با خیال راحت میتونید انلاین بازی کنید...
ولی
انلاین این بازی واقعا افتضاحه
پلیر ها جونشون از لوکاست های افلاین بازی هم بیشتره
و اینکار ر.د. به انلاین بازی
اگر اینطوری باشه که بسیار عای هست و دیگه گیمرهای نوب نمیره یک جا کمپ کنند و با لنسر بستن کیل بگیرن..
واقا اگر این کارو کرده باشن که گیمرها دیرتر بمیرن بسیار عالی و هاردکور پسندانه تر هست..
اگر گاو 3 رو حساب نکنیم البته !گرافیک بازی به طرز ناجوانمردانه ایی عالی هست:dبدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره.
عزیزم چه ربطی به ریلیز بازی داره؟:dبا سلام . امروز مگه 19 نیست پس چرا بازی رو که با agbx360 چک می کنم عبارت زرد رنگ Verification Failed نمایش داده میشه؟؟؟:-b
ممنون.عزیزم چه ربطی به ریلیز بازی داره؟:d
اگر همه مراحل سبز باشن و این یکی زرد باشه مشکلی نیست.فقط قرمز نباشه.یعنی اگر میخوای آنلاین بازی کنی،اون عبارت Stleath باید سبز باشه.

من چک کردم.همه گزینه ها رو سبز زد.فقط اون verification رو زد failed.البته با رنگ زرد.از اهالی اهل فن هم پرسیدم،چند نفر گفتن مشکلی نیست.حالا خدا میدونه راست گفتن یا نه:dممنون.
شما خودتون گه چک می کنید با این پیام رو به رو نمیشید..؟ یعنی همه چی سبز هست و همه اون 7 تا crc رو می نویسه MATCH و در نهایت هم منویسه
Verification was successful
?????![]()
مرسی حسین جان ..من چک کردم.همه گزینه ها رو سبز زد.فقط اون verification رو زد failed.البته با رنگ زرد.از اهالی اهل فن هم پرسیدم،چند نفر گفتن مشکلی نیست.حالا خدا میدونه راست گفتن یا نه:d
برای بازی آنلاین اون گزینه stealth check رو باید successful بزنه.

بنظر من که زیادی دیر میمیرن....
باید در حدی باشه که میری میبینی یارو تو کاوره تیر بهش میزنی بمیره نه اینکه در بره....
گرافیک بازی به طرز ناجوانمردانه ایی عالی هست:dبدون هیچ شکی و تردیدی بهترین گرافیک کنسولی هست.اصن بحث نداره.
اگر گاو 3 رو حساب نکنیم البته !
خب شما بگو تحت این شرط ها کدوم بازی بهتره !ملت متفق والقول اعتقاد دارن هیلو 4 و آنچارد و کریسیس و... از GOW بهتره بعد تو چی میگی...!؟
اصلا یک بازی دوربین ثابت اونم از فاصله 15 متری قابل مقایسه نیست..:d