Gears of War 4

توسعه دهنده : The Coalition
ناشر : Microsoft studios
تاریخ انتشار : پاییز 1395
پلتفرم : XBOX ONE & WIN10

همونطور که ما می دونیم GEARS OF WAR 3 با از بین رفتن کامل لوکاست ها و لمبنت ها توسط دستگاه Counter Measure آدام فینکس و کشته شدن کویین میراه توسط مارکوس فینکس به اتمام رسید و سیاره SERA بار دیگر بعد از گذشت نزدیک به 100 سال جنگ چهره آرامش رو به خود بگیرد اما مساله این است که این آرامش تا چه حد پایدار است؟​

داستان Gears of War 4 بیست و بنج سال پس از اتفاقات شماره سوم بازی رخ خواهد داد,شخصیت اصلی بازیJD Fenix پسر مارکوس فینکس می باشد که به همراه 2 تا از دوستان خود kait و del به دنبال پیدا کردن سر نخ هایی از گم شدن احالی روستا هستند که در این بین پی خواهند برد که هیولاهایی ناشناخته به آن ها حمله می کنند که قهرمان های داستان به دنبال پیدا کردن ارتباط بین ناپدید شدن مردم و منشاء پیدایش هیولاها هستند.
ارتش COG در پایان GEARS OF WAR 3 به دلیل انبوه زیاد اجساد لوکاستها قادر به از بین بردن تمامی آنها نبودن و قهرمانان ما بر این باورند که منشا پیدایش این هیولاهای جدید که Swarm نام دارند در یکی از گورستان های جمعی لوکاستها می باشد.
Swarm ها بخشی از تحدید برای کاراکتر های جدیدی بازی می باشند زیرا جو وحشیانه ی جدید SERA این بار نقش جدی تری را ایفا می کند,همونطور که قبلا ذکر شد دستگاه کانتر مژر آدام فینکس باعث شد تا از رشد لمبنسی و ایمولژن جلوگیری و برای همیشه به آن خاتمه دهد اما این پایان کار نیست چرا که باعث بوجود آمدن تغییرات گسترد ه ای در اکوسیستم سرا شده است که حاصل آن پدید آمدن طوفان های آتشین که Windflare نام دارند,این طوفان ها در وقع در 4 نوع طبقه بندی خواهند شد,از وزش باد های ملایم گرفته تا طوفان های وحشی به همراه رعد هایی کشنده که پلیر باید خیلی محتاتانه عمل کنند
طبق گفته راد فرگوسن بازی قرار هست به ریشه های خودش که ترس از ناشناخته ها و اتمسفر تاریک و خشن هست برگردد.

اطلاعات تایید شده :

- داستان بازی در 1 روز اتفاق خواهد افتاد.
- 3 فکشن در بازی وجود خواهد داشت :
COG : بازمانده ی سربازان جنگ با لوکاست ها که در قلمرو جدید در شهرهایی با دیوارهای بلند زندگی می کنند.
The Outsiders : افرادی هستند که تابع قوانین خودشون و در طبیعت زندگی می کنند ( همانند stranded های GEARS ها پیشین)
Swarm : گونه ای جدید از هیولا ها هستن که شامل pouncers,juvies,snatchers,screamer,swarms
- تمامی Execution های نسخه پیشین در بازی هست به اضافه موارد جدید که شامل :
Yank&shank - Vault kick - knife Execution
سلاح های جدید بازی : Dropshot - Buzzsaw - Buzzkill
- بازی دارای سیستم آب هوایی به صورت داینامیک می باشد.
- هنگام درگیری قابلیت به وجود آمدن کاور جدید برای سنگر گیری هست.
- کمپین بازی 1080P و 30fps می باشد.
- بازی دارای Co-op آنلاین 2 نفره می باشد.

تصاویر

کاراکترها

no95s6og2jo6wrc1hmof_thumb.jpg
pehupfjvoq2vs3chqper_thumb.jpg
4bya9451e5rxkan2b1lc_thumb.jpg
v599eztv979jphwslxwa_thumb.jpg
bqvzaduof39990fq5swd_thumb.jpg

اسلحه ها

دشمن ها

تریلرها

ترجمه کامیک بوک ها

لینک به زودی قرار داده خواهد شد.

