Gears of War Gold Again

Reza Modanloo

کاربر سایت
سلام
ign.com:

gearsofwarpcedboxart_160w.jpg

خوب امروز IGN ميگه به نقل از ماکروسافت که اعلام کرده ساخت Gears of War نسخه PC امروز يعنی 2007/OCT/19 به پايان رسيده
و بازی به دست کارخونه سپرده شده تا توليد انبوه بشه و آماده ريليز بشه
بازی اعلام شده در پايان همونطور که قولش داده شده بود کيفيت اصلی بازی رو روی XBOX360 داره (بايد ديد بهتر هست يا نه)
همه Downloadble Content های برای XBOX360 هم به نسخه کاملش اضافه شده
مرحله های زيادتری نسبت به نسخه اصلی XBOX360 داره
و همينطور Multiplayer Map جديد هم داره تو بازی
Additional Achivement هم از نکات ديگر بازی هست
همچنين تو بازی ميتونيد از Unreal Editor برای ساخت Map های مورد دلخواه خودتون استفاده کنيد

gears-of-war-20071003095518723-000.jpg

IGN هم در آخر اينجوری ميگه !"The First Next-Gen Console Game -- On Your PC"
اولين بازی نسل بعد برای PC ميگه هستش (Of Course From Console)
بازی دقيقاً 20 روز ديگه يعنی 9 نوامبر Ship ميشه و با قيمت 49.99 $ هم فروخته ميشه!

Game Play نسخه ي PC خيلي لذت بخشه
در واقع ميشه گفت يكي توپ از ترين عنوان هاي سوم شخص براي PC هست
من دموهاي نسخه ي PC رو ديدم كيفيت بهتري نسبت به نسخه ي 360 داشت
GOOD LUCK

Game Play نسخه ي PC خيلي لذت بخشه
در واقع ميشه گفت يكي توپ از ترين عنوان هاي سوم شخص براي PC هست
من دموهاي نسخه ي PC رو ديدم كيفيت بهتري نسبت به نسخه ي 360 داشت
GOOD LUCK
مرد حسابی تو از کجا می دونی گیم پلی این بازی رو PC لذت بخشه :biggrin1: اصولا بازیهای سوم شخص رو PC که از کنسول پورت میشن افتضاح از آب در میان حالا شاید این بازی یه استثنا باشه :biggrin1:

یه متن قبلا گذاشته بودم که دوباره می ذارم.طبق گفته سازندگان بازی پورت شده نیست یا حداقل می تونیم بگیم اگر هم پورت شده باشه یه پورت درست حسابیه:
GameSpot به تازگی نوشته:GOW پارسال برای 360 ریلیز شد و بیش از 4 میلیون کپی فروش کرد.اما آیا می دانستید وقتی Epic برای اولین بار بازی را در سال 2005 در نمایشگاه E3 به نمایش گذاشت آن را بوسیله ی یک PC اجرا کرده بود؟!!!!:eek::eek:
در ادامه گفته اگر Epic یه چیز فقط بخواد بگه اون اینه که این یک بازی پورت شده از 360 نیست و نسخه PC کیفیت بالایی داره.
Gears of War debuted on the Xbox 360 last year and became a blockbuster hit that sold more than four million copies. But did you know that when Epic originally showcased the game at the 2005 E3 trade show it was running on a PC?
If there's a message that Epic wanted to convey, it's that the PC game isn't merely a port of the 360 game. Gears of War has basically been retuned to feel like a PC game, and the visuals remain on the cutting edge, so much so that you'll probably want to show off the graphics to your friends

من كه Game Play نسخه ي PC رو با كيفيت بالا ديدم خيلي عالي بود و حتي به نظر من كيفيتش از نسخه ي 360 بهتر بود
گيم پلي اون با Mouse و Keyboard خيلي خوب از آب در مياد
GOOD LUCK

مگه port شده ؟
اصلاً port شدن يعنی چی ؟!

یعنی اینکه یه بازی رو به جای اینکه بشینن از اول برای یه پلتفرم از اول بسازن
یک نسخه از همون بازی که قبلا برای یک پلتفرم دیگه ساخته شده رو روش کار میکنن
تا روی پلتفرم مورد نظر اجرا بشه و معمولا از کیفیت پایین تری برخورداره
مثلا pes08 نسخه pc که از روی نسخه 360 پورت شده دقت کنی توی تنظیمات دسته دگمه های 360 رو نوشته

من با اين فارسی قمر در عقربم ميدونم دگمه نيست دکمست!
راستی انقدر ابله نيستم ، ميدونم پورت يعنی چی
منظورم به اون دوستی بود که يه کلمه پورت رو شنيده بعد هر بازی که از رو يه کنسول ديگه برای پی سی ميآد يا بر عکس ميگه پورته!
در صورتی که اين بازی اصلاً پورت شده نيست خوب! به هر حال مدت زياد کمی هم رو بازی کار نشده!!

