سر انجام بازی عرضه شد . رقته بودم گیم نت دیدم اومد . مغازه داره زیر میز قایم کرده بود به هیچکی نمی داد اما چون من مشتریش بودم گرفتم !
فردا میریزم .
فردا میریزم .
فردا میریزم .آره کوتاه بود...مثله c.o.d ...ولی بازیه تووپی بود...راستش این جور بازیا راحته ادامه دادنش چون داستانش یه چیز نسبتا سادس...فقط باید هر سری یه سری جزابیت ها به گیم پلی بازی اضافه بکنن.راستی یه چیزی هم بگم که بازیش خیلی کوتاه بود ! یعنی مرحله زیاد نداشت ! اخرش خیلی با حال بود با بمب تو قطار میزنی همه وحشیا رو داقون پاقون میکنی !! به نظرتون داستانش تا چند بازی دیگه ادامه پیدا میکنه![]()
http://hamedkhatar.persiangig.com/image/P30world/GOW/gow1.jpg
اگر اشتباه نکنم باید ببریش به هر جایی که در داره و وقتی حمله کرد جاخالی بده تا بخوره به در و در بشکنه .. بعد میرین تو یه محیط باز و اون جا میکشیش ....سلام
ممنون از جوابتون
باز توی یه مرحله گیر کردم
یه جا هست بعد از اونجا که یه فیلم خفن نشون میده که اون بده یکی از دوستامون رو میکشه بعد فیلم وارد یه جا میشیم که این غوله دیوار رو مشکونه میاد بیرون بعد میدوه به طرف ما ما باید جا خالی بدیم خوب من با جا خالی دادنش مشکل ندارم چطوری باید بکشمش؟
ایا باید جلوی جایی وایسم که اون وقتی حمله کنه بخوره به اونجا و بمیره؟ اگه اینطوره خوب من کجا باید وایسم؟
ممنون از شما
سلام
ممنون از راهنمایی
اون مرحله رو رد کردم حالا رسیدم به اون ماشینه که سوارش میشیم بعد باید یه مسیر رو بریم هی این خفاشها حمله میکنند
من این E رو میزنم و نور رو میگرم به طرف خفاشها تا حدودی هم خفاشها دور میشند ولی قبل از اینکه دور بشند کلی از جون ماشین رفته چکار کنم که سالم برسم به مقصد؟
ممنون از شما
سلام :biggrin1:با سلام
تو هم هر مشکلی که پیدا میکنی بلافاصله پست میدی!:biggrin1:بابا نصف مزه بازی ها به همین سر و کله زدن با مشکلات و معماهاشونه!:biggrin1:
تنها راهش اینه که حواستو خیلی جمع کنی چون از چند طرف بهت حمله میکنن بعضی مواقع هم گازشو بگیر در رو چون بهترین کاره!:biggrin1:
آقا من اون مراحل رو رد کردم اون غوله که شبیه عنکبوت بود رو هم کشتم همون که کلی پا داشت
حالا برای بار دوم به اون غوله که میدوه دنبالمون رسیدم اینجا چند تا در رو رد کردم و به یه محیط رسیدم که دیگه در نداره که برم جلوش و جا خالی بدم اینجا م باید چکار کنم؟
تو این محوطه یه جاش هم آتیش روشنه به طرف آتیش هم کشوندمش اتفاقی نیفتاد
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
سلامچجوري بايد اون غولي رو كه ميدوه تو شكمم بكشم.(بعد از مرگ كيم)
با يه ضرب مي پكم.در شكوندن رو ميدونم