آخرین ویرایش:
من گیرز 1 رو روی pc بازی کردم و همون چند مرحله ی اولش بهم فهموند که یه چیزهایی در صنعت بازیسازی داره توسط این بازی جا به جا میشه.
چیزهایی که من رو مجذوب خودش کرد:
تخریب پذیری ستون ها
بخاری که از اسلحه بعد از تموم کردن خساب بلند میشد.
فیزیک کارکتر ها بعد از اینکه پام میخورد به لاشه های روی زمین
خون و افکتش
ستون های و ساحتمون های بلند و افسانه ای
بی رحم ترین دشمنهایی که تا حالا تو بازی دیدم
خشم و تاریکی و حماسه
.........
و اواخر هم
مولتی کلاسیک و فوق العاده گیرز 3
بهترین دوستان لایو و در کل زندگی
پلیرهای متخصص که فرندهام بودن
...

من Gears of War 1 اول روي PC بازي كردم همون موقع كه عرضه شده بود
جزو اولين بازي هاي Games for Windows بود كه اون زمان يك سيستم جديدي بود براي خودش :d

منکه موقع اومدن گیرز3 برای 360 اقدام کردم!:دی:-" یعنی تریلر هاشو دیدم کف کردم:| البته قبلش زیاد تو بحث بازی به این صورت نبودم! بعد که خریدم چون ادمی هستم که میخوام از نسخه اول بازی کنم ، هنوز گیرز3 نیومده بود و رفتم گیرز2 رو راحت گیر اوردم اما گیرز1 هیچجا نبود! به طور خیلی خارقالعاده پیداش کردم!:دی وای دستم موقع رو در رو شدن با برسرکر تو گیرز1 میلرزید!:|:دی ولی خب الان طبیعی شده!:دی گیرز2 برام خیلی عالی بود! گیرز 3 هم که هی برای کپی شدنش سماق مکیدیم!:| و هی تریلر نگاه کردیم و اب شدیم:| کلا 3 شماره رو عاشقش هستم! اهنگ منو گیرز1 :x
مولتی هم که من فک کنم ارزوی مولتی رو به گور ببرم!:دی:| خیلی دوست داشتم مولتی بزنم حتی نتم رو با پینگ خوب گرفتم اما نشد!:( یکی از موارد دیگه علاقم به گیرز همین مولتی با هوش مصنوعی بود!:دی با گیرز2 خیلی حال کردم:دی خودم با هوش مصنوعی KOTH میزدم!:x از مد horde چون تنها بودم بازی نمیکردم:| گیرز3 هم مولتی هوش مصنوعیش خیلی بهتر شد!:دی کلا یادمه خودم امار کیل و شلیک و اینا تو گیرز3 نگاه مینداختم فکم افتاده بود که مثلا من برای کشتن 10000 لوکاست ، مثلا10000 بار دکمه RT رو فشار دادم!:-o:دی کلا خیلی تو مولتی مهارت پیدا کرده بودم! :دی
یادمه چون نمیتونستم مولتی انلاین بزنم چنتا تریلر از مد horde داشتم باهاشون عشق میکردم با هر بار دیدنشون!:|

پس ایولا ب خودم ک از اولین تریلر رسمی بازی ک سال 2005 ک در مورد emergency day ک تو کف گرافیک و البته طراحی داغون صورت اونموقعه مارکوس بودم:)
یادش بخیر از همون اول حساب دیگه ای رو بازی باز میکردم
یادش بخیر نسل پیش همه ps فنا تو کف بازی بودن؛)

یادش بخیر اولین بازی که رو ۳۶۰ بازی کردم گیرز ۱ بود. تابستون سال ۸۶ بود که اولین ایکس باکس رو با گیرز و rainbowsix vegas خریدم. مولتی رو هم اولین بار دوسال بعدش با گیرز ۲ شروع کردم که یه ذره بعدش بن ویو معروف مایکرو سال ۲۰۰۹ شد که تا مدت ها تو کف مولتی بازی کردن موندم تا اینکه کنسول جدید خریدم و مولتی گیرز ۳ و بچه های بسیار خوب لایو...
واقعا یادش بخیررر
الان هم که تو یه گوشه کشور در حال خدمت مقدس....

