سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .شما اگه یه package مربوط به visual c++نصب کنی درست میشهسلام بچه ها نسخه ای که من گرفتم برای شرکت گیگا ست (GIGAPCGAMES) که در 2 دی وی دی عرضه کرده والله من تو نصبش شک دارم . اول باید Extract کنی. بعدش باید بازی رو نصب کنی بازی اجرا نمیشه حجمش حدود 10 گیگ و 100 مگ هستش. بعدش بازی رو بردم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم که نصب شد با گرافیک 6200 ولی خیلی کند اجرا میشد. موقع اجرا یک همچین اخطاری میداد C++...
Call of Duty4 (این شرکت نصب و بسیار خوب هم اجرا میشود)!!
من این مشکل را داشتم تو ویستا اجرا کردم درست شدقبل از بالا امدن بازی یه پیغام میاد که میگه :
To run Gears of War with your current hardware setup, you must install the following software update or updates:
+ NVIDIA ForceWare 163.44 Driver
If you do not install this software, at some point the game will stop and your progress will be lost.
درایور منم 163.75 هست .
داخل بازی هم میشه ولی بهد از نشون دادن لوگوی مایکروسافت از بازی میاد بیرون .
من تو یه مرحله ای گیر کردم : جایی که دشمنها رو میکشم ولی حرکت میکنم و یا اسلحه ور میدارم از روی زمین یا کار دیگه , پرندها یه دفعه از بالا میان تیکه تیکه ام میکنن!
باید چی کار کنم؟ اینم عکس :
دقيقا نميدونم كدوم قسمت را ميگي ولي او پرنده ها را گفتي كه تيكه تيكه ميكنه . فكر كنم ميخواي از اونجا رد بشي .
شما دوربرت را خوب نگاه كني كبسولهاي گاز سفيد رنگي ديده ميشه بايد اونها را منفجر كني تا اتيش بگيره و شما سريع فرار مكنيد طرف اتيش كه خفاشهاي از روشنايي ترس دارند و نميتونند به شما حمله كنند . همينطوري ادامه بدي يه جايي ميرسي !
البته اينم بگم بعضي وقتها كبسولها به سختي ديده ميشند مثلا ميبيني كه فقط يه گوشه كوچيك از كنار ديوار دراومده بيرون ! يا مثلا پشت مانعي قرار گرفته كه اصلا ديده نميشه اون مانع ها را چندتا شليك كني ميفته پايين و كبسول ديده ميشه بالاخره دقت كن .
کسی میدونه این پیغام چیه ! وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اینو میگمه ...
سلام بچه ها نسخه ای که من گرفتم برای شرکت گیگا ست (GIGAPCGAMES) که در 2 دی وی دی عرضه کرده والله من تو نصبش شک دارم . اول باید Extract کنی. بعدش باید بازی رو نصب کنی بازی اجرا نمیشه حجمش حدود 10 گیگ و 100 مگ هستش. بعدش بازی رو بردم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم که نصب شد با گرافیک 6200 ولی خیلی کند اجرا میشد. موقع اجرا یک همچین اخطاری میداد

قبل از بالا امدن بازی یه پیغام میاد که میگه :
To run Gears of War with your current hardware setup, you must install the following software update or updates:
+ NVIDIA ForceWare 163.44 Driver
If you do not install this software, at some point the game will stop and your progress will be lost.
درایور منم 163.75 هست .
داخل بازی هم میشه ولی بهد از نشون دادن لوگوی مایکروسافت از بازی میاد بیرون .

من تو یه مرحله ای گیر کردم : جایی که دشمنها رو میکشم ولی حرکت میکنم و یا اسلحه ور میدارم از روی زمین یا کار دیگه , پرندها یه دفعه از بالا میان تیکه تیکه ام میکنن!

فکر کنم تو bioshock باشهیکی کمک کنه این اررور چیه؟ microsoft visual c++ runtime اگه اشکال از c++ هست توی چه بازی پچ سالمش هست ما نصب کنیم
رحم داشته باش مهدی جون :biggrin1: شوخی نیست که 8.40 مگ حجمشه...من با نت نفتی چه جوری واست آپلود کنم...غیر از اینکه یکی از dsl دار ها معرفت بذاره :biggrin1:لطفا یکی از دوستان فایل xlive.dll رو آپ کنه من مشکل دارم . نیاز دارم