Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خود خون که تو تمام نسخه ها بود ولی تو گیرز1 یه حالت دون دون(گلبول قرمز مانند:d) وجود داشت که ما بین خون ها از بدن لوکاست ها میرخت بیرون که تو باقی نسخه ها نبود یا لااقل به اون شکل اغراق شده نسخه اول نبود:|، تو شاتی که Lord XONE گذاشته هم یه مقدار مشخصه:d

پ.ن : مهرداد عکس نه، اگه میتونی از لحظه تیر خودن لوکاست ها تو گیرز1 یه گیف آپ کن:d
بزار الان اگه بتونم گیف اپلود میکنم :d
عکسای صفحه قبلو چک کن از همون لحظه ای که تیر خوردن عکس انداختم :d

آخرین ویرایش:
امیدوارم اگه فقط نسخه اول رو ریمستر کرده باشن دیگه قیمتش از 20 یا تهش 25 دلار بیشتر نباشه تا بشه دیجیتالی گرفت :دی بازی سال 2006 انصافا بیشتر از اینم ارزش نداره.

گیم پلی که خود شماره 1 هست :
نحوه استفاده از shotgun هیچ تغییری نکرده
roadie run دقیقا مثل شماره یک هست ,کمی نرم تر شده که طبیعی هست
پرتاب کردن نارنجک و برخوردش با زمین کاملا سنگینیش حس میشه
تکه تکه شدن کاراکتر هم توسط شاتگان منطقی به نظر میرسید چون شاتگان تو حلق طرف بود که از وسط ترکید حجم خون هم زیاد بودش
توی هیچ کدوم از شماره های گرز جسد ها سنگینی نداشتند و با برخورد باهاشون سریع پرتاب میشدن به هر سمت که اتفاقا به غیر از شماره 3 که منطقی تر شد حداقل روی زمین کشیده میشدن نه پرتاب.
زمان گرز 2 موتور انریل انجیل 3 ارتقا زیادی پیدا کرده بود همه چی حالت فلیکسیبل بیشتری داشت و بازی از حالت خشک در اومده بود و من به خاطر نمیارم کسی از این موضوع شکایت کرده باشه
gears of war 1 مشکلات عجیبی داشت که اگه بهش بر میخوردی هچ وقت به چیز های سطحی که با اپدیت بر طرف میشه حساس نمیشدی به عنوان مثال شما با شاتگان از فاصله 8 متری جوری حریفتو هدشات میکردی که با longshot نمیشد:)):d یا مثلا تو دوئل یا حتی حرکت عادی کاراکتر تو زمین گیر میکرد و فقط باید 15 ثانیه صبر میکردی تا کاراکترت به حالت عادی برگرده که تا اون موقع یکی میکشتت تا دلتم بخواد گلیچ باگ داشت کلا epic حسو حال اپدیت دادن نداشت اخر سر هم همه ی این مشکلات توی شماره 1 باقی موند ولی الان اوضاع فرق میکنه.
فرخ من پیشنهاد میکنم خودت یک مرتبه xbox روشن کنی بری به همه موضوع هایی که اشاره کردی بررسی کنی بعد خودت بیای پستتو edit کنی :d

من پیشنهاد میکنم شما برید یه بار دیگه گیرز را بازی کنی :دی
من رو حرفی که میزنم کاملا اطمینان دارم تو گیرز 1 سنگینی جسدها بیشتر از همه شماره ها بود . کاملا فکت هست و تو گیرز 3 مصنوعی ترین انفجار بدن کارکترها را شاهد هستیم در حاله ایکه گیرز 1 بسیار بهتر بود . اگه شما یادت نمیاد من کاملا یادم میاد تو همین سایت تو تاپیک مربوطه کلی سر این شاکی بودند .
تو گیرز 1 وقتی نارنجک منفجر میشد قشنگ میشد تیکه ها لوکاست ها را تو هوا دید و مثل سنگ ریزه پخش میشد تو محیط ولی تو گیرز 3 لوکاست 5 تکه کامل میشه که مثل پفک هم اینور و اونور میشه ! این کجاش واقعی هست ؟!
شات گان را هم کاملا مخالف هستم میشه نمونه واقعی را نشون بدید ببینیم چطوری ممکنه یه شات گان بزنه یه انسان را کل وجودش را پخش زمین کنه ؟! شات گان یه سلاح قوی هست ولی راکت که نیست !

