Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همگي من يه راهي براي درست كردن اين ارور cannot run the game with modified executable code
پيدا كردم .
اون هم اينه كه تاريخ كامپيوتر رو حدود چند ماه قبل نصب بازي عقب بكشيد و بعد بازي كردن اونو به حالت عادي برگردانيد با اين كارساده بازي اجا ميشه وديگه اون ارور هعصاب خورد كن رو نميبينيد

من فعلا این مشکل رو یادم افتاد و توی xp حل کردم برم ببینم ویستا چی میشه
وقتی برای بار اول نصب می کنین یه فایلautorun تو محل نصب دفعه اول هست وقتی نصب دوم هم تموم شد از اونجا اتوران رو بزنین و بعد پلی رو بزنین وارد بازی میشه :love:

دوستان گرام من 4 دفعه اس كه اينو خاستم نصب كنم نشده . اول كه بازي ر. مي زاره يك جا extract ميكنه . اين كه تموم شد يك صفحه مياد كه بايد install رو زد. وقتي اينستال تموم ميشه يه ارور ميده كه يك فايل dll رو پيدا نميكنه و install wizard terminated رو ميده . اين مشكل از بازي هست يا كاري خاصي بايد كرد . من نديدم كسي اينجا اين مشكل رو داشته باشه ..

دوستان این مشکل مربوط به Certificate بازی میشه... و اینجور به نظر میاد که تو تمام بازیهایی که با Games for windows کار میکنند این وجود داره!!! به طور مثال برای بازی GTA IV هم این تاریخ زده
valid from 2008/09/22 to 2009/09/23 یعنی تا تاریخ 2009/09/23 وقت دارید که این بازی رو تموم کنید وگرنه از دست میره!!!:biggrin1: البته تا اون موقع یه پچ میادو این مشکل رو برطرف میکنه!!!

خوب برای این بازی راحترین راهش رو یکی از دوستان گفت که تاریخ ویندوز رو قبل از نصب بازی چند ماه عقب ببریم ولی خوب این زیاد خوشایند نیست..... بجاش کافیه این پچو نصب کنید (خیلی از مشکلات دیگه بازی رو هم برطرف میکنه)
اول بازی رو نصب کنید و بدونه اینکه کرکی بزارید این پچو نصب کنید( اگه کرک گذاشتید نصب نمیشه؛ باید Startup اصلی بازی رو داشته باشید)

دانلود پچ با لینک مستقیم

بعد از این کرک استفاده کنید

و اینم ترینری که رو این خوب کار میکنه

موفق باشید

اول سلام....

دوستان من بازیرو نصب کردم و نصب اولش درست انجام شد ولی برای نصب دوم همه کارهارو درست انجام میدم ولی بعد که install رو میزنم این ارور میاد که نمیدونم یعنی چی:

.Error:-1603 Fatal error during installation
.Consult windows installer help (Msi.chm) or MSDN for more information

دوستان تا حدودی فهمیدم....
میگه باید فضای خالی در درایو C 7.6g باشه که من 6.8g فقط خالی دارم((من به این درایو 28g فضا گزاشتم که ویندوز همشو گرفته و با چنتا برنامه که نمیتونم حذف کنم چون باید باشن))
سوال:مگه این بازی چی داره که این همه فضا از درایو c میخواد؟((همه بازیها فضای کمی که فقط برای سیو هست رو از این درایو میخوان که بیشترینشون(البته من فقط در این بازی دیدم شاید بازیه دیگه ای هم باشه)sims2 بود که سیصدو خورده ای مگابایت میخواست ))

2:اصلا چرا انقدر فضا از درایو c میخواد من که توی یه درایو دیگه میخوام نصب کنم؟

دوستان تا حدودی فهمیدم....
میگه باید فضای خالی در درایو C 7.6g باشه که من 6.8g فقط خالی دارم((من به این درایو 28g فضا گزاشتم که ویندوز همشو گرفته و با چنتا برنامه که نمیتونم حذف کنم چون باید باشن))
سوال:مگه این بازی چی داره که این همه فضا از درایو c میخواد؟((همه بازیها فضای کمی که فقط برای سیو هست رو از این درایو میخوان که بیشترینشون(البته من فقط در این بازی دیدم شاید بازیه دیگه ای هم باشه)sims2 بود که سیصدو خورده ای مگابایت میخواست ))

2:اصلا چرا انقدر فضا از درایو c میخواد من که توی یه درایو دیگه میخوام نصب کنم؟
دوست عزیز فکر نکنم چنین فضایی بخواد!!!;) من رو D نصب کردم در حالی که درایو C فقط 3 گیگ فضای خالی داشت!!!
وقتی داری نصب میکنی بعد از اینکه NEXT رو زدی.. یه گزینه دیگه ای هم هست (فکر کنم more option بود ) اگه اونو بزنی میتونی درایوی که میخوای نصب کنی رو انتخاب کنی!!!

ممنون...

حالا که نصب شد بعد از این که کرکشو جایگزین کردم و دایرکت ایکسش رو هم نصب کردم این ارور رو میده؟

F:\Gears of War\Binaries\Wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game wite modified executable. Please reinstall the game.

آخرین ویرایش:
ممنون...

حالا که نصب شد بعد از این که کرکشو جایگزین کردم و دایرکت ایکسش رو هم نصب کردم این ارور رو میده؟

F:\Gears of War\Binaries\Wargame-g4wlive.exe: You cannot run the game wite modified executable. Please reinstall the game.

دوستان یه جوابی میدادید بد نبود الان یه هفتست توی هارد داره خاک میخوره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or