Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
انقدرم دیگه سیاه نکنید نتیجه رو درست خودمون خیلی هایپ کردیم ولی همون متا رو برید نگاه کنید تا 43 تا نقد فقط 3 تا 7 داره بقیه نمرات همه 8 به بالا چون 8 هاش زیاده میانگینش پایین اومده ولی خوب باید ببینیم کمپین چجوریه خود کلیف تو تویتتش زیاد مانوری تو داستان نداده بود انگار پیش خودش میدونسته داستان سربندی شده

• Like
Reactions: Musician
خوشم مییاد استارتر محترم متا رو زیر 85 درنظر نگرفتن میگفتن وقتی متا بالا 90 شد حال و رورشون رو میبینیم;):D من که همون روز اول تو نظرسنجی زدم متا 85
ایرادی هم که همه منتقدا گرفتن بخش داستانی بوده جایی که شماها میگفتین انتقلاب میکنه و از تمام گیرزها پیشی میگیره
من نمی خوام بازی رو بکوبم خودم تمام گیرزها رو بازی کردم دو ماه پیش هم پیش خریدش کردم اما از این اعتماد به نفسی که شماها داشتین و این که تو نظرسنجی حتی نخواستین متا رو زیر 85 درنظر بگیرین سوزم گرفته بود خلاصه ما که از بازی لذت میبریم چون همون روز اولم میگفتم امکان نداره متاش بره رو 90 اما حال و روز اونایی که هایپ شده بودن دیدنیه8->
گرز 4 هنوزم انقلابه حرف منتقدام کشکه مثلا گیم اسپات گرز ریمستر گفته بود تو مپ گم شدم 7 دادن اونم:))
معلوم نیس سونی به امثاله اینا چقد پول داده...
تمام گرز ها رو بازی کردی ولی در حد یه Story اسم خودتم گزاشتی فن حتما چون همرو تا ته رفتی اونم با بک وارد =))

گرز 4 هنوزم انقلابه حرف منتقدام کشکه مثلا گیم اسپات گرز ریمستر گفته بود تو مپ گم شدم 7 دادن اونم:))
تمام گرز ها رو بازی کردی ولی در حد یه Story اسم خودتم گزاشتی فن حتما چون همرو تا ته رفتی اونم با بک وارد =))
هیچکس خوشحال نیست که نمرات به حد انتظار نرسیده. و هیچ کس هم براش مهم نیست و از بازی لذت میبرن همه(فکت). در نهایت. پیشنهاد میکنم این بحث های چیپ سونی پول داده وسط نکشی. باور کن کار درست اینه..

• Like
Reactions: mmk2008 and Cj_sa
بک اوارد؟؟؟
داداش من کل گیرزها رو رو نسل هفت رفتم با هر سه تاشم زندگی کردم دارم میگم بحث من کوبیدن نیست بحث من اینه که هر بازیی امکان داره در حد انتظار نباشه من اینو دارم میگم ببین استارتر محترم به جایی که جواب بده میگه سر پیازی یا تهش انگار خودش کارکن مایکرو هست یا میاد توهین میکنه فکر میکنی من بدم میاد بازی که دو ماه پیش پری اوردرش کردم خوب باشه؟؟؟ بحث من اینه که این تاپیک مختص فن هایه دو اتیشه گیرز نیست ماله همهست اما انگار استارتر اگه اختیار کل داشت فقط اجازه فن هایه گیرز رو تو این تاپیک میداد
الا سونی حتما به منتقدایی که هورایزن 3 رو نقد کردن ومتاش رو رسوندن به 91 هم پول داده نه؟؟؟

بک اوارد؟؟؟
داداش من کل گیرزها رو رو نسل هفت رفتم با هر سه تاشم زندگی کردم دارم میگم بحث من کوبیدن نیست بحث من اینه که هر بازیی امکان داره در حد انتظار نباشه من اینو دارم میگم ببین استارتر محترم به جایی که جواب بده میگه سر پیازی یا تهش انگار خودش کارکن مایکرو هست یا میاد توهین میکنه فکر میکنی من بدم میاد بازی که دو ماه پیش پری اوردرش کردم خوب باشه؟؟؟ بحث من اینه که این تاپیک مختص فن هایه دو اتیشه گیرز نیست ماله همهست اما انگار استارتر اگه اختیار کل داشت فقط اجازه فن هایه گیرز رو تو این تاپیک میداد
الا سونی حتما به منتقدایی که هورایزن 3 رو نقد کردن ومتاش رو رسوندن به 91 هم پول داده نه؟؟؟
خب الان به چی می خوای برسی؟ استارتر بیاد از شما عذر خواهی کنه که چرا انتظاراتش بالا بوده؟:|
خیلی راحت. به شما ربط نداره که استارتر چرا این طوری عمل کرده. این تنها جوابیه که لایقی بشنوی.!
blechh
مشخصه کی ناخوشه عزیزم:D