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

برای اینکه تاپیک نخوابه اولین بار کی کجا GEAR OF WAR بازی کردید?
اولین بار گرز 1 رو حدود 6 7 سال پیش بازی کردم که یادمه میترسیدم تنهایی بازی کنم ! فقط با داداشم میرفتم کمپین رو ! کمپین که تموم شد، 1 2 سال بعدش اینا یه بار دیدم نسخه گرز2 رو داداشم خریده و حسابی خر کیف شدم و شروع کردم کمپین رو تکی رفتم ، بعدش مولتیش به صورت آفلاین با BOT ها که دورانی بود ! یه بارش با، بازم داداشم شب نشستیم مولتی زدیم تا حدود 5 صبح که همین شد که کنسول اول سه چراغ شد و بعد یه مدت کلا به فنا رفت تا چند ماه بعدش که یه کنسول دیگه گرفتیم و باز مولتی گرز2 با BOT ! بعدش خبر گرز 3 رو شنیدم که کی میاد و کی هک میشه و ... ، که وقتی هکش ردیف شد ، دقیقا 3 سال و 1 ماه پیش زدم تو گوشش. اول کمپین ، بعد 1 ماه هم کنسول رو آنلاین کردم و دیگه زدیم تو کار مولتی و مولتی و مولتی ...
:d

ESMAIEL@
بهترین شروع نسل همون شروع با یک عنوان خفن هست کاری که میخوام با این نسل تکرار کنم, منم یادم میاد شب کنکور کاردانی با کارشناسی گرز میزدم انصافا هم جواب داد یادش گرامی :d

phantompainv@

گرز ۲ از لحاظ حشونت از ۲ شماره به شدت بالا تر بودش کاملا موافقم.
gears-of-war-2-marcus-locust-chainsaw.jpg

B.A.B@
من بابام هم دیگه رامو میشناخت اونموقع ها با هاش ۲ ۳ دفعه CO OPرفتم رامو کشتیم. :d
GOOD OLD TIME :d
جالبه یه املاکی هم نزدیکای خونمون هست اسمش RAAM قرمز بزرگ نوشته یکی از بچه های تاپیک هم دیده :d:d

EHSAN@
همون مولتی گرز ۳ هم فوق العادس, منتها من خودم همیشه بین ۳ تا عنوان سوییچ میکنم هنوز هم لابی های گرز ۱ پره :>

SAJJAD@
گرز PC مشکلات خاص خودشو اونموقع داشت هم از لحاظ کرک و هم افلاین بازی کردن بدون نیاز GFWL

@DANIAL.WWF
کاملا موافقم دانیال با بخش اول و هم بخش دوم مخصوصا دوم. من بهترین دوست زندگیمو BUDDY OF LIFE /BAND MATE از همین لایو ,GEARS پیدا کردم به همین خاطر هست گرز بیشتر از یک بازی برای من اهمیت داره.

BAHRAM B@
لامصب اون سیستم GFWL چیزی جز رو مخ رفتن کاربراش نداشت من یادم میاد اچیومنت های گرز PC از لیست بازی هام که ریجیستر شده بود خود به خود پاک شد با یکی از پشتیبانی های ماکروسافت صحبت کردم چیزی دستگیرم نشد اخرم GFWL تعطیل شد کلا از اساس پایه مشکل داشت.

D.OF.PERSIA@

همون مولتی افلانشم دنیای خودشو داره که به شدت اعتیاد اور هست هنوز هم برای مولتی زدن دیر نیست ماکه تا گرز بعدی داخل مولتی پلیر ۳ گانه میمونیم.
در رابطه با اهنگ های گرز هم که همشون پدیدن ولی من خودم اول GEARS OF WAR 2 HEROIC ASSAULTو بعدش GEARS OF WAR 1 MAIN THEME

https://www.youtube.com/watch?v=4oFgg5ZdBY0

@G4M3R
بحث اولین بار بازی کردن هست,من هم با همون تریلر با بازی اشنا شدم اسم تریلر هم EMERGENCE DAY بودش که نسخه الفا گرز بود که تغییرات بسیار گسترده و زمین تا اسمون کرد.

s9v0lajlwqxb0y3yfuix.png

7puhctmbj6dmgin9rwy8.png

:dLOOOL

VIRTUAL30T@

بسیار عالی روشن جان امیدوارم دوباره تو میادین گرز ببینمت.

JONDOLLAH@
تنها چیزی که میتونم به تو و مسعود بگم :

:d =d>=d>ROYAL GEARS OF WAR FAN

یادش به خیر، اولین بازی که روی X360 تموم کردم Gears 1 بود، فکر کنم 6-5 ماه بعد از عرضه بازی بود که X360 گرفتم. تا 1 هفته اصلا نمی تونستم به بازی های دیگه نگاه کنم! :دی خیلی بازی خفنی بود، اصلا تو اون سال ها یه چیز عجیبی بود و قشنگ شوترهای کنسولی رو یه تکون اساسی داد. از همه چیزش که بگذریم درجه سختیش واقعا عالی بود، نه آسون بود، نه الکی سخت بود. یعنی واقعا یه سختی منطقی داشت که خیلی اکشن بازی رو لذت بخش کرده بود.