کلا سریه گیرز یجورایی همین بود با اینکه گرافیک در کل ارتقاء پیدا میکرد ولی از بعضی چیزها هم میزند .

آخرین ویرایش:
امیدوارم اگه فقط نسخه اول رو ریمستر کرده باشن دیگه قیمتش از 20 یا تهش 25 دلار بیشتر نباشه تا بشه دیجیتالی گرفت :دی بازی سال 2006 انصافا بیشتر از اینم ارزش نداره.
حاجی این حرفو نزن GEARS OF WAR صد دلار هم باشه باید بابتش پول داد مگر اینکه بخواید کمپین بزنید بعدش بزارید تو کمد :dکه البته بازم از ارزشش کم نمیشه همون کمپینش هر چقدرم بری کمه :d
GEARS OF WAR مثل بازی های دیگه نیست که تکراری بشه یک فرمولی داخلشه که تا 100 سال جواب

یعنی واقعا تنها نقطه قوت و یا ضعف گرز ، نحوه‌ی ترکیدن و پاشیده شدن خونه کارکتره :-s
متین ببین بازی دیگه چقدر کامله که نقاط ضعفش میشه این جور چیزا کلا همین گرز 1 PASTE کنن تو 4 با داستان جدید من راضیه راضیم :d

حاجی این حرفو نزن GEARS OF WAR صد دلار هم باشه باید بابتش پول داد مگر اینکه بخواید کمپین بزنید بعدش بزارید تو کمد :dکه البته بازم از ارزشش کم نمیشه همون کمپینش هر چقدرم بری کمه :d
GEARS OF WAR مثل بازی های دیگه نیست که تکراری بشه یک فرمولی داخلشه که تا 100 سال جواب

متین ببین بازی دیگه چقدر کامله که نقاط ضعفش میشه این جور چیزا کلا همین گرز 1 PASTE کنن تو 4 با داستان جدید من راضیه راضیم :d
ربطی نداره :دی من خودم تنها بازی اورجینالی که بین بازی های X360 و PS3 نگه داشتم، Gears 3 هست :دی ولی انصافا یه دونه بازی نباید قیمتش بالاتر از این باشه، حالا اگه کل سری رو کالکشن کنن اون موقع 60 دلار ارزش داره.

در گیرز 1 و 2 اجساد چند تکه میشدن و وقت مردن شما اگه از روشون حرکت می کردین کشیده می شدن
در گیرز 3 اجساد بعد از انفجار در اکثر مواقع مثه یه کیسه پلاستیکی پر از گوشت منفجر میشن که اصلا طبیعی نبود و اجساد هم پا بهش میخورد یا شوت می شدن یا حرکت خاصی اتفاق نمی افتاد:d

فک کنم تونستم اینبار دیگه واضح منظور خودم و فرخ خان رو برسونم......برای من این مورد(نحوه مردن دشمنها) لذت بخش ترین قسمت بازی بود
شماره 1 و 2 تنها بازی بودن که سنگینی دشمن و ضربه حس میشد که متاسفانه 3 این ویژگی رو نداشت و به نظر ریمستر هم اینطور شده

.

