سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .ببین گرافیکت خیلی پایینه .... رم هم پایینه .... فکر نکنم بتونی بازی کنی .... .رم رو بعدا میگرم
حالا رو xp جواب میده
نا امیدم کردیببین گرافیکت خیلی پایینه .... رم هم پایینه .... فکر نکنم بتونی بازی کنی .... .

چيز مخفي كه بتوني باهاش حال كني رو نميدونم ولي اديتور بازي همراه بازي هست، ببين ميتوني يه طوري باهاش حال كني يا يه فكر ديگه بايد بكنيم.کسی میدونه پوشهای نصب شده توی این مسیر
C:\Program Files\Microsoft\Gears of War\binaries
کارشون چیه؟؟
بیشتر شبیه ویرایشگر محیط بازی میمونه آیا میشه برای بازی محیط طراحی کرد؟؟؟
آیا چیز مخفی توی این بازی وجود داره که بشه باهاش حال کرد؟؟؟
من یک سوم سیستم شما رو ندارمsm4اگر پول داری یک کارت GTX بگیر این چینیهای پدر سوخته گندشو درآوردن همه چیز رو تقلبی کردن

کا ملا موافقمبابا خوش به حالت که ps3 داری
ما هم به سیستممون نمینازیم
همیشه ما باید بازیهای آشغالی مثل pop , nfs بازی کنیم ولی شما میتونید بازیهای mgs , GT , re رو بازی کنید
میدونید من از نسل بعدی کنسولها چی میخوام؟؟؟
میخوام که اونها هر دوشون یک نوع فرمت رو پشتیبانی بکنند و بازیهاشون به همدیگه بخوره فقط هر کی میتونه قدرت سخت افزاری و امکانات جانبیش رو بیشتر بکنه
اینطوری ما مجبور نمیشیم یک xbox و ps3 با هم بخریم که حداقل 1 میلیون برامون آب میخوره
1.اپدیت درایور کارت گرافیک و CPUاقا یکی از دوستام بازی رو گرفته تو اکت 2 وقتی 2 تا بومر میان میگه از بازی میپره بیرون یکی کمک کنه!!!