Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
من این بازی رو یک بار نصب کردم اما ویندوز عوض کردم .می خوام دوباره بازی کنم اما یه اروری میده و بعد از نصب اجرا نمی شه هیچ کدوم از دوستام هم نتونستن نطبش کنن
این مشکلیه که خیلیا از جمله خودم باش مواجه بودیم و هستیم:biggrin1:
شما بگو چه اروری میده؟
ولی اگه اونی باشه که مد نظرمه باید تاریخ سیستمتون رو به اواخر سال 2007 یا 8 تغییر بدید!
همچنین من آخرین آپدیت کارت گرافیک رو هم نصب کردم تا درست شد.;)
در شمن اگه سوالتونو تو تاپیک مشکلات مطرح کنید زودتر و بهتر جواب میگیرید.

سلام دوستان خوب
من مشکلم تو gears of war1 هست. برای اجرا Xlive می خواد که نصب می کنم ولی وقتی بعد نصب اون بازی رو اجرا می کنم خطا می ده که: فایل EXE ئه ی شما دست کاری شدست.
چطوری مشکلم رو برطرف کنم؟ چند تا کرک پیدا کردم ولی جواب نداد. یکی لطف کنه راهنمایی کنه. البته قبلا اجرا کرده بودم ولی ون خیلی گذشته یادم رفته چطور.
ممنون از همه:love:

سلام دوستان .

بالاخره بعد از کلی گشتن تو یکی از مغازه های ولی عصر بازی رو گیر آوردن که طرف دمش گرم انداخت بمون و dvd ایراد داشت . یکی لطف میکنه آدرس یه جایی که این بازی رو دیده اونجا و میدونه که بازی کامل و درست هست رو به ما بده تا مائم بعد عمری آرزو به دلی یه دست Gears بزنیم به بدن :((.

سلام دوستان خوب
من مشکلم تو gears of war1 هست. برای اجرا Xlive می خواد که نصب می کنم ولی وقتی بعد نصب اون بازی رو اجرا می کنم خطا می ده که: فایل EXE ئه ی شما دست کاری شدست.
چطوری مشکلم رو برطرف کنم؟ چند تا کرک پیدا کردم ولی جواب نداد. یکی لطف کنه راهنمایی کنه. البته قبلا اجرا کرده بودم ولی ون خیلی گذشته یادم رفته چطور.
ممنون از همه:love:
امان از دست این مشکل:evil:
دوست عزیز باید تاریخ کامپیوترتون رو به سال 2007 برگردونید و آخرین درایور گرافیک(حداقل 178)
رو نصب کنید...

امان از دست این مشکل:evil:
دوست عزیز باید تاریخ کامپیوترتون رو به سال 2007 برگردونید و آخرین درایور گرافیک(حداقل 178)
رو نصب کنید...

کارت گرافیکم ATi. آخرین درایور هم نصبه. تاریخ هم دست کاری شد. تو ویندوز 7 هم تست شد. هیچ جا اجرا نمی شه و من کلا بی خیال بازی شدم. از شما هم ممنون.

کارت گرافیکم ATi. آخرین درایور هم نصبه. تاریخ هم دست کاری شد. تو ویندوز 7 هم تست شد. هیچ جا اجرا نمی شه و من کلا بی خیال بازی شدم. از شما هم ممنون.
باید برنامه های زیر هم نصب باشن!
Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable
Microsoft .NET Framework 3.0 که باید قبلش 2.0 نصب باشه. البته ممکنه 3.5 هم نیاز باشه ولی دقیق یادم نیست!

من اونجای بازی گیر کردم که اون قولا برای دومین بار میاد ومن باید از اسلحه ی hammer of dawn استفاده کنم تا بمیره چیکار کنم؟

من اونجای بازی گیر کردم که اون قولا برای دومین بار میاد ومن باید از اسلحه ی hammer of dawn استفاده کنم تا بمیره چیکار کنم؟
اون غوله رو میگی که از اینور به اونور میدوئه؟(کوره)؟
در ضمن بگو کجای بازی هستی تقریبا...

آره سرعتش بالاست .یکبار حدودا اولای بازی کشتمش دوباره پیداش شده.
اگه اونجا گیر کردی که توی یه فضای بسته هست باید یه کاری کنی که وقتی میدوه به دری که توی یه سالنه برخورد کنه.
همینطوری ادامه میدی و وارد سالن های بعدی میشی و یه چوری فریبش میدی که فقط به دره برخورد کنه.
همینطوری که ادامه بدی میری توی یه فضای باز و اونجا باید با Hammer of Dawn بکشیش...
(البته اگه من فهمیده باشم شما کجا رو میگی اینطوری گفتم...)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or