سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .سلام به همه!!!!
همگی لطفا کمک کنید!:blushing:
میشه بگید چطور میشه Gears of war رو co-op بازی کرد (رو PC):confused:
(منظورم دو نفر با یه سیستمه) :confused:
اون شماره ی 2 شه که نیومده شماره ی 1 ش که اومده!من چرا این بازی رو تا حالا نکرده بودم خیلی داره حال میده این همون بازی نبود که قرار بود برای پی سی نیاد ولی اومد ؟
دوستان مشکل سیو این بازی حل نشد ؟
سیو ها برای چی پاک میشن ؟
پس از چندینو چند مرحله بازی کردن دوباره که وارد بازی میشی سیو ها پاک شدن و باید از اول شروع کنی![]()
وقتی منو بازی رو میاره یدونه اکانت افلاین باید بسازی ( انلاین هم داشتی که بهتر) و بازی رو شروع کنی بعد هر بار که چکپوینت میگیری دفعه بعدش که میخوای بازی کنی خود به خود وارد اون اکانتت میشه (اگه هم نشد خودت وارد اون اکانت میشی) و میتونی ادامشو بریآقا کسی میدونه سیو این بازی کجاست؟ هر چقدر گشتم پیداش نکردم![]()
اینو که میدونستم بازیو هم تموم کردم منظورم سیوش بود که کجای ویندوز ذخیره میشه؟ :confused:
در داخل پروفایل لایو هستش کاری نداره یه سرچ بزنی google پیدا می شه البته اینم بگم سیو هیچ کسی با پروفایل شما کار نمی کنه مگه سیو با پروفایلش بگیری کسایی هم که نمی تونن پروفایل بسازن یکی دانلود کنن تورنت زیاد هست