Gears of War Ultimate در لیست GameStop

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
171sb_gears_of_war_logo.jpg

درود .

سایت GameStop پیج جدیدی برای پروژه جدیدی به نام Gears of War Ultimate افتتاح کرده است .

حال این Ultimate چی هست ؟ هیچکس نمی داند ! فقط می دانیم که در 15 February مصادف با کمتر از دو ماه دیگر با قیمت 29.99$ عرضه خواهد شد .

اگر درست یادمان باشد ، Epic قصد داشت عنوان جدیدی در Video Game Awards از سری GeOW نشان دهد ( که البته کنسل شد ! ) و همچنین سخنانی از همکاری Cliffy B و Epic شنیده می شد .

آیا Ultimate یک شوخی است و اصلا وجود ندارد ؟ آیا این همان Gears of War Kinect است ؟ و یا همانند بازی های PS3 ، یک کالکشن از Gears of War و Gears of War 2 است ؟

• Like
Reactions: GENE and Bayonetta
بیانیه خود مایکروسافت در مورد این خبر:
A clarification In response to your recent article: Microsoft will release a Gears of War bundle this spring. It will be a collection of the first two Gears of War games and a token to download all previously released Gears of War 2 add-ons via Xbox LIVE. It will not include any new or additional features, such as Kinect support.
Source
کلکسیونی شامل Gears 1,2 + کدی که اجازه دانلود DLCهای Gears 2 را به شما میده. هیچ چیز جدیدی هم به بازی اضافه نشده( من جمله ساپورت کینکت).

• Like
Reactions: pandora tomorrow
بیانیه خود مایکروسافت در مورد این خبر:

Source
کلکسیونی شامل Gears 1,2 + کدی که اجازه دانلود DLCهای Gears 2 را به شما میده. هیچ چیز جدیدی هم به بازی اضافه نشده( من جمله ساپورت کینکت).
این همه چیز 30 دلار؟زده به سرشون؟
بعد یه چیزی,فکر کنم الان یکمی کالکشن زدن وقت خوبی نباشه.آخه هنوز هیچی از نسخه های قبلی نگذشته.به نظرم کالکشن برای هیلو می تونست جذابتر باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or