danial.wwf
کاربر سایت
مثل این که Gears Of War Judgment با 97% درصد مشکل داره!دوستانی که بازی رو تهیه کردن بازی از نظر دیسک و محتویات داخلش موردی نداره یعنی نمیدونم هنگ کنه قاطی کنه بازی خلاصه مشکل دیسک و اطلاعات ؟
اگر دوست عزیزی تهیه کرده و مشکلی نداره یه اطلاع بده ما هم بریم بخریم![]()
من یه 20 دقیقه ای بازی کردم مشکلی پیش نیومد.مثل این که Gears Of War Judgment با 97% درصد مشکل داره!
امروز رفتم بگیرم فروشنده گفت فقط Burner Max درست کار میکنه و به خاطر همین موضوع هم بازی رو فردا میاره!
میگفت نسخه 97% از بازی میپره بیرون!
داداش یه توضیحی هم در مورد گیم پلی و... بده بی زحمتمن یه 20 دقیقه ای بازی کردم مشکلی پیش نیومد.

وااااای صبرم داره تموم میشهخب منم یکم بازی کردم من برنر گرفتم ولی نصب نمیشه اما بازی مشکلی نداره و اجرا میشه!!خب اتمسفر بازی خیلی با 3 متفاوته فضای سنگین تری هم داره یه سری ماموریت جانبی هم بصورت ارم بازی که روی دیوارها هست داره(نزدیک دیوار X میزنید) که من فعلا نرفتم
بعد از هر قسمت که از بازی که انجام دادید و دشمن ها رو کشتید باید فلش بالا رو بزنید تا ادامه بازی رو انجام بدید ولی قبل از ادامه بازی عملکرد شما تو اون قسمت از بازی بصورت جدول به نمایش در میاد مثه چندتا کشتید چند بار مردید و... و یه ریتی هم میده به عملکردتون دویدن که با A هست تعویض اسلحه هم با Y هست گرافیک بازی از نظر فنی تا الان خیلی تفاوتی به اون صورت ندیدم(البته تازه اول بازی ام) ولی افکت آتش خیلی چشم نوازه و به نظر تو بازی هم زیاد ازش استفاده میکنن اما گرافیک هنری واقعا قشنگه رنگ های گرم و محیط های پر نقش و نگار واقعا چشم نواز هستن تا اینجا که من اومدم یه بخش تازه به گیم پلی اضافه شد (تو یه مرحله) که برای خودم خیلی جذاب بود ولی نمیگم تا خودتون بیشتر حال کنید:d

وااااای صبرم داره تموم میشه
مُری گیم پلی روی نرمال مثل 3 آسون ـه؟!
هر لوکاست با یه خشاب میمیره یا نصف خشاب؟!اره تقریبا مثه همونه
شاید بشه گفت یکم سختتر(خیلی یادم نیست 3 در چه حد بود:d)
هر لوکاست با یه خشاب میمیره یا نصف خشاب؟!
همینو بگی کافی ـه![]()
هنوز چیه؟!! 3 که فقط مونده بود پارتی بگیرن!!هنوز اون فضای تاریکو سنگینو داره؟
بچه هايي كه گرفتن بيان بگن با ٩٧% درصد مشكل داره يا نه؟