Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ممنون...

حالا که نصب شد بعد از این که کرکشو جایگزین کردم و دایرکت ایکسش رو هم نصب کردم این ارور رو میده؟

F:\Gears of War\Binaries\Wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game wite modified executable. Please reinstall the game.

تاریخ کامپیوتر رو بیار رو 2008
اگه بازم درست نشد برو تو بخش مشکلات - فرم gear of war - صفحه اول رو بخون

alinice321 جان ، میشه بگی این کرک رو باید کجا اکسترکت کنم !؟

خوب برای این بازی راحترین راهش رو یکی از دوستان گفت که تاریخ ویندوز رو قبل از نصب بازی چند ماه عقب ببریم ولی خوب این زیاد خوشایند نیست..... بجاش کافیه این پچو نصب کنید (خیلی از مشکلات دیگه بازی رو هم برطرف میکنه)
اول بازی رو نصب کنید و بدونه اینکه کرکی بزارید این پچو نصب کنید( اگه کرک گذاشتید نصب نمیشه؛ باید Startup اصلی بازی رو داشته باشید)

دانلود پچ با لینک مستقیم

بعد از این کرک استفاده کنید

و اینم ترینری که رو این خوب کار میکنه

موفق باشید
دوست عزیز اول به نوشته های بالا خوب توجه کن!!!
کرک رو بریز تو فولدر اصلی بازی؛ جایی که فایل Startup.exe هستش!!
موفق باشی

میخوام سرم رو بکوبم به دیوار !!!
این بازی چرا سیو نمیکنه !؟ دیشب تا یه جاهایش رفته بودم که دیگه مخم داشت میترکید ! امروز که اومدم ادامه اون رو برم دیدم پیغام میده که باید از اول برم !
دوست داشتم مونیتور سیستم رو توی سرم خورد کنم !
چرا این مدلیه !؟

میخوام سرم رو بکوبم به دیوار !!!
این بازی چرا سیو نمیکنه !؟ دیشب تا یه جاهایش رفته بودم که دیگه مخم داشت میترکید ! امروز که اومدم ادامه اون رو برم دیدم پیغام میده که باید از اول برم !
دوست داشتم مونیتور سیستم رو توی سرم خورد کنم !
چرا این مدلیه !؟
دوست عزیز بابد تو Games for windows پروفایل تشکیل بدی، برای اینکار تو منوی بازی دکمه Home یا F1 روی کیبورد رو بزن تا منو بیاد؛ بقیشو خودت متوجه میشی!!!
موفق باشی

دوستان این مشکل مربوط به Certificate بازی میشه... و اینجور به نظر میاد که تو تمام بازیهایی که با Games for windows کار میکنند این وجود داره!!! به طور مثال برای بازی GTA IV هم این تاریخ زده
valid from 2008/09/22 to 2009/09/23 یعنی تا تاریخ 2009/09/23 وقت دارید که این بازی رو تموم کنید وگرنه از دست میره!!!:biggrin1: البته تا اون موقع یه پچ میادو این مشکل رو برطرف میکنه!!!

خوب برای این بازی راحترین راهش رو یکی از دوستان گفت که تاریخ ویندوز رو قبل از نصب بازی چند ماه عقب ببریم ولی خوب این زیاد خوشایند نیست..... بجاش کافیه این پچو نصب کنید (خیلی از مشکلات دیگه بازی رو هم برطرف میکنه)
اول بازی رو نصب کنید و بدونه اینکه کرکی بزارید این پچو نصب کنید( اگه کرک گذاشتید نصب نمیشه؛ باید Startup اصلی بازی رو داشته باشید)

