Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بازی واسه من حالت insanc غیر فعاله اون غوله رو توی حالت آسونش کشتم (رام) بعد رفتم hardcore رو گرفتم و سیو غوله رو گرفتم تا و کشتمش تا Insance فعال شه ولی نشد حال باید چیکار کنم نکنه باید بازی رو از اول تو حالت hardcore تموم کنم
راستش من اهل بازیهای این سبک (تفنگی) نیستم اگه میشه راهنماییم کنین پیشاپیش از کمکتون ممنونم

این رو میگم برای دومین بار پیداش شده.

دوست عزیز عکس از داخل بازی بگیر.
در هر صورت کلا راه کشتن این Locust ها استفاده ار اسلحه Hammer of Dawn شما باید بکشیش داخل فضای باز تا بتونین از این اسلحه استفاده کنی یکم دقت کنی راحت میتونی بکشیش ولی باز اگه یک عکس از جایی که گیر کردی بذاری خیلی راحت تر میشه گفت.

این هم از عکس .
ببین دوست عزیز اگه دقت کرده باشی چند تا ستون داخل اون محوطه هست(یکیش همونی که تو عکس کنارش ایستادی) شما باید اون Locust به طرف این ستون ها بکشی تا بهشون بخوره و ستونها بریزه تمام ستون ها که نابود شد اون فضای باز برای استفاده از Hammer of Dawn ایجاد میشه که بوسیله تابش نور به زمین قابل دید هست Locust باید بکشی به طرف تابش نور......

اینجا چرا اینقدر سوت و کوره چه فروم خاک خورده ای :sick::sick::sick:
دارم خفه میشم از این همه گرد و خاک این روزها همه جا همین جوریه (آخه ما خوزستانی ها همیشه ....)
یکی به داده ما برسه
اصلا این غوله و ستون و گلخونه و Hammer of Dawn و ... کجای بازیه من که رو حالت آسون تمومش کردم داستان بازی هم که تموم شد نکنه اینا واسه حالت Insance هستش یا شاید هم نسخه دوومش اومده و ما خبر نداریم
Heeeeeelp meeeee Pleas
F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1 F1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or