من پیشنهاد میکنم شما برید یه بار دیگه گیرز را بازی کنی :دی
من رو حرفی که میزنم کاملا اطمینان دارم تو گیرز 1 سنگینی جسدها بیشتر همه شماره ها بود . کاملا فکت هست و تو گیرز 3 مصنوعی ترین انفجار بدن کارکترها را شاهد هستیم در حاله ایکه گیرز 1 بسیار بهتر بود . اگه شما یادت نمیاد من کاملا یادم میاد تو همین سایت تو تاپیک مربوطه کلی سر این شاکی بودند .
تو گیرز 1 وقتی نارنجک منفجر میشد قشنگ میشد تیکه ها لوکاست ها را تو هوا دید و مثل سنگ ریزه پخش میشد تو محیط ولی تو گیرز 3 لوکاست 5 تکه کامل میشه که مثل پفک هم اینور و اونور میشه ! این کجاش واقعی هست ؟!
شات گان را هم کاملا مخالف هستم میشه نمونه واقعی را نشون بدید ببینیم چطوری ممکنه یه شات گاه بزنه یه انسان را کل وجودش را پخش زمین کنه ؟! شات گان یه سلاح قوی هست ولی راکت که نیست !

کلا سریه گیرز یجورایی همین بود با اینکه گرافیک در کل ارتقاء پیدا میکرد ولی از بعضی چیزها هم میزند .

شوخی میکنی من باید برم گرز بازی کنم؟ دوربین مخفیه؟ :d

من رو حرفی که میزنم کاملا اطمینان دارم تو گیرز 1 سنگینی جسدها بیشتر همه شماره ها بود . کاملا فکت هست و تو گیرز 3 مصنوعی ترین انفجار بدن کارکترها را شاهد هستیم در حاله ایکه گیرز 1 بسیار بهتر بود . اگه شما یادت نمیاد من کاملا یادم میاد تو همین سایت تو تاپیک مربوطه کلی سر این شاکی بودند .
باشه شما فکر کن جسد ها سنگینی دارن تو گرز 1 شما ازادی هرجور دوست داری فکر کنی ولی FACT صادر نکن .

مگه من گفتم نمیشه مگه من گفتم غیر واقعیه؟؟؟گرفتی مارو؟:d

شات گان را هم کاملا مخالف هستم میشه نمونه واقعی را نشون بدید ببینیم چطوری ممکنه یه شات گاه بزنه یه انسان را کل وجودش را پخش زمین کنه ؟! شات گان یه سلاح قوی هست ولی راکت که نیست !

ما چیکار به نمونه واقعی داریم الان؟؟؟ SHOTGUN بازی GNASHER هست که قدرت تخریبشم بسیار بسیار بالاس نکنه فکر کردی WINCHESTER SHOTGUNه؟

این حرفارو خداییش به من نزن که خیلی زور داره .... موفق باشی

در گیرز 1 و 2 اجساد چند تکه میشدن و وقت مردن شما اگه از روشون حرکت می کردین کشیده می شدن
در گیرز 3 اجساد بعد از انفجار در اکثر مواقع مثه یه کیسه پلاستیکی پر از گوشت منفجر میشن که اصلا طبیعی نبود و اجساد هم پا بهش میخورد یا شوت می شدن یا حرکت خاصی اتفاق نمی افتاد:d

فک کنم تونستم اینبار دیگه واضح منظور خودم و فرخ خان رو برسونم......برای من این مورد(نحوه مردن دشمنها) لذت بخش ترین قسمت بازی بود
شماره 1 و 2 تنها بازی بودن که سنگینی دشمن و ضربه حس میشد که متاسفانه 3 این ویژگی رو نداشت و به نظر ریمستر هم اینطور شده

.
بله کاملا موافقم موقع تیر خوردن به دشمن حس سنگینی کاملا منتقل میشد ولی وقتی روی جسد را میریم مثل یک جسم سبک به اطراف برخورد میکنن.

آخرین ویرایش:
شوخی میکنی من باید برم گرز بازی کنم؟ دوربین مخفیه؟ :d

باشه شما فکر کن جسد ها سنگینی دارن تو گرز 1 شما ازادی هرجور دوست داری فکر کنی ولی FACT صادر نکن .

