Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
ای بابا شما چقدر بخش داستان گرز براتون مهمه..!؟ اصل گرز مولتی پلیره
من صمیمانه از ته قلب آرزو میکنم مولتی جاجمن و 3 رو بریزن دور و یک چیزی شبیه گرز 2 بسازن

سری گیرز به نظرم بهترین TPS موجود هست...نماد این سبک محسوب میشه و هر بازی ای برای عرض اندام تو این سبک باید از استاندارد های گیرز پیروی کنه
سری ای بود که یجورایی بخاطرش X360 گرفتم و اگه یه روز بخوام به سمت X1 هم برم مهم ترین دلیلش همین بازیه

ای بابا شما چقدر بخش داستان گرز براتون مهمه..!؟ اصل گرز مولتی پلیره
من صمیمانه از ته قلب آرزو میکنم مولتی جاجمن و 3 رو بریزن دور و یک چیزی شبیه گرز 2 بسازن

اتفاقا بخش داستانش خیلی هم مهمه ییخود تیریپ بر ندار امین جان !

مهم هست اما نه به اندازه بخش مولتی
کلا گریز اون اول با مولتیش یک تحول ایجاد کرد
در کل شما 3 بارم کمپین رو تموم کنی میشه 30 ساعت ولی مولتی رو بدی دست یکی مثل من حداقل 2 سال مداوم بازیش میکنم

یادش بخیر چه دورانی بودش نوید، زیر بارون چه GeoWهایی که ما بازی نکردیم :دی
حیف که این سونی جهانخوار اومدش و ما رو از هم جدا کرد:(

برای اون داداشمون هم تو KZ3 یا KZ:SF فقط بخش داستانی مهم هست و مولتی ارزشی نداره!

یادش بخیر چه دورانی بودش نوید، زیر بارون چه GeoWهایی که ما بازی نکردیم :دی
حیف که این سونی جهانخوار اومدش و ما رو از هم جدا کرد:(

برای اون داداشمون هم تو KZ3 یا KZ:SF فقط بخش داستانی مهم هست و مولتی ارزشی نداره!

اره خدايي چه حالي ميداد برهان ، حالا بايد ديد كدوم يكيمون كوتاه مياد ميره پيش اون يكي :d
روي insane دهنمون صاف ميشد :d

مهم هست اما نه به اندازه بخش مولتی
کلا گریز اون اول با مولتیش یک تحول ایجاد کرد
در کل شما 3 بارم کمپین رو تموم کنی میشه 30 ساعت ولی مولتی رو بدی دست یکی مثل من حداقل 2 سال مداوم بازیش میکنم

خب اينكه بخش انلاين سرگرم كننده اي داره چه ربطي به اين داره كه بخش داستاني مهم نيست ؟
اينكه هر ٢بخش رو عالي و بدون نقص در بيارن هنره مهم نيست من و تو چي دوس داريم

سوال اينجاس كه در GEOW 4 دوست داريد با چه كركتري بازي كنيد و دوست داريد داستان ماركوس باشه يا نه ؟
من خيلي دوست دارم جواني هاي ماركوس رو روايت كنه اما با سلاح هاي جديدو البته به اضافه سلاح هاي كه در نسخه هاي قبلي هم بودن :d

خب اينكه بخش انلاين سرگرم كننده اي داره چه ربطي به اين داره كه بخش داستاني مهم نيست ؟
اينكه هر ٢بخش رو عالي و بدون نقص در بيارن هنره مهم نيست من و تو چي دوس داريم

من نمی گم مهم نیست ولی میگم درجه اول مولتی رو باید درست کنن
الان تو جاجمن و 3 هیچ مشکلی تو بخش داستانی نبود و بیشتر انتقاده فنها به بخش مولتی هست که تو جاجمنت به اوج خودش رسید

سوال اينجاس كه در GEOW 4 دوست داريد با چه كركتري بازي كنيد و دوست داريد داستان ماركوس باشه يا نه ؟
من خيلي دوست دارم جواني هاي ماركوس رو روايت كنه اما با سلاح هاي جديدو البته به اضافه سلاح هاي كه در نسخه هاي قبلي هم بودن :d

حقیقت هیچی مارکوس نمیشه .. اصلا آدم احساس اُبُهت بهش دست میده

من از برگشت به گذشته اصلا خوشم نمیاد امیدوارم یک بار دیگه لوکاستها شورش کنن

من نمیدونم شماها چه جذابیتی توی مارکوس دیدید . البته خوبه ها یعنی شخصیت یه فرمانده رو داره اما من حال نمیکنم باهاش :d

همونطور که یه سری به سم فیشر عادت کردند ( با وجود تمام شخصیت پردازی حرفه ایه سم :دی ) یه سری هم با مارکوس حال میکنن دیگه :دی ! عاشق اون آنیا گفتنشم :دی

من نمیدونم شماها چه جذابیتی توی مارکوس دیدید . البته خوبه ها یعنی شخصیت یه فرمانده رو داره اما من حال نمیکنم باهاش :d

تو برو با اون تای خدا بیامرز حال کن :d
مارکوس 20 سال زندانی بود دور بازوش یک میلیمترم کم نشد ولی تای به دو روز هم نرسید :|

تو برو با اون تای خدا بیامرز حال کن :d
مارکوس 20 سال زندانی بود دور بازوش یک میلیمترم کم نشد ولی تای به دو روز هم نرسید :|

با مارکوس کاری نکردن اصن . تای بدبخت رو اینقدر شکنجه کردن بچه نابود شد :(
اون یکی شخصیت توی RAAM'S Shadow هم خیلی خوب بود اسمش یادم رفته . یه سیگار برگ هم گوشه لبش داشت . بریک یا یه همچین چیزی بود :d

من فقط به خاطر این بازی 360 خریدم :d
در مورد اینکه هیچ شخصیتی مارکوس نمیشه کاملا موافقم :d
اصلا این بشر ابهت خاصی داشت :bighug: اون صداش تو حلقم :d
ضمن اینکه بخش داستانی هم خیلی مهمه /:)

چیه حالا همه گیر دادن به مولتی ؟! :d
مطمئنا مهم ترین بخش ، بخش داستانی بوده و هست ! الان هم که به نظر من GeoW توی بن بست گیر کرده ! چه از نظر گیم پلی چه از نظر داستان .
TPS رو که توی نسل هفتم ته دیگش رو هم خوردن ، نسل هشتم هم که چنتا غول تو راهن :d داستان هم که دیگه همه می دونیم چه جوری تموم شد !
راد فرگوسن که هست ، یه استدیوی جدید هم داره بازی رو می سازه میشه به خلاقیت توی گیم پلی امیدوار بود ولی امیدوارم حداقل نویسنده ی بازی این بشر (کارن تراویس ) باشه :d :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or