Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اینجا چرا اینقدر سوت و کوره چه فروم خاک خورده ای :sick::sick::sick:
دارم خفه میشم از این همه گرد و خاک این روزها همه جا همین جوریه (آخه ما خوزستانی ها همیشه ....)
یکی به داده ما برسه
اصلا این غوله و ستون و گلخونه و Hammer of Dawn و ... کجای بازیه من که رو حالت آسون تمومش کردم داستان بازی هم که تموم شد نکنه اینا واسه حالت Insance هستش یا شاید هم نسخه دوومش اومده و ما خبر نداریم
Heeeeeelp meeeee Pleas
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1

نسخه دوّم که يه ساله اومده:love:

اینجا چرا اینقدر سوت و کوره چه فروم خاک خورده ای :sick::sick::sick:
دارم خفه میشم از این همه گرد و خاک این روزها همه جا همین جوریه (آخه ما خوزستانی ها همیشه ....)
یکی به داده ما برسه
اصلا این غوله و ستون و گلخونه و Hammer of Dawn و ... کجای بازیه من که رو حالت آسون تمومش کردم داستان بازی هم که تموم شد نکنه اینا واسه حالت Insance هستش یا شاید هم نسخه دوومش اومده و ما خبر نداریم
Heeeeeelp meeeee Pleas
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1
من اصلا متوجه حروف(!) شما نشدم!
چطور انتظار دارید که بعد از نزدیک به 2 سال از عرضه بازی(تازه روی PC) این تاپیک سوت و کور نباشه؟!
در ضمن حالت Insane بازی بعد از اتمام تمام مراحل یا به عبارت دیگر Act های بازی باز میشه،روی هر درجه ای که میخواید تمومش کنید...
در ضمن این بازی رو روی Casual هم نمیشه درست حسابی رفت،چه برسه به Insane!...

دوستان من این بازی را هنوز بازی نکردم .
به نظرتون ارزش داره برم بخرم . یعنی چون از روی نسخه 360 پورت شده و نسخه 360 هم ماله ساله 2006 بود گرافیگ یا گیم پلی بازی قدیمی به نظر نمیرسه ؟

دوستان من این بازی را هنوز بازی نکردم .
به نظرتون ارزش داره برم بخرم . یعنی چون از روی نسخه 360 پورت شده و نسخه 360 هم ماله ساله 2006 بود گرافیگ یا گیم پلی بازی قدیمی به نظر نمیرسه ؟
این بازی فوق العادس صد در صد هم ارزش بازی کردن داره در ضمن از بعضی بازی های حال هم خیلی سرتره.

خوب منم این بازی را امروز تهیه کردم و یک کمی هم بازی کردم .
بازی اکشن خیلی خوبی داره اما بر خلاف تعریف هایی که از بازی شده بود محیط اصلا تخریب پذیری نداره . !

باید اول یه پروفایل ویندوز لایو درست کنی بعد بازی رو شروع کنی.اول که بازی رو باز می کنی کلید home رو از صفحه کی برد بزن می فهمی خودت.

باید اول یه پروفایل ویندوز لایو درست کنی بعد بازی رو شروع کنی.اول که بازی رو باز می کنی کلید home رو از صفحه کی برد بزن می فهمی خودت.

میدونم باید پروفایل بسازم .
منظورم اینه من پروفایل ساختم و بازی هم سیو شد و تا چند روز هم مشکلی نداشتم ولی بعد از دو سه روز که از نصب بازی گذشته بود و کلی هم جلو رفته بودم رفتم تو بازی و continiue را زدم که دیدم میگه هیچ فایل سیو شده ایی موجود نیست . در صورتی که روزهای قبل این مشکل را نداشتم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or