دانلود پچ با لینک مستقیم

بعد از این کرک استفاده کنید

و اینم ترینری که رو این خوب کار میکنه

موفق باشید

تاریخ ویندوز چندان جوابگو نیست!
و راستش کرک 1.2 هم برای این پچ جوابگو نیست!کسی پچ رو نصب کرده؟اون لیست فایل‌ها که تو فولدر بک‌آپ میره رو دیدین؟اگه یه بار نصبش کنیم یه کد به آخر فایل ها میده که باید روی فایل اصلیشون سوار بشن گویا اما ارور غیر اصل بودن رو میده(correct cd-rom و از این حرفا) و خب ناتموم میمونه...اگه این فولدر رو پاک کنم و دوباره آپدیت رو اجرا کنم فقط 2 فایل نصب میشن که عجیبه...باید بازی رو پاک و دوباره نصب کرد تا کل فایل‌های پوشه‌ی بک‌آپ کامل نصب بشن! به هر کدوم از فایل ها یه کد اختصاص میده(مثلا A886) که هر بار فرق میکنه!و کرکی هم نداره انگار!خلاصه اینکه اینم راه مایکروسافت برای مبارزه با پایرسی!تا الان که خیلی ها رو معلق کرد!تازه همین پچ هم برای اونایی که نسخه اصلی رو دارن فقط تا 2012 کار میکنه و بعد بازم باید پچ بیاد و نور ...

تاریخ ویندوز چندان جوابگو نیست!
و راستش کرک 1.2 هم برای این پچ جوابگو نیست!کسی پچ رو نصب کرده؟اون لیست فایل‌ها که تو فولدر بک‌آپ میره رو دیدین؟اگه یه بار نصبش کنیم یه کد به آخر فایل ها میده که باید روی فایل اصلیشون سوار بشن گویا اما ارور غیر اصل بودن رو میده(correct cd-rom و از این حرفا) و خب ناتموم میمونه...اگه این فولدر رو پاک کنم و دوباره آپدیت رو اجرا کنم فقط 2 فایل نصب میشن که عجیبه...باید بازی رو پاک و دوباره نصب کرد تا کل فایل‌های پوشه‌ی بک‌آپ کامل نصب بشن! به هر کدوم از فایل ها یه کد اختصاص میده(مثلا A886) که هر بار فرق میکنه!و کرکی هم نداره انگار!خلاصه اینکه اینم راه مایکروسافت برای مبارزه با پایرسی!تا الان که خیلی ها رو معلق کرد!تازه همین پچ هم برای اونایی که نسخه اصلی رو دارن فقط تا 2012 کار میکنه و بعد بازم باید پچ بیاد و نور ...
دوست عزیز تمام لینکهای بالا تست شده هستش! اول بازی رو نصب کردم بلافاصله(بدون اینکه هیچ کرکی بریزم) این پچو نصب کردم؛ بعدش همین کرک رو ریختم و رفتم داخل بازی!!!
تو XP بدون اینکه حتی یه بار بازی کرش کنه تمومش کردم!!!
نمیدونم مشکل شما چیه؟! از پستتون هم چیزی سر در نیاوردم!!!;)

دوستان محل سیو بازیها کجاست؟
فکر نکنم بشه سیو هارو چند باره استفاده کرد .(البته من نتونستم)

اگه Xlive رو از این مسیر برداری،چرا، میشه دوباره از سیوها استفاده کرد;)

C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\Microsoft

سلام .

شرمنده یه سوال بچگانه دارم . من روی ویستا به هر دری می زنم این Geow نصب نمی شه که نمیشه . عین هلو سر XP می اومد . ویستا چرت میگه !!

میشه بگید دقیقا چه باید کنم ؟؟

مشکل : You Cannot Run the Game with Executable Code, plz Reinstall the Game .

سلام .

شرمنده یه سوال بچگانه دارم . من روی ویستا به هر دری می زنم این Geow نصب نمی شه که نمیشه . عین هلو سر XP می اومد . ویستا چرت میگه !!

میشه بگید دقیقا چه باید کنم ؟؟

مشکل : You Cannot Run the Game with Executable Code, plz Reinstall the Game .
بفرما دوست عزیز اینا رو نصب کن حله!

دانلود پچ با لینک مستقیم

بعد از این کرک استفاده کن

آقا از این در رفتیم اون در ، شدیم در به در !!

2 تا تبلیغ اولی که دومیش مال MicroSoft هست ه رو نشون میده بعد می زنه بیرون .

اگر شد ما امشب یه بار دیگه اینو بازی کنیم ؟؟ :(
من خودم روی ویستا بدون مشکل بازی کردم!;)
اینارو دانلود کن، ببین چی میشه!
Update Visual C++

Update .NET Framework to v3.5
+ SP1

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or