آخرین ویرایش:
خب الان به چی می خوای برسی؟ استارتر بیاد از شما عذر خواهی کنه که چرا انتظاراتش بالا بوده؟:|
خیلی راحت. به شما ربط نداره که استارتر چرا این طوری عمل کرده. این تنها جوابیه که لایقی بشنوی.!
تهه جوابتون هم دیدیم خوش باشین:)

تهه جوابتون هم دیدیم خوش باشین:)
اقا من منظورتون کامل متوجه شدم ولی طرز بیانت کمی تند و تمسخرامیز بود شما میگی از بازی لذت میبری و خیلی هم حال میکنی با سری گیرز پس چرا سر چندتا نمره بازی و کسایی که واسه این تاپیک زحمت کشیدن رو مسخره میکنی؟؟
مهم اینه این نمرات چیزی از بازی کم نمیکنه و کسی که طرفدارش باشه لذتش رو میبره(البته نمرات واقعا هم بد نیست)
نمرات هوی رین و بیاند که یادتون نرفته؟ بازیا بدی بودن؟
پس اینقدر نمره مهم نباشه براتون

• Like
Reactions: mmk2008
بک اوارد؟؟؟
اینجا همه نظر میدن مشکلی هم نیست اینکه میگی قیافه اینایی که هایپ شدن دیدنیه یعنی چی دقیقا ؟کسی واسه متا هایپ نبود فقط حدس میزدیم اصلا وقتی صلیغه وجود داره نقد اصلا معنای خاصی نداره بعدشم به نظر سنجی گیر الکی دادی منم بودم همین مدلی میزاشتم آماده کوبیدن بازی هستی بعد میگی فنِ بازی هستی کلا فازت چیه ؟

چرا همه جبهه موافق مخالف شدید گرفتین من واقعا درک نمیکنم مگه امتیاز بازی بده؟ بله فوق العاده و در حد گیرز نیست زیر 90 باشه ولی متای 85 تا 89 بده یعنی تو این نسل ؟ بعد اصلا باشه بده اونایی که pre-order کردن اکثرا فن بازی بودن و طبق مستندات همین پیج و کامنتاشون به نمره کاری نداشتن و ندارن و میشینن بازی میکنن عزیزانی هم که دنبال بازی با متای بالای 98 هستن بازی نمیکنن دیگه اینکه چیز سختی نیست

ناموسا من نمیدونم فازمون چیه تا ی ۷ میبینیم انقد نا امید میشیم.بابا مگه قبلا انقد نمره مهم بود.بشینید بازی کنید و لذت ببرید تازه مولتیشم که خداس

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: M@SOUD64
اینجا همه نظر میدن مشکلی هم نیست اینکه میگی قیافه اینایی که هایپ شدن دیدنیه یعنی چی دقیقا ؟کسی واسه متا هایپ نبود فقط حدس میزدیم اصلا وقتی صلیغه وجود داره نقد اصلا معنای خاصی نداره بعدشم به نظر سنجی گیر الکی دادی منم بودم همین مدلی میزاشتم آماده کوبیدن بازی هستی بعد میگی فنِ بازی هستی کلا فازت چیه ؟
من بازی نکوبیدم جانم... یعنی چی که کسی اینجا سر متا هایپ نبود؟؟؟مدرک داری؟ من کارم با اونایه که سر متا هایپ بودن که حتی حاظر نبودن متا رو زیر 85 پیش بینی کنن من بحثم با اوناس نه بحثم با اونایی که برایه خوده بازی هایپ بودن:|
کسایی هم که اومدن جواب من رو به روشی بسیار تند و تعصبی جواب دادن همونایین که سر متا هایپ بودن نه بازی متا براشون مهم بود نه بازی حالا هرچقدرم بیان اینجا بگن کی گفته من سر متا هایپ بودم:)
جوابشون هم کاملا برام قابل پیش بینی بود فقط می خواستم بشناسمشون:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or