25 سال سن دارم و نزديك ٢٠ سال گيمرم :dو تو اين همه سال تنها چند بازي هستن كه از اونها به بعد نسل گيمريم ارتقا پيدا كرد و gears of war اخرين جهش بود(قبلا hl2 بود)
يعني وقتي من gew 1 رو روي لب تاپ فاميلمون بازي كردم قشنگ نسل جديد رو همه جوره حس كردم:
سنگيني كاراكترا
خشونت عالي
مبارزاتي كه واقعا براي اولين بار مبتني بر كاور بودن و البته نفس گير
شاتگان محشر
و خيلي از مواردي كه danial.wwe به خوبي ليست كرد

دليل خريد x360 هم در ابتدا فقط و فقط gew2 بود كه اولين بازيم رو كنسول بود و انتخاب كاملا عاقلانه اي هم براي من بود چون دقيقا تا اومدن شماره ٣ هر هفته انلاين و bot اين بازي رو انجام ميدادم و بهترين بهترين بهترين تو سبك خودش بود

+

خلاصه ip محشريه و هنوز همچين ip اي كه همه جور يه نسلو بندازه جلو نداشتيم و منتظر همچين ip هستم

.

اولین بازی ای که روی 360 تموم کردم گیرز 2 بود. یادمه هنوز کنسول رو نخریده بودم رفته بودم دیسک گیرز 2 رو تهیه کرده بودم! :|:d
بیشترین ساعات گیمری عمرم هم فکر کنم پای گیرز گذروندم. سر گیرز 3 هم یادمه با یکی از رفقا، خودمون رو (بخونید پول ـمون رو! :d) برای خرید نسخه ی اورجینال آماده کرده بودیم که... مشکلات یهو حل شد. :d
همین تابستون بود برای چندمین بار سه گانه رو از اول بازی کردم و بعد از تموم شدنش یه چیز یادم مونده بود. اینکه راد فرگوسن گفته بود سختی کار ما مثل رابطه ی 343 با هیلو4 می مونه... ولی به نظرم کار بلک تاسک سخت تره و خلاصه دهنشون صافه! :d

گیرز 1 رو با pc بازی کردم. :(( بزرگترین تجربه ای بود که داشتم. کلا این 3 تارو فکر کنم بالای 4 بار رفتم. مولتی گیرز 3 هم که هیچوقت از یادم نمیره. من و مصطفی kayne و امین تروا و خان داداش خدا بیامرز :d البته یه سری دیگه از بچه ها هم بودن که الان باد بردتشون اون سمت و مهم نیستن دیگه :d
خلاصه گیرز جز بازی هاییه که خاطراتش از یاد آدم نمیره. وقتی که گیرز با جمله Lets Kick Some A*ss مارکوس شروع شد.. :((

گیرز 1 رو با pc بازی کردم. :(( بزرگترین تجربه ای بود که داشتم. کلا این 3 تارو فکر کنم بالای 4 بار رفتم. مولتی گیرز 3 هم که هیچوقت از یادم نمیره. من و مصطفی kayne و امین تروا و خان داداش خدا بیامرز :d البته یه سری دیگه از بچه ها هم بودن که الان باد بردتشون اون سمت و مهم نیستن دیگه :d
خلاصه گیرز جز بازی هاییه که خاطراتش از یاد آدم نمیره. وقتی که گیرز با جمله Lets Kick Some A*ss مارکوس شروع شد.. :((
خدا بیامرز کیه ، اسمم تغییر دادم :d اوضاع اقتصادیم داغون ، بعدا با X1 برمی گردیم :bighug:
یادش بخیر بازی ول می کردیم الکی به هم mele میزدیم :d
اسنایپ های مصطفی بگو !!!

یادش بخیر
اولین بار ک x360 رو برا گیرز خریدم تخریب پذیری و گرافیک و جو فوق العاده اکشن بازی واقعا میخکوبم کرد
یادش بخیر مادرمم درگیر کرده بود:)
نشسته بود کنارم با هیجان آدرس میداد ک لوکاستا کجان میترکوندمشون:))))

