Gears of War bundle announced for Australia

SEIKO-XXX

کاربر سایت
درود

gearsaubundle1b.jpg

سایت استرالیایی OXCGN جزییاتی را در مورد bundle جدید عنوان Gears of War در سایت خود قرار داد.

این bundle شامل Xbox 360 Pro و نسخه ی 1,2 عنوان Gears of War میباشد که همگی درون باکسی به رنگ قرمز قرار گرفته است.

قیمت پیشنهادی این باندل 499$ میباشد !

این bundle برای استرالیا در نظر گرفته شده و هنوز تصمیمی مبنی بر عرضه ی ان در دیگر نقاط گرفته نشده است.

عکس

منبع

یه همچین چیزی توی کریسمس 2009 برای UK هم بود...
MS جدیداً انداخته توی فاز باندل های سنگین:biggrin1: یه مدت پیش باندل Game OF The Year=Elite+Halo 3+Fable 2 رو واسه کانادا و استرالیا آنونس کردن قیمتش هم 399.99$ بود حالا این یکی چرا قیمتش اینقدره خدا میدونه...
به نظر من MS می خواد تا قبل از کاهش قیمت قریب الوقوع PS3 نهایت استفاده رو ببره...

آخرین ویرایش:
فکر کنم این قیمتی که داده به دلار استرالیا است که به دلار آمریکا می شه 295.5 دلار میشه وگرنه اگه دوتا بازی رو هم 100 دلار آمریکا حساب کنیم قیمت می شه 395 دلار نه 499

یه همچین چیزی توی کریسمس 2009 برای UK هم بود...
MS جدیداً انداخته توی فاز باندل های سنگین:biggrin1: یه مدت پیش باندل Game OF The Year=Elite+Halo 3+Fable 2 رو واسه کانادا و استرالیا آنونس کردن قیمتش هم 399.99$ بود حالا این یکی چرا قیمتش اینقدره خدا میدونه...
به نظر من MS می خواد تا قبل از کاهش قیمت قریب الوقوع PS3 نهایت استفاده رو ببره...

يکی از مديرا هم توی انجمن داشتش ... که فروخت اينجا ...

فکر کنم یک 7 - 8 ماهی باشه این باندل عرضه شده.. کلا چیز خاصی نداره فقط دو تا بازی توش هست .. جعبشم فرق میکنه..:biggrin1:

اگر کلا یک چیز جدا مثل HALO میساختن خیلی بهتر میشد..

البته فکر کنم یک کدی هم توش هست که اگر بزنی اسلحه های گریز 2 رو طلایی میکنه..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or