Gears of War | PC

• Thread starter Thread starter GlaDOS
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها نسخه ای که من گرفتم برای شرکت گیگا ست (GIGAPCGAMES) که در 2 دی وی دی عرضه کرده والله من تو نصبش شک دارم . اول باید Extract کنی. بعدش باید بازی رو نصب کنی بازی اجرا نمیشه حجمش حدود 10 گیگ و 100 مگ هستش. بعدش بازی رو بردم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم که نصب شد با گرافیک 6200 ولی خیلی کند اجرا میشد. موقع اجرا یک همچین اخطاری میداد C++...

Call of Duty4 (این شرکت نصب و بسیار خوب هم اجرا میشود)!!

سلام بچه ها نسخه ای که من گرفتم برای شرکت گیگا ست (GIGAPCGAMES) که در 2 دی وی دی عرضه کرده والله من تو نصبش شک دارم . اول باید Extract کنی. بعدش باید بازی رو نصب کنی بازی اجرا نمیشه حجمش حدود 10 گیگ و 100 مگ هستش. بعدش بازی رو بردم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم که نصب شد با گرافیک 6200 ولی خیلی کند اجرا میشد. موقع اجرا یک همچین اخطاری میداد C++...

Call of Duty4 (این شرکت نصب و بسیار خوب هم اجرا میشود)!!
شما اگه یه package مربوط به visual c++نصب کنی درست میشه
میتونی از خود سایت microsoft بگیریش فکر کنم 3Mb باشه

73aadd1.jpg

یکی بگه چیکار کنم بابا

آخرین ویرایش:
قبل از بالا امدن بازی یه پیغام میاد که میگه :

To run Gears of War with your current hardware setup, you must install the following software update or updates:

+ NVIDIA ForceWare 163.44 Driver

If you do not install this software, at some point the game will stop and your progress will be lost.

درایور منم 163.75 هست .
داخل بازی هم میشه ولی بهد از نشون دادن لوگوی مایکروسافت از بازی میاد بیرون .

To run Gears of War with your current hardware setup, you must install the following software update or updates:

If you do not install this software, at some point the game will stop and your progress will be lost.

درایور منم 163.75 هست .
من این مشکل را داشتم تو ویستا اجرا کردم درست شد

من تو یه مرحله ای گیر کردم : جایی که دشمنها رو میکشم ولی حرکت میکنم و یا اسلحه ور میدارم از روی زمین یا کار دیگه , پرندها یه دفعه از بالا میان تیکه تیکه ام میکنن!
باید چی کار کنم؟

آخرین ویرایش:
من تو یه مرحله ای گیر کردم : جایی که دشمنها رو میکشم ولی حرکت میکنم و یا اسلحه ور میدارم از روی زمین یا کار دیگه , پرندها یه دفعه از بالا میان تیکه تیکه ام میکنن!
باید چی کار کنم؟ اینم عکس :

دقيقا نميدونم كدوم قسمت را ميگي ولي او پرنده ها را گفتي كه تيكه تيكه ميكنه . فكر كنم ميخواي از اونجا رد بشي .
شما دوربرت را خوب نگاه كني كبسولهاي گاز سفيد رنگي ديده ميشه بايد اونها را منفجر كني تا اتيش بگيره و شما سريع فرار مكنيد طرف اتيش كه خفاشهاي از روشنايي ترس دارند و نميتونند به شما حمله كنند . همينطوري ادامه بدي يه جايي ميرسي !
البته اينم بگم بعضي وقتها كبسولها به سختي ديده ميشند مثلا ميبيني كه فقط يه گوشه كوچيك از كنار ديوار دراومده بيرون ! يا مثلا پشت مانعي قرار گرفته كه اصلا ديده نميشه اون مانع ها را چندتا شليك كني ميفته پايين و كبسول ديده ميشه بالاخره دقت كن .

کسی میدونه این پیغام چیه ! وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم اینو میگمه ...

بازی به احتمال زیاد ناقص نصب شده و احتیاج به نصب مجدد دارد .

سلام بچه ها نسخه ای که من گرفتم برای شرکت گیگا ست (GIGAPCGAMES) که در 2 دی وی دی عرضه کرده والله من تو نصبش شک دارم . اول باید Extract کنی. بعدش باید بازی رو نصب کنی بازی اجرا نمیشه حجمش حدود 10 گیگ و 100 مگ هستش. بعدش بازی رو بردم رو کامپیوتر دوستم نصب کنم که نصب شد با گرافیک 6200 ولی خیلی کند اجرا میشد. موقع اجرا یک همچین اخطاری میداد

مسلما معلوم که بازی با گرافیک مدل 6200 لگ داشته باشه ! :mad:
در مورد " ویژوال سی پلاس " هنوطر که یکی از دوستان اعلام کردن , ممکن است " ویژوال سی پلاس " ایشان مشکل داشته باشد و باید ان را برطرف کند .

درایور منم 163.75 هست .

این ارور درایور کارت گرافیکی هست , که ممکن با سیستم عامل مچ نباشه .
اگر هم در داخل بازی یک دفعه سیستم ریستارت یا اینکه از بازی خارج می شود باید از دوباره سیستم عامل نصب کنید . :love:

لطفا یکی از مدیرا این بحث رهیافت بازی رو انتقال بدن و این تایپیک را دست نخورده نگر دارند ! :cool:

لطفا یکی از دوستان فایل xlive.dll رو آپ کنه من مشکل دارم . نیاز دارم
رحم داشته باش مهدی جون :biggrin1: شوخی نیست که 8.40 مگ حجمشه...من با نت نفتی چه جوری واست آپلود کنم...غیر از اینکه یکی از dsl دار ها معرفت بذاره :biggrin1:

ها صبر کن ! یکی دیگه هم یافت شد با حجم 140 kb ! :دی تو system32 هست..!
http://rapidshare.com/files/69528186/xlive.dll.cat.html

دیگه اون 8 مگی کار من نیست
208.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or