مگه من گفتم نمیشه مگه من گفتم غیر واقعیه؟؟؟گرفتی مارو؟:d

ما چیکار به نمونه واقعی داریم الان؟؟؟ SHOTGUN بازی GNASHER هست که قدرت تخریبشم بسیار بسیار بالاس نکنه فکر کردی WINCHESTER SHOTGUNه؟

این حرفارو خداییش به من نزن که خیلی زور داره .... موفق باشی

شوخی نکردم :دی

من فکر نمیکنم چیزی که میبینم را میگم وچیزی که حقیقت داره یعنی فکت .

شما توضیح دادید من فکر کردم پسند نکردی :دی

نمونه واقعی یه مثال بود چیزی که من و امثال من پسند نمیکنیم همون قدرت تحریبی بالاست ! دوم اینکه اصالت شات گان گیرز از شماره 1 شروع شده و قدرت تخیریبیه بالا هم نداشت پس استانداردش همون بود و با نمونه واقعی هم شباهت داشت حالا تو شماره 3 جوری دیگه میشه . تغییرات که به باب من یکی خوش نیومده :دی

زور داشته باشه یا نه , به من ربطی نداره :دی چیزی که خودم علنا تجربش کردم را دیدم و حسش کردم به من یکی هم زور داره که بخواید توجیه کنید . شما هم سلامت باشید .

شوخی نکردم :دی

من فکر نمیکنم چیزی که میبینم را میگم وچیزی که حقیقت داره یعنی فکت .

شما توضیح دادید من فکر کردم پسند نکردی :دی

نمونه واقعی یه مثال بود چیزی که من و امثال من پسند نمیکنیم همون قدرت تحریبی بالاست ! دوم اینکه اصالت شات گان گیرز از شماره 1 شروع شده و قدرت تخیریبیه بالا هم نداشت پس استانداردش همون بود و با نمونه واقعی هم شباهت داشت حالا تو شماره 3 جوری دیگه میشه . تغییرات که به باب من یکی خوش نیومده :دی

زور داشته باشه یا نه , به من ربطی نداره :دی چیزی که خودم علنا تجربش کردم را دیدم و حسش کردم به من یکی هم زور داره که بخواید توجیه کنید . شما هم سلامت باشید .

شما از نظر شخصی به فکت رسیدی GOOD LUCK WITH THAT :d
گرز 1 شاتگانش قدرت تخریب بالا نداره ؟ شما با مقوله RELOAD و ACTIVE RELOAD اشناییت داری؟ مسلما نه
توی این عکس من طرف بدون ACTIVE RELOAD زدم
قدرت تخریبشم پایینه :(ولی عمه ی لوکاست اومد پایین :(
کلا موفق باشیم :d

fd0_1.png

این ویدیویی که راد گذاشته از دیده من بسیار متقاعد کننده هستش من خودم بسیار بسیار هایپ شدم مخصوصا وقتی مپ CANAL با این کیفیت دیدم مکانیک گیم پلی چیزی شبیه به گرز 1 و 3 هست, صدای GNASHER هم مقداری تغییر کرده حالا ویدیو بیشتر بررسی کنم نظرمو میگم.
UPDATE :
این ویدیو از نظر من تایید میشه واقعا همچیش فوق العاده هست !! بی صبرانه منتظر نمایش رسمی بازی هستم بازی به نظر میاد از موتور اپگرید شده شماره سوم استفاده میکنه تو همین 30 40 ثانیه من تغییرات موثری دیدم که اشکالات شماره 1 بر طرف کرده.
............
حسین ,مهدی QUINT:d , محمد اقای مدیر سایت :d و بقیه برو بچ کجایید ببینید گرز 1 مون چیم شده :-o:d

I'm right here dude :دی
GeOW 1 به تنهایی ارزش خرید یه Xbox ONE رو داره !
مهرداد به بقیه بچه ها هم خبر بده کم کم آتیش کنیم بریزیم تو مولتی GeOW :دی

