Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان چطور میشه روی Insane رام رو کشت والا هر چی سعی میکنم نمیشه یعنی اون جونورای پرنده نمیزارن، کافیه که از پشت سنگر در بیام و ......... رسیدن به اون Chaingun هم دردی دوا نمیکنه چون دیگه مرگ مارکوس حتمیه
یه لحظه از cover بیا بیرون پرنده ها میان طرفت بعد برگرد طرف نور حالا دور رام خالیه چند ثانیه وقت داری بهش شلیک کنی

to ro khoda javab bedid
bebakhshid miparam vasate harfeton
dar morede bazi shabakee ye chand ta soal daram
aval inke man be internete porsorat dastresi daram mitonam in bazio shabakee bazi konam bayad chikar konam?
badesh inke ro laptopam emkanate wireless ham hast aya ba on mishe beine do ta pc shabake ijad kard?
badesh inke aya to halate shabakee in bazi mishe yare hamdige bashim va marahel ro tamom konim na doshman?
lotfan age in bazi nemishe befarmaeed baghie baziha chetor

bebakhshid be fonte farsi dastresi nadashtam

to ro khoda javab bedid
bebakhshid miparam vasate harfeton
dar morede bazi shabakee ye chand ta soal daram
aval inke man be internete porsorat dastresi daram mitonam in bazio shabakee bazi konam bayad chikar konam?
badesh inke ro laptopam emkanate wireless ham hast aya ba on mishe beine do ta pc shabake ijad kard?
badesh inke aya to halate shabakee in bazi mishe yare hamdige bashim va marahel ro tamom konim na doshman?

bebakhshid be fonte farsi dastresi nadashtam

لطفا یه نفر به سوالات بالا جواب بده
اونموقع که داشتم مینوشتم فونت فارسی نبود خواهش می کنم کمک کنید
ممنون

اونجا نیست تو سیوی که گرفتم سه پوشه هست که نمیدونم کجا باید replace بشن
با سلام
توی سیوی که گرفتی یه پوشه بنام XLive هست که باید توی این مسیر کپی بشه:
X:\Documents and Settings\y\Application Data\Microsoft
که X درایو محل نصب ویندوزه و y اسم account فعلی شماست.
-----------------------------------------------------------------------
برای بازی در مرحله دلخواه میتونی از این روش unlocker هم استفاده کنی.
موفق باشید.

لطفا یه نفر به سوالات بالا جواب بده
اونموقع که داشتم مینوشتم فونت فارسی نبود خواهش می کنم کمک کنید
ممنون
با سلام, لطف کنید از این به بعد فارسی بنویسید.

aval inke man be internete porsorat dastresi daram mitonam in bazio shabakee bazi konam bayad chikar konam
بازی هایی که (جدیدا) عنوان games for windows رو یدک میکشن مبتنی بر سیستم live هستند. برای اتصال به این شبکه و بازی آنلاین, احتیاج به سریال معتبر دارید که تنها با خرید ارجینال بازی میتونید بدست بیارین.
البته شنیدم با استفاده از برنامه های virtual lan مثل hamachi نیز میتوانید این بازی رو آنلاین بازی کنین, اما من تاحالا امتحان نکردم.
در ضمن سرعت خطوط اینترنت در کیفیت بازی آنلاین ملاک نیست, ملاک پینگ یا همون تاخیر بین سرور بازی و سیستم شماست.

اگه هر دو وسیله امکان ارتباط wireless داشته باشن میشه, مثلا سیستم دوم یه کارت wlan یا wireless router یا ... داشته باشه.

بله این بازی قابلیتی که شما میخاهید یا همون co-op رو داره.

خیلی از بازیا رو میشه آنلاین بازی کرد, توصیه خودم Counter Strike 1.6 Online یا COD4 Multiplayer Guide که تو همین سایت هم افراد زیادی بازی میکنن.

موفق باشید.

MIKHASTAM BEDONAM AYA MISHE DX10 RO XP BE KAR ANDAKHT AGE ARE CHE TORY
نه نمیشه. مایکروسافت برای WinXP اصولاً DX10 نداد. البته چیزی که هست اینه که DX10 چیز خاصی نیست و تصور نکن که اونقدرا فرقی داره با DX9. کلاً مایکروسافت خوب همه رو گذاشت سر کار :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or