Gears of War Ultimate در لیست GameStop

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
171sb_gears_of_war_logo.jpg

درود .

سایت GameStop پیج جدیدی برای پروژه جدیدی به نام Gears of War Ultimate افتتاح کرده است .

حال این Ultimate چی هست ؟ هیچکس نمی داند ! فقط می دانیم که در 15 February مصادف با کمتر از دو ماه دیگر با قیمت 29.99$ عرضه خواهد شد .

اگر درست یادمان باشد ، Epic قصد داشت عنوان جدیدی در Video Game Awards از سری GeOW نشان دهد ( که البته کنسل شد ! ) و همچنین سخنانی از همکاری Cliffy B و Epic شنیده می شد .

آیا Ultimate یک شوخی است و اصلا وجود ندارد ؟ آیا این همان Gears of War Kinect است ؟ و یا همانند بازی های PS3 ، یک کالکشن از Gears of War و Gears of War 2 است ؟

• Like
Reactions: GENE and Bayonetta
جوووووووووووون.
این کلیف اگه نسخه PC بده بیرون تا یه عمر غلامیشو می کنم.:d

مخصوصا با این همه بازی انحصاری 360 حتما ماکرو اینکارو میکنه! :))
همون یکشم که داده خدارو شکر کن.
عقده ای نشن.
اگه این گیرزم نبود که 360 دیگه .....
غلام من چی میشی؟ :d

من که بعید میدونم بازی هایی مثل geow و یا بازی های اول شخص سازگار با کینکت بیان.

چون تو این بازی ها به نظرم عاملی که باعث لذت بازیباز میشه سرعت و هیجانه و اینکه بشه با کینکت به اندازه کنترولر سرعت داشت خیلی بعیده.

من فکر نمیکنم حالا حالا ها بتونیم اینطور بازی ها رو اونطور که از کینکت تصور میشه بازی کرد.

به نظر من مایکرو کیکنت رو داده بیرون تا بشه بازی های خانوادگی و آرکید (مثل بازی های wii ) با X360 بازی کرد تا علاوه بر طرفدارایی که الان X360 داره طرفدارای اونجور بازی ها هم اضافه بشن.

در نتیجه کنسول فروشش میره بالا.

همه ی اینا نظر شخصی من بود.

آقا یه چی میگم نزنیدا من GEARS OF WAR 2 رو کلا 2 ساعت بازی نکردم. خیلی ضایع بود به نظرم. البته میگم ضایع چون خیلی خسته کننده بود.

برعکس بازی مثل GOW 3 از اول تا آخر هیجان داشتم. مخصوصا موزیک بازی که هیجانشو 10 برابر میکرد.

بابا ما کپی گیرز 2 GoTY ادیشن رو گرفتیم هیچی اضاف نداشت :دی فک نکنم GoTY ادیشنش فرقی کنه .

بصورت کپی یا همون دیسک رو نمیدونم ولی از لایو که من all front collection رو گرفتم تمامی مپ های جدید و قدیم(چه مپ هایی:x) و اون مرحله حذف شده رو داشت......دیسکش هم باید اینطوری میبوده اصولا........:d

من که بعید میدونم بازی هایی مثل geow و یا بازی های اول شخص سازگار با کینکت بیان.

چون تو این بازی ها به نظرم عاملی که باعث لذت بازیباز میشه سرعت و هیجانه و اینکه بشه با کینکت به اندازه کنترولر سرعت داشت خیلی بعیده.

من فکر نمیکنم حالا حالا ها بتونیم اینطور بازی ها رو اونطور که از کینکت تصور میشه بازی کرد.

به نظر من مایکرو کیکنت رو داده بیرون تا بشه بازی های خانوادگی و آرکید (مثل بازی های wii ) با X360 بازی کرد تا علاوه بر طرفدارایی که الان X360 داره طرفدارای اونجور بازی ها هم اضافه بشن.

در نتیجه کنسول فروشش میره بالا.

همه ی اینا نظر شخصی من بود.

آقا یه چی میگم نزنیدا من GEARS OF WAR 2 رو کلا 2 ساعت بازی نکردم. خیلی ضایع بود به نظرم. البته میگم ضایع چون خیلی خسته کننده بود.

برعکس بازی مثل GOW 3 از اول تا آخر هیجان داشتم. مخصوصا موزیک بازی که هیجانشو 10 برابر میکرد.

الان کل این پستتون چه ربطی به تاپیک داشت؟جز اینکه شاید بهترین بازی 360 را به طرز مسخره ای زیر سوال بردی؟

یعنی با کینکت می توی بازی کنی. البته هنوز معلوم نیست 100 درصد این شایعه درست باشه. شایعه دیگه ای هست که میگند GOW 1 . 2 به همراه DLC هاش است.

میدونم اینو !:d

اما یعنی اره کنیم مثلا با کینکت !=))

تازه فکر نکنم بحث GoW کینکت رو مایکروسافت اینقدر ساده برگزار کنه !

شایعه دیگه ای هست که میگند GOW 1 . 2 به همراه DLC هاش است.
کسری شایعه اش درست دراومد:دی

یکی از فروشندگان Gamestop گفت این باندل که به قیمت عالی 30 دلار هستش، حاوی دو بازی Gears of War 1 و 2 است. البته گفته نمیدونه DLC هاش هست یا نه (که احتمال زیاد باید باشه)، و اسم نهاییش هم معلوم نیست حتما همین Ultimate باشه. این پک 15 فوریه میاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or