اوایل سال 2007 یا اواخر 2006 دقیقاً یادم نیس، 360 رو گرفته بودم! فک کنم دوم دبیرستان بودم! چه ذوق و شوقی داشتم! اولین بازی که گذاشتم تو کنسول Geow بود! بازی رو شروع کردم، همونجا که مارکوس رو از زندان آزاد می کنن، تو اون سالن بزرگه اول بازی یه درگیری تمام عیار راه میفته، نارنجک پرت میشه و ... واقعاً فکم به زمین میل کرده بود! تا اون موقع همچین صحنه ها، تخریب پذیری و گیم پلی تو تخیلاتم می گنجید! متاسفانه کنسولم 7-8 ماه بیشتر دووم نیورد! بیش از یه سال وقفه افتاد، و با اومدن Geow 2 کنسول دوم رو خریدم، اینبار تو لایو خاطرات تکرار نشدنی با این بازی داشتم، بعد از یه سال و اندی کنسولم بن شد، و جالبیش اینه که با اومدن Geow 3 کنسول سومم رو گرفتم! :d

یادش بخیر ..اولین باری که گیرز رو دیدم تو کلوب بود کلا ایکس باکس تازه اومده بود .. بگذریم از جمله های کلیشه من 10 سال پیش بازی کردمو از این حرفا :دی چون بچه ها میشناسن لازم به تعریف نیست میخوام یه چندتا خاطره خنده دار بگم شما هم بخندین

یادمه با حسین گیرز 2 وینگمن میزدیم تو مپ جاسینتو رفتیم بالای پله ها من اینک رو برداشتم گفتم حسین من برم بیرون یه نگاه بندازم تا اومدم بیرون دیدم یه لوله گنشر رفت تو حلقم زرتی زد مارو نامردا بیخ دیوار کمپ کرده بودن بی سر صدا :دی دیدم حسین داره غش میکنه از خنده گفتم چته مرتیکه گفت جنازت زیر طاق شد بعد پاشید تو صورتم

یه دفعه داشتیم گاردین میزدیم.. گیرز 2 یه باگ داشت بعضی مواقع ریسپاون میشدی اسلحه نداشتی عرفان 90 اسلحه نداشت گفتیم نزنیدش تا لیدر رو بزنیم ریسپاون نشه :دی میومد وسط درگیریها که بمیره باز نمیزدمیش تا اینکه لیدرشون رو زدیم گفتیم حالا بزنیدش=)) بعد اومد تو پارتی هم خندش گرفته بود هم حرصش در اومده بود ولی اونموقع جمع بچه ها خیلی دوستانه تر بهتر بود نخاله نداشتیم همه برای خنده بازی میکردن چه دورانی بود که دیگه تکرار نشد

یه دفعه داشتیم گاردین رنک میزدیم با امین لایو باز =)) لیدر شده بود ولی هم تیما خارجی بودن تو مپ سکیوریتی هی میرفتن فرگ رو برمیداشتن امین لایو باز با اون صداش داد میزد به فارسی بابااااااااااا من لیدرممممممممممم اینقدر عربده زد خارجیه هدست زد به انگلیسی گفت what the f is wrong with you امین دقیقا به همین لحن اینجوری گفت ببین یارو فا...........یووووووووووووووووووووو فاکا .................فحشارو پس پیش میگفت=)) من که دسته رو ول کردم افتادم رو زمین خارجیه از خنده داشت پاره میشد.. وای وای یادش بخیر این امین هرجا بود از دست حرفا رفتارش مارو میخندوند یه بارم داشتیم پرایوت میزدیم 3 4 بار هدشات شد نمیدونست چی بگه برگشت گفت این چه وضعشه لگ که نداره این دسته نمیزنه این دسته خرابه عین جملش =)) کل پارتی رفتن رو هوا خودشم خندش گرفته بود حالا ما ول کن نبودیم گفت بابااااا یه گ................. خوردیم بسه نخندین ولی دلم براش تنگ شده از بچه های قدیمی بود که خیلی باهم خاطره داشتیم .......

و اما اصل کار کسی نیست جز پیمان e7 psychic :)) این بشر از قدیمیاست ولی رفتارش خدا بود وینگمن میزدیم فقط عربده میزد دنبال هاست بود :)) یادمه زدوتر از من مرد بعد که مردم گفت مهران همین الان ار این یارو اعتراف گرفتم این هاسته:)) فقط با هاست کل کل میکرد مله شاتگان میزد در حد راد فرگوسن:d چقدرم سر رپید فایر سر به سرش میزاشتم ولی یه چیز جالب داشت حافظش بود مثلا لیدر بورد تاپ 1000 وینگمن رو میخوندم میگفت این یارو رو یه بار با ترگ زدم فلانی رو با شاتگان زدم با اونایی که بازی میکرد اسماشون رو یادش میموند

در اخز هیچی اون بازی نمیشد که هاست داغون بود همه chainsaw روشن میکردن شروع میکردن چرخیدن :))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or