Gears of War Ultimate Edition

Gears-of-War-ds1-670x377-constrain.jpg

مدتی پیش در کنفرانس مایکرو،کالکشن این فرانچیز محبوب تایید شد و بالاخره پس از ماه ها شایعات این کالکشن بصورت رسمی تایید شد.
از ویژگی های این ریسمتر میتوان به کیفیت 1080p و نرخ فریم 60FPS اشاره کرد.
این کالکشن در روز 26 ماه اکتبر منتشر خواهد شد.
اگر اشتباه نکرده باشم بتا بازی هم از امروز در دسترس خواهد بود.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
امروز (یکشنبه) ساعت 9:30 شب به وقت ما یک مسابقه 1V1 در بازی Gears of war 1 برگزار میشه که اسپانسرش Coalition هست !
از اینجا Twitch استریم میشه مسابقه و میتونید ببینید ! برنده، 500$ به همراه یک Custom (Gears of war / the coalition) branded xbox one controller و یک اسکین غیر خریدنی GOW UE ، جایزه میگیره !
اطلاعات بیشتر

به نظرم این گرز مثه یک پیرزنه تو لباس قشنگ ! گیم پلی بازی برای 10 سال پیشه 8-|
اگه تحلیلی نگاه کنیم این گیرز میتونه پلیرهای گیرز و از 360 به XOne بکشونه این یعنی فروش کنسول بیشتر و نرفتن سمت کنسول رقیب نمونش خودمون,همچنین این عنوان میتونه یه تجربه خوب باشه واسه The Coalition که دارن رو gears 4 کار میکنن خیلی ساده میتونستن گیم پلی gears of war 3 رو که به بلوغ رسیده رو این عنوان ریمستر پیاده سازی کنن اما نمیخوان که این بازی رقیبی بشه واسه gears 4 که فروش شماره جدید و تحدید کنه چون پلیر های گیرز اکثرا انلاین بازی میکنن جدا از اون پلیر هایی که یک بار حالت کمپین رو تموم میکنن پس اگه یه گیرز 60 فریم با گیم پلی و گرافیک جدید رو الان منتشر کنن شاید چند درصدی از بازار این بازی رو کافی بدونن و سراغ عنوان جدید نرن تازه این میتونه یه چالش خوب باشه واسه پلیرهایی که شمارهای قبلی رو زیاد تجربه نکردن و با گیم پلی کلاسیک نسخه ی یک زیاد آشنا نیستند به نظرم این عنوان ریمستر نشده که پول ساز باشه چون رو کنسول های جدید مجانی گیفت میده مایکروسافت فقط میخواد حول و حوش 7 یا 8 میلیون کاربرشو که گیرز 1و2و3 رو تجربه کردن رو از دست نده و بازارشو رو این عنوان داشته باشه یه جورایی داره واسه gears 4 دون میپاشه و زمان میخره پس این گیرز مثل یک پیرزنیه که واسه پسر خوندش لباس قشنگ پوشیده! موسیقیه گادفادر لطفا :d

به نظرم این گرز مثه یک پیرزنه تو لباس قشنگ ! گیم پلی بازی برای 10 سال پیشه 8-|
من نسخه های قبلی ر فقط در حد سینگل بازی کردم و جزو طرفدار های جدید به حساب میام:dولی با این حال با گیم پلی مولتی پلیرش به شدت حال کردم ولی بقیه ی بازی ها اینطور نیستن مثلا halo ce به احتمال زیاد طرفدار های جدید ر راضی نمیکنه ولی گرز برای من فوق العاده جذاب بود خلاصه انقدر خوشم اومد خواستم بازی ر پیش خرید کنم که رفتم حجمش ر دیدم پشیمون شدم:d
@mamdosein
به سایت های خودمون تو پیش خرید اعتمادی نیست یکی از دوستام از یه سایت معتبر ایرانی پیش خرید کرده بود هی امروز فردا میکرد:d

آخرین ویرایش:
من نسخه های قبلی ر فقط در حد سینگل بازی کردم و جزو طرفدار های جدید به حساب میام:dولی با این حال با گیم پلی مولتی پلیرش به شدت حال کردم ولی بقیه ی بازی ها اینطور نیستن مثلا halo ce به احتمال زیاد طرفدار های جدید ر راضی نمیکنه ولی گرز برای من فوق العاده جذاب بود خلاصه انقدر خوشم اومد خواستم بازی ر پیش خرید کنم که رفتم حجمش ر دیدم پشیمون شدم:d
خوب نسخه فیزیکیشو پیش خرید کن:-?

یه GAMEPLAY جدید معرفی شده.که حرفایی که LEAD DESINGER و ROD میزنن جالبه.در مورده گرز 3 و اینکه میدونن گیم پلی گرز 3 بیشتر مورده پسنده و کامله.و به احتماله %99 گرز4 گیم پلیش عین گرز 3 میشه.
در موردهWall bounce و یا همون Cover to cover هم صحبت کردن.
https://m.youtube.com/watch?v=rUCACACjYCQ&feature=youtu.be
3.48min

آخرین ویرایش:
یه GAMEPLAY جدید معرفی شده.که حرفایی که LEAD DESINGER و ROD میزنن جالبه.در مورده گرز 3 و اینکه میدونن همه گیم پلی گرز 3 بیشتر مورده پسنده و کامله.و به احتماله %99 گرز4 گیم پلیش عین گرز 3 میشه.
در موردهWall bounce و یا همون Cover to cover هم صحبت کردن.
https://m.youtube.com/watch?v=rUCACACjYCQ&feature=youtu.be
3.48min
آره دانیال ! اون صحبتاشون نوید گرز4 خوبی رو میده ! اما اینا 4 نفر آوردن که چند ساعت بازی رو بازی کنن ، خب برای چند ساعت ، با دیدن گرافیک و فریم و ... دیگه آدم اصلا نقطه منفی حس نمیکنه ! بعد از یه مدت که گرافیک و فریم عادی شد ، بدی های گیم پلی مشخص میشه ... یکیشون که میگفت ایول دوباره اون هدشات تخیلی ها رو میبینیم :| ، الان این آقا قراره اشکال بگیره از بازی ؟؟ اون خانوم تُپُل هم که تعریف کرد ...
حالا باید دید از بتا تا نسخه اصلی چه تغییراتی میدن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or