الان تو این عکس چه اتفاقی افتاده ؟! خون پاشیده هوا ؟ نه میخواستی خونم نپاشه ؟! کسی گفت شات گان تو گیرز 1 قدرت نداشت ؟! اون گیرز 3 هست که به صورت کذایی قدرت داره . سعی کن پستها را خوب بخونی تو همون عکسی که خودت گذاشتی مقایسه کن با گیرز 3 که 5 تکه گوشت میفته زمین ! به صورت مصنوعی . شات گان تو گیرز 3 مثل اینه که تو شکم لوکاست یه نارنجک انداختی . لول .

گفتم که نیاز به توضیح نمیبینم من واسه خودم فکتی قرار ندادم چون یه معادله هست سفید سفید هست و سیاه سیاه ! نیاز به اثبات نیست .

I'm right here dude :دی
GeOW 1 به تنهایی ارزش خرید یه Xbox ONE رو داره !
مهرداد به بقیه بچه ها هم خبر بده کم کم آتیش کنیم بریزیم تو مولتی GeOW :دی

به به مهدی گل خودمون :d بیا که جات حسابی خالیه (البته جای خودمم الان خالیه) :d یه REUNITE خفن میکنیم سر گرز با همه بچه ها که کلا خوش بگذره اریا حسام حسین هم که مطمئنن هستن برمیگردن به اضافه خیلی های دیگه :d کلا جو برو بچ گرز الان عالیه :d یه تورنومنت هم میزاریم واسه گرز 1 ریمستر :d

الان تو این عکس چه اتفاقی افتاده ؟! خون پاشیده هوا ؟ نه میخواستی خونم نپاشه ؟! کسی گفت شات گان تو گیرز 1 قدرت نداشت ؟! اون گیرز 3 هست که به صورت کذایی قدرت داره . سعی کن پستها را خوب بخونی تو همون عکسی که خودت گذاشتی مقایسه کن با گیرز 3 که 5 تکه گوشت میفته زمین ! به صورت مصنوعی . شات گان تو گیرز 3 مثل اینه که تو شکم لوکاست یه نارنجک انداختی . لول .

گفتم که نیاز به توضیح نمیبینم من واسه خودم فکتی قرار ندادم چون یه معادله هست سفید سفید هست و سیاه سیاه ! نیاز به اثبات نیست .

باشه باشه شما درست میگی...

حاجی ول کن دیگه دنبال گلبول قرمز و تیکه شدن کاراکترا بعد از مرگید.../:)
اگه 1 نفر بتونه دقیق نظر بده در مورد کل سری گیرز خود مهرداده چون از اِند سال پیش داره گیرز بازی میکنه بعد شما که دو بار کمپین بازی کردی رفتی بازی بعدی مثلا اطلاعاتت کامل تره ؟ شات گان هم تو گیرز 3 به خاطر اکتیو ریلود هست که شما فکر میکنی کذایی قوی شده...

تو کلیپ خیلی چیزا رو نشون ندادن که اشکالاتش برملا شه ! اولین و بارز ترین نحوه کاور گرفتن و خروج از کاور ، بعدش جامپ کارکتر ، و اینکه شما وقتی A رو میگیری، بعد از چه مدت شروع به دویدن میکنه ! (تو 3 : حدود 0.5 ثانیه بود ، تو گرز2 : فک کنم 1 اینا !) ، sensitivity رو هم حدودش معلوم نیست !
ولی تو همون کلیپ وقتی با gnasher خواست نفر اولو بکشه ، با تیر اولش حریف نمرد ! اینم مورد عجیبی بود !! ولی سر کشتن نفر سوم اینکه با تیر اول نمرد نشون داد hitbox کارکتر خوب کار شده ! اگه تو فیلم ببینید سر شاتگان بالای دست کارکتره !
عکسش :

ولی این حرکت از مارکوس منو یاده فیلم matrix انداخت : جاخالی میده انگار !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or