اون Copcom که با این پورت کردنش گندشو دراورده خوده Cliff Bleszinski گفته که بازی عالیه من این پسرو خیلی قبول دارم ادم با IQ یه تو E3 هم که گفت 5 تا چپتر اضافه شده من که خیلی منتظرم تازه منم فکر میکنم که پرت نشده چون Multiplayer هم داره پس باید یکباره دیگه روش کار کرده باشن ;)

تو صحبت ها كه خوندم نگفته كه gears of war در حد كيفت xbox360 هست گفته اتفاقا خيلي هم بهتره و ازش تعريف زيادي كرده و مطمئن باشيد كه كنترل خيلي بهتري با ماوس و كيبورد داره بازي را حتي ميتونيد با دسته هاي xbox360 هم انجام بديد .
اين بازي به هيچ وجه پورت شده نيست .
اينو مطمئن باشيد كه gears of war pc جزو سه ابر گرافيك بازي هاي pc هست .
از ما گفتن بود !:biggrin1:

IGN:
The original Xbox 360 game and all of its downloadable content is included, as well as new campaign chapters, new multiplayer maps, and additional achievements. Create your own levels with the Unreal Editor.

تو صحبت ها كه خوندم نگفته كه gears of war در حد كيفت xbox360 هست

ميشه يکی از اون مقالات رو هم از يه سايت معتبر که اينو گفته بزاری ما ببينيم
اينکه کنترل بهتری ميتونه داشته باشه خوب يک چيز عادی هست

گفته اتفاقا خيلي هم بهتره و ازش تعريف زيادي كرده و مطمئن باشيد كه كنترل خيلي بهتري با ماوس و كيبورد داره بازي را حتي ميتونيد با دسته هاي xbox360 هم انجام بديد .

خوب اينم که معلوم بود

اين بازي به هيچ وجه پورت شده نيست .

آها يعنی اينکه جزو 3 ابر بازيه رو شما ميگی ؟
خوب نظرت کاملاً متينه
ولی حالا دليلت اينکه چون قبلاً اختصاصی 360 بودست ديگه آره ؟ D:

اينو مطمئن باشيد كه gears of war pc جزو سه ابر گرافيك بازي هاي pc هست .
از ما گفتن بود !:biggrin1:

من با اين فارسی قمر در عقربم ميدونم دگمه نيست دکمست!
من همیشه دیکتم ضعیف بود :blushing:
راستی انقدر ابله نيستم ، ميدونم پورت يعنی چی
راضا جون چرا ناراحت میشی فقط میخواستم کمک کنم ( البته برای خودمم عجیب بود کسی مثل تو ندونه پورت
یعنی چیه !! ولی خب از این موارد برای من زیاد پیش اومده )
بعد هر بازی که از رو يه کنسول ديگه برای پی سی ميآد يا بر عکس ميگه پورته!
همیشه این جوریه ولی فکر نکنم قانونش این باشه ( اگه درست یادم بیاد MGS2 برای XBOX پورت شده بود )

انهايي كه ميگن نسخه pcگيم پلي بهتري داره lost planet رو يادشون رفته!!!!!!!!!!
7گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-":-":-"
بازي هاي سوم شخص كلن رو كنسول گيم پلي جذاب تري داره من خودم خيلي دلم ميخواد نسخه pcدر بياد تا ببينم چه طوري از اب درمياد خدا كنه مثله lpنشه چون gowواقعا بازي بزرگي چون اگه بازي خوبي نشه خيلي از ارزش بازي كم ميشه:(

تو صحبت ها كه خوندم نگفته كه gears of war در حد كيفت xbox360 هست گفته اتفاقا خيلي هم بهتره
خودشم از روزلوشن بسیار بالای بازی کف کرده بود تو e3 :biggrin1:

انهايي كه ميگن نسخه pcگيم پلي بهتري داره lost planet رو يادشون رفته!!!!!!!!!!
7گرفت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-":-":-"
بازي هاي سوم شخص كلن رو كنسول گيم پلي جذاب تري داره من خودم خيلي دلم ميخواد نسخه pcدر بياد تا ببينم چه طوري از اب درمياد خدا كنه مثله lpنشه چون gowواقعا بازي بزرگي چون اگه بازي خوبي نشه خيلي از ارزش بازي كم ميشه:(
کمتر از 9 نمیگیره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or