سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .با سلامسلام دوستاناگه میشه بگید چطوری بازی رو سیو کنم فکر کنم باید پروفایل بسازم ولی بلد نیستم
با سلام
پست های 59-60 این تاپیکو ببین شاید بدردت بخوره.
کی f1 میزنی. همون اول بازی در صفحه ای که بالاش نوشته main menu, کلید f1 یا home رو بزن.ممنون.ولی من وقتی F1میزنم هیچ اتفاقی نمی افته
یه لحظه از cover بیا بیرون پرنده ها میان طرفت بعد برگرد طرف نور حالا دور رام خالیه چند ثانیه وقت داری بهش شلیک کنیدوستان چطور میشه روی Insane رام رو کشت والا هر چی سعی میکنم نمیشه یعنی اون جونورای پرنده نمیزارن، کافیه که از پشت سنگر در بیام و ......... رسیدن به اون Chaingun هم دردی دوا نمیکنه چون دیگه مرگ مارکوس حتمیه
فکر کنم تو my document/microsoft game/gears of warتو ویستا کجاش باید بریزم؟
to ro khoda javab bedid
bebakhshid miparam vasate harfeton
dar morede bazi shabakee ye chand ta soal daram
aval inke man be internete porsorat dastresi daram mitonam in bazio shabakee bazi konam bayad chikar konam?
badesh inke ro laptopam emkanate wireless ham hast aya ba on mishe beine do ta pc shabake ijad kard?
badesh inke aya to halate shabakee in bazi mishe yare hamdige bashim va marahel ro tamom konim na doshman?
lotfan age in bazi nemishe befarmaeed baghie baziha chetor
bebakhshid be fonte farsi dastresi nadashtam
با سلاماونجا نیست تو سیوی که گرفتم سه پوشه هست که نمیدونم کجا باید replace بشن
با سلام, لطف کنید از این به بعد فارسی بنویسید.لطفا یه نفر به سوالات بالا جواب بده
اونموقع که داشتم مینوشتم فونت فارسی نبود خواهش می کنم کمک کنید
ممنون
بازی هایی که (جدیدا) عنوان games for windows رو یدک میکشن مبتنی بر سیستم live هستند. برای اتصال به این شبکه و بازی آنلاین, احتیاج به سریال معتبر دارید که تنها با خرید ارجینال بازی میتونید بدست بیارین.aval inke man be internete porsorat dastresi daram mitonam in bazio shabakee bazi konam bayad chikar konam
اگه هر دو وسیله امکان ارتباط wireless داشته باشن میشه, مثلا سیستم دوم یه کارت wlan یا wireless router یا ... داشته باشه.badesh inke ro laptopam emkanate wireless ham hast aya ba on mishe beine do ta pc shabake ijad kard?
بله این بازی قابلیتی که شما میخاهید یا همون co-op رو داره.badesh inke aya to halate shabakee in bazi mishe yare hamdige bashim va marahel ro tamom konim na doshman?
خیلی از بازیا رو میشه آنلاین بازی کرد, توصیه خودم Counter Strike 1.6 Online یا COD4 Multiplayer Guide که تو همین سایت هم افراد زیادی بازی میکنن.lotfan age in bazi nemishe befarmaeed baghie baziha chetor
نه نمیشه. مایکروسافت برای WinXP اصولاً DX10 نداد. البته چیزی که هست اینه که DX10 چیز خاصی نیست و تصور نکن که اونقدرا فرقی داره با DX9. کلاً مایکروسافت خوب همه رو گذاشت سر کار :biggrin1:MIKHASTAM BEDONAM AYA MISHE DX10 RO XP BE KAR ANDAKHT AGE ARE CHE TORY