی و تاریکیه بیشتری داره. گرافیکی بالا یه جورایی سنگینیش رو گرفته :d
دوس داشتم مثل بازی های ریمیک هیلو با یه دکمه بشه گرافیک رو عوض کرد که هر دو رو دوباره امتحان کنیم.
قبول دارم مثلا همون مرحله کارخونه یه بخش جوش مال این بود که جلو پاتم نمی دیدی:d

سنگینی بازی که سره جاشه تو Ultimate اون رنگ بندی تیرم تو gears 1 فقط به خاطر این بوده که زمانی که بازیو داشتن میساختن به دلیل نبود زمان کافی نتونستن حتی 1 دهم از فیچر های UE3 استفاده بکنن به همین خاطر همه تکسچر ها و نورپردازی ها حالت تیره سنگین داشته این ریمستر هم همه چیزو به صورت مدرنایز با آخرین تکنولوژِی و فیچر های UE3 ساخته شده...
اینم یک سری COMPARISON در ادامه صحبتم :

1.
بافت تکسچر ها و نور پردازی تو نسخه PC 1080 :

XBOX ONE :

2. مپ مالتی پلیر RAVEN DOWN

X360

XBOX ONE

X360

XBOX ONE

یه خبر بد ....
اون دسته از افراد که میخوان دیتا pre download بازی رو از شخص دیگه بگیرن تا روز ریلیز دیتای بازی کپی نمیشه دلیلشم ناقص بودن دیتای بازیه چون روز ریلیز یه فایل به بازی اضافه میشه تا قفل بازی برداشته شه ... پس دوستانی که روز ریلیز میخوان بلافاصله تو بازی باشن مشغول دانلود شن .

یه خبر بد ....
اون دسته از افراد که میخوان دیتا pre download بازی رو از شخص دیگه بگیرن تا روز ریلیز دیتای بازی کپی نمیشه دلیلشم ناقص بودن دیتای بازیه چون روز ریلیز یه فایل به بازی اضافه میشه تا قفل بازی برداشته شه ... پس دوستانی که روز ریلیز میخوان بلافاصله تو بازی باشن مشغول دانلود شن .
با اینکه هر شب 7 گیگ دانلود میکنم باز پدرم دراومده!بار اخرمه بازی پری اردر میکنم:|

دوستان کسی نمیدونه دیسک بازی کی میاد ایران؟
دیگه واقعا نمیتونم صبر کنم براش:((
ریلیز رسمی بازی 3 شهریوره؟
زود تر بازی کنیم بن نمیشیم؟:d

آخرین ویرایش:
بچه ها همه بازیهای وان اپدیت حجیم مثل دد رایزینگ دارن و اجباریه؟ اخه نمیشه که اصلا انلاین نشی - من بازی رو افلاین ریختم تو دستگاه و بازی کردم بعد یه مدت خواستم یکم به لایو وصل بشم دیدم سریع شروع کرد به اپدیت بازی - حالا نمیره تو بازی تا اپدیت 16 گیگی تموم بشه؟؟ و بازی گیرز رو هم بگیرم نسخه فیزیکیشو باز باید اپدیت کنم؟ چقدره اپدیتش؟ و دستگاه حالت استند بای مثل پلی 4 نداره تو طول دانلود؟مرسی تازه دستگاه گرفتم زیاد